Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mguldenn , sprungheader , sprungheader , ahmdd Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.299
Cevap
436
Favori
636.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oluşturdum aynı cevaplar verildi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    İşimiz var yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt

Hocam baktım karşılaştırdım.sizin cihazın kitapcığında 3x2500mah pil var diyor.

hocam benim cihazın artısı 20.000 mah pil olması.Lastiğe takınca ,sizin lastiğinizdeki barın kaç olduğunu ve ayrıca siz kaç bar hava basacağınız ekranda var (çift gösterge)

En sevdiğim özellik ise diyelim havası fazla ,indirmek istiyorsunuz,sağ tarafta sarı tuş var ona basınca havayı indiriyor.Çoğu cihaz bunu yapamıyor.(Elle ile indirmeniz gerek manual şekilde)Hava inince aynı şekilde ekranda görünüyor

Pil mah değer çok önemli,bu cihazlarda hersene kayıplar olsada pilde 5 sene sonra bile pil performansından pek etkilenmezsiniz.diyelim 5 sene sonra %50 kayıp oldu ,bendeki cihaz 10.000 mah değere düşer.Yada diyelim full şarj ettiniz.6 ayda kullanmazsanız pildeki kayıp şarj yine işinizi görür.

İnanmazsınız ama çok hızlı şarj oluyor.

Diyelim sizin bana gösterdiğiniz linkteki 9000 mah.İlerde siz onların pillerini değiştirmeye kalksanız cihazın yarısı kadar para harcamanız gerek.

size gönderdiğim linkte (BH661074) yeni başka satıcı satışa sundu diye yorum yok görünüyor.

ayrıca burda (CK683362) karayolu ile var.ama resimlerde hata yapmışlar.En alltan 2.ci fotoğrafta 4000 mah yazmışlar.En alttan 4.cü fotoğrafta (6 lı fotoğraf var ,sol tarafta powerbank 20.000 mah yazıyor)

karar sizin hocam almışken bence 20.000 mah lık olanı olsun cihaz 500 grama yakın.artıları fazla.ikiside 150 PSİ +powerbank ama yavaş şarj ediyor telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 18:24:17 >

Aletin powerbank özelliği 20 bin olmayabilir. Açıklamalarda, 6000 mh şarj etme özelliği diyor. Bu durumda ürünle ilgili bir şüphe oluştu bende. 20k pil var ama 6.5k şarj ediyorsa, o pil muhtemelen 20k değil.

6.5 k power bank ise basit bir telefonu bile bir kere dahi fullemez.. Eşantiyon olarak bile vermiyorlar artık 6.5 k.

Bir de zaman içinde kullanımda pil durumunu kontrol edin. Ben bu tip cihazlarda, aküden güç çekeni kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

• Hocam siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız sanırım. 20.000 mah o cihazın bataryası değil benim tahminim. 20.000 mah powerbank olarak kullanıldığında verilen nominal kapasite. İsterseniz trendyola yazıp bakın buna benzer bir ürün var. Başlıkta 20.000 mah yazıyor. Soru cevap kısmında ise lastik kompresörü olarak verilen batarya değeri 3.000 mah olarak belirtilmiş. Bunu anlatmak istemiştim. Çünkü 20.000 mah nominal kapasiteye sahip kompresöre denk gelmedim araştırdım epey. Yoksa sizin attığınızı almak mantıklı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 5 Mart 2025; 19:10:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ray2 R kullanıcısına yanıt

Bana yazmışınız ama cevap gorksman arkadaşımız almış o cihazı. Ben de sizin yazdığınızı anlatmak istedim kendisine.

• El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

Ödeme aracınız ne hocam?

Sipay ödeme aracında sorun var sanırım, benim de 11 ocaktan beri iade edilmedi bankaya para, aynı bankayla iyzico ödeme aracıyla aynı gün iade aldım.

• Fundalinau kullanıcısına yanıt
    Sipay aynen ben de dört beş sefer iyzico dan aldım bir ay oldu hala bekliyorum. Sizin durum daha da kötüymüş.

Hocam, sizi çok iyi anladım.

Detaylı bilgileri yazmadım; yazsaydım çok daha uzun bir metin olurdu. Ancak elimizdeki verileri net bir şekilde inceleyelim.

Bendeki lastik şişirme makinesi 7.4V gerilimde çalışıyor ve 50W güç tüketiyor. Bataryası 20.000 mAh kapasiteye sahip. Şimdi bu değerleri temel alarak cihazın ne kadar enerji harcadığını ve pil göstergesinin neden belirgin bir şekilde düşmemiş olabileceğini adım adım açıklayayım.

Öncelikle 20.000 mAh kapasiteyi amper-saat (Ah) cinsine çevirelim: 20.000 mAh = 20 Ah

Cihazın bataryasının enerji kapasitesini bulalım: 20 Ah × 7.4V = 148 Wh (Watt-saat)

Bu, bataryanın tam dolu olduğunda sağlayabileceği toplam enerji miktarıdır.

Cihazımız 50W güç tüketiyor, yani 10 dakikalık (1/6 saat) bir kullanımda harcadığı enerji: 50W × (10/60) saat = 8.33 Wh

Bataryanın toplam kapasitesi 148 Wh olduğuna göre: 8.33 Wh ÷ 148 Wh ≈ %5.6

Yani 10 dakikalık kullanımda bataryanın sadece %5-6'sı tükeniyor. Bu kadar küçük bir düşüş, pil göstergesinin hassasiyetine bağlı olarak hemen fark edilmeyebilir. Eğer gösterge %10-25'lik aralıklarda çalışıyorsa, bu kullanım sonrası pil seviyesinde gözle görülür bir azalma olmayabilir.

Şimdi aynı hesaplamayı 5000 mAh kapasiteli bir batarya için yapalım: 5000 mAh = 5 Ah 5 Ah × 7.4V = 37 Wh

10 dakikalık kullanımda harcanan enerji yine 8.33 Wh olduğu için: 8.33 Wh ÷ 37 Wh ≈ %22.5

Bu durumda, 5000 mAh'lik bataryada pilin %22-23 oranında tükenmesi beklenir ve bu düşüş pil göstergesinde çok daha belirgin olur.

Hava üfleme cihazlarına gelince, genellikle maksimumda 5 dakika çalışabildiğini söyleyen arkadaşlar oldu. Bu cihazların batarya kapasitelerinin genellikle 8000 mAh'ın altında olduğu belirtilmişti. Eğer bu bilgiler doğruysa, bu cihazların batarya kapasiteleri ve çalışma süreleri de zaten cihazların ne kadar enerji harcadığını belli ediyor. Daha küçük kapasiteli bataryalarda hızlı tükenme, güç tüketiminin yüksek olduğunun bir göstergesi olabilir.

Ayrıca ürünün üzerindeki resimler de cihazın performansı hakkında önemli ipuçları veriyor. Resimlerde 8 araba lastiği, 15 motosiklet lastiği, 90 tane top ve 24 bisiklet lastiği şişirebildiği gösteriliyor. Bu kadar yüksek performans, 4000-5000 mAh kapasiteli bir pil ile mümkün olamaz. Çünkü daha düşük kapasiteli bir batarya bu kadar uzun süreli ve yüksek güçlü çalışmayı sürdüremez. Bu da cihazın bataryasının gerçekten yüksek kapasitede olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Hadi bu resimdeki bilgilerde abartı diyelim, yine de 4000-5000 mAh pilli bir cihaz bu kadar çok lastik ve topu şişiremez.

Sonuç olarak, 20.000 mAh bataryalı cihazda pil kapasitesi çok yüksek olduğu için 10 dakikalık kullanımda pil göstergesinde düşüş fark etmemem normaldir. Ama 5000 mAh'lik bir bataryada aynı sürede belirgin bir azalma olur. Hava üfleme cihazlarının kısa çalışma süreleri ve daha düşük batarya kapasiteleri de bu farkı açıkça gösteriyor.

"Bir ara yine lastiklerin havasını indirip tekrardan şişireceğim, kitapçıkta 10 dakika kullanımda 30 dakika dinlensin yazıyor. Bunu 3-4 sefer tekrarlayacağım, eğer pilde düşüş oluyor mu diye de gözlemleyeceğim."

Açıkcası cihazı tam test etmedim 10 dakikalık kullanım üzerinden deneyimlerimi yazdım,araştırmlarım hep genelde yapay zeka ve benim tecrübelerim üzerinedir.

aramızda elektrikçi varsa daha iyi test edip gözlemleyebilir.ilerleyen zamada yine test ediceğim ve tekrar size yazıcağım burdan

bu tür cihazlarda zaman içinde pillerde düşüş oluyor.daha önceden de yazmıştım.Ondan dolayı benim her zaman tercihim en yüksek mah değerli olanları almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 6 Mart 2025; 5:52:37 >

Pardon yanlış olmuş, evet arkadaşa yazmaya çalışmıştım.

• Eyvallah hocam söyledikleriniz mantıklı. Ben de verdim sipariş aynısından hayırlısı olsun bakalım.

günaydın hocam ,hayırlı olsun

memnun kalacağınıza inanıyorum

• Merhabalar ilk siparişe özel herhangi bir kupon var mı?

• Turbo jet fan 481 den 1094 e çıkmış yok artık böyle zam mı olur

• RoseCity kullanıcısına yanıt

günaydın hocam ,hoşgeldiniz bu arada

***yapacağınız ilk şey bol bol ürünlere bakın alsanızda almasanızda.

****almak istediğiniz tüm ürünleriniz sepetinizde bulunsun (birazdan açıklayacağım sebeplerini)

arama kısmına Wincredit yazın. Jetonlu size fırsat sunacak. Bazen 600tl bazen 1000tl . Yalnız size kendi sunduğu ürünleri alabiliyorsunuz.Ondan dolayı bol bol Temuda gezin ürünlere bakın dedim

ilk siparişinizi verdikten sonra size 3 gün sonra hediyeniz verilecektir.(Uçaga yüklendiği zaman paranız hesapta olacak)

**yada kredi fırsatı yazın arama kısmına harcadığınız miktarın %35-%40-%50 sine kadar size geri verilecektir.7 güne bölünecek yani 7 gün boyunca kredi fırsatı yazıp verilen ödülleri toplamanız gerek.

yada hocam benim arkadaşımda 2 gün önce sizin gibi yeni sipariş verdi.2 bedava hediye ve alt limit 200 küsür tl idi.Vergi ile 500 tl ödedi.(Vergilenme indirim fiyatı üzerinden değildir .Örnek sizin alacağınız ürün satış 500tl ise size sunulan ürün 200tl ise 500 tl üzerinden %60 ödersiniz)

• 1500 kupon paketi kodları var onları da kullanalım mı?

• RoseCity kullanıcısına yanıt

hocam bilmiyorum size kalmış benim söylediklerimi genelde en iyileri

wincredit yada kredi fırsatı en iyi avantaj

• Merhaba hocam aynen haklısınız,ben daha öncedende bu konu hakkında bahsetmiştim.Eğer ihtiyaç ürünü varsa alınması gerek.

DÜn benim almak istediğim ürün. NW1086317 Endoskop ürünü bana limitli teklif 400 tl ye yakındı.şimdi fiyatı tekrar 834 tl oldu.(almamanın sebebi daha diğer ürünlerim gelmediğinden dolayıydı)

ve aynı ürüne eşimin hesabında bakınca 583,90tl .Yabancı numara ile kayıt yapdırmak zorunda kaldım.(nasıl oluyor çözemedim,daha uygun fiyat oluyor)

Bazen ürünler eğer sepette çok uzun kalınca Temu çıldırıyor ve indirim yapıyor.

fiyatlar sabit kalmıyorlar.Devamlı takip etmek gerek ,hangi satıcılarda daha uygun.

siz ne zaman almıştınız bu arada hocam Turbo fanınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 6 Mart 2025; 9:8:32 >
  • dün

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

hocam bende bu ürünü sipariş verdim . GM1102634 1095tl ama eşimin hesabında 821,25tl .nasıl neden böyle oluyor.

bilseydim eşimin hesabından sipariş verirdim. 1.751,98 TL ödedim

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.