Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.309
Cevap
437
Favori
637.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Wincreditte 1000liralık kredi için 50 jetonum eksik. Vergiler hariç1030liralık sepetin %4ü kadar iade olacağı için 41 jeton geliyor değil mi? Yani 9 jetonum eksik kalacak.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vope V kullanıcısına yanıt
    Alışverişi iptal mi ettin 10 jeton kaybolmuş. O zaman 1250 tl lik alışveriş yapacan. 2 ye böl 600-650 o zaman kazanırsın.

• Hocam Google yorumlardan bu firmaya baktım. Çok fazla şikayet var ürünler bu firmada kalıyormuş geri gonderemiyormussunuz. Ürünü geri almak isterseniz ürünün 10 katı fiyat biciyorlarmis. Yani anlayacağınız soğuk su içeceğiz üstüne. 2000tl param çope gitti. Ürünleri iade için geride gondermiyorlar. Siz alana kadar orada bekliyor. Temuda otomatik cevap veriyor anlamadım valla bu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitmans kullanıcısına yanıt

Aliexpress ne zaman temu oldu? Paylaştığın görselin altında Aliexpress yazıyor.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

2 mesaj geldi. Aynı mesaj temu içinde var. Biri aliexpress diğeri tümü siparişin ikiside kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 4 Mart 2025; 20:53:55 >

Bu konuda bir soruda ben soracağım, bu 72 saat aktif kalıyorsa mesela şimdi çıktı bu kampanya alışveriş yaptık, kredi yüklendikten sonra yada bu alışveriş gününden sonra ertesi gün yine çıkar mı yoksa 72 saat yani 3 gün filan aradan geçmesi mi gerekiyor tekrar çıkması için? En azından bu konudada bilgimiz varsa ona göre hareket ederiz çıktığında :) çıksın diye bekliyoruz bakalım çıkarsa bizede iyi olur.

Hangi firmada kalıyormuş hocam? Firma falan yok orada. Ürünler Türkiye gümrüğünde kalıyor aylık 5 siparişi geçerseniz. Ürünleri geri göndermeyen de bizim gümrük zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

Firma adı SİNOTRANS mış hocam. Google da baya kötü yorumlar var.

Evet iptal etmiştim. Sağolasın üstad.

• hiç kupon çek yok mu ya 200-300 düşse falan? kalmadı mı artık bölye şeyler?

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Bende kredi yüklendikten sonra yeniden çıktı.

İyi de temu 5 sipariş üzerine izin vermiyor ki.Daha yeni başıma geldi. Aylık 5 sipariş hakkınız dolduğu için en erken 26 mart tarihinde sipariş verebilirsiniz gibi bir uyarı çıktı karşıma.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Aliexpress ten de vermiştim hocam ikisi aynı gün takıldı. Benimde bilgim yoktu. Google da 5 sipariş sınırı kalktı diye bir bilgi var. Malesef doğru değilmiş tecrübe ettim.

SİNOTRANS sanki ürünü kendileri açıp kontrol edip keyfi bir biçimde size mesaj atıyormuş sonra da malınıza el koyuyormuş gibi bir algı yaratılmış internette.

Bu yanlış. Ürününüz gümrüğe girer. Gümrükteki memur ürünü kontrol eder ve ürünün gümrükte takılıp takılmayacağına o karar verir. Yani sizin ürünlerinizin geçmesine engel olan kişi bizim gümrük memurudur.

İster geçerli, ister geçersiz sebep olsun hiç fark etmeksizin; gümrük memuru sizin ürününüze izin vermezse o ürün sinotransa iletilir ve sizle iletişime geçilir. Gümrük bedellerini ödeyerek ve gümrük müşaviri tutarak alıp almayacağınızı sormak için.

Kısaca özetlersek, SİNOTRANS'ın yapabileceği bir şey yok. Bu ürünleri geri iade edebilir mi, ederse kargoyu kim karşılar, muallakta olan sorular. Çünkü gümrüğe takılan ürünler bir zaman sonra açık artırma ile satılıyorlar.

• Geçen 700 TL kredi için 1700 TL civarı bir sipariş oluşturdum. Bugün ürünler kargoya verildi fakat hesabımda sadece 71 kredi var. Bu iş böyle yürüyorsa, iptal edeyim. Yok eğer ben yanlış birşey yaptıysam, neyi yanlış yaptığımı anlamadım. Sipariş yola çıktı ama tümden iptal edip para iadesi almam mümkün mü bu aşamada ?

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Her gün kredi sayfasına girip kredileri almanız lazımdı. Tarihleri geçmiştir büyük ihtimalle.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Birinin geçmiş, diğerlerini almak gerekiyor. Geriye 600 civarı bir kredi kaldı. Peki bu kredileri sadece ürün ödemesi için mi kullanabiliyoruz? Vergi için nakit istiyorlar muhtemelen ?

Bir de bunu diyelim topladık, ne kadar süreyle geçerli oluyor? Gelecek ay alışveriş yapsam da oluyor mu ?

Son olarak, burada 1000'lik kredi sistemi kurabilen arkadaşlar var, ben niye 700'de kaldım? Fakir olduğum için mi ? Nasıl 1000'likler klübüne girebilirim ?

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Wincredit yazın arama kısmına 1000 lik verir belki. Vergi ödemesi vs. fark etmiyor hepsinde kullanılıyor. Süresi yok diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.