Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EdmeE Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.305
Cevap
437
Favori
637.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam yazmayı unuttum (kusura bakmayın).lastik şişirme için tekrar test yaptım ben.lastikleri.2.30 dan hepsini 2.0 indirdim.Lastik şişirme cihazı full şarj yapmıştım.Yaklaşık 10 dakika kullandım.tek çubuk bile şarjı azalmadı.benim siboplar anahtarlı olduğundan 10 dakika aldı.birde merak eden komşuda yanımdaydı hem konuştuk hemde cihazı test ettim.Bu arada powerbank hızlı şarj değil haberiniz olsun.

cihazım 20.000 mah.haber verim dedim .(siz lastiklerini lastikçiye götürüp baktırdınız mı hocam )iniyor demiştiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 7:41:46 >
  • Estağfurullah hocam. Lastikçiye götürmedim.İşe genelde kurum servisiyle gidiyorum aracı çok kullanmadığım için beton üzerinde sabit olarak fazla durursa 33 psi dan 30 lara falan düşebiliyor. Yaptığınız testi doğru mu anladım

1. 33 psi dan 29 psi düşürdünüz dört lastiği de

2. Daha sonra hepsine hava bastınız ve 10 dk sürdü işlem

3. Yani ortalama bir lastik havası 2.5 dk da 29 dan 33 e geldi

4. Kompresör hızlı şarj olmuyor anladığım kadarıyla, peki ne kadar sürede şarj oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt

hocam ben bar olarak ayarlıydı.2.3 bar -33 psi. 2.0 bar- 29 psi .( evet hocam aynen)

hepsinin hava basma toplam dakikası 10 dk sürdü.Çünkü komşuda yanımdaydı.Hem konuştuk hemde cihazıda onada tanıttım ve siboplarda anahtarlı olduğundan dolayı.Bu süreçte cihaz 10 dakika açık kaldı.

ortalama lastik 1.30 dakika alıyor.geçen yazdığımda da test etmiştim. (ısınma asla olmadı)bu sefer

çok hızlı şarj oldu hocam.size geçen yazdığımda 10 dakikamı almıştı.bu 10 dakikada tek çubuktan nerdeyse bütün çubuklar dolmuş göstermişti.Ama halen şarj ediyordu cihaz.

45-60 dakikada full şarj oldu.(1 saat bile bulmadı tam full olması) ( kullandığım şarj cihazı 50 watt ve kablo da 120 watt)

açıkcası bu cihazı tam şarj edip uzun müddet götürür diye tahmin ediyorum .

sadece powerbank hızlı şarj etmiyor.telefonda hızlı şarj yazısı gelmedi.cihaz 478 gram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 8:13:0 >
  • Havaalanına 3-4 gün daha önce ulaşan siparişim hala gümrükte bekliyor ondan sonra gelen gümrükten geçti şaka gibi. Kayıp mı ettiler acaba?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

hocam aynen dediğiniz banada oluyor.siparişler 2-3 parçaya bölündüler.Mart 2 den beri havalanına ulaştı diyor daha gümrüğe girmemiş.Diğeride Mart 3 den beridir Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi.diğer siparişlerim de geldi gelmek üzere.sanırım gümrük çok yoğun ,sonradan gelenler nasıl daha hızlı geçiyor bende bilmiyorum hocam .Kayıp olduğunu sanmıyorum belki sistemleri yavaş olabilir.bazende bir bakıyorum kargo yolda diyor.Anlık güncelleme almıyorlar,çindeki güncellemeler direk yansıyor.az önce baktım Uçak hareket halinde diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 9:22:25 >

Benimki de aynı 4 gündür havalimanında hiçbir işlem yapılmadı. Taşıyıcı firma ptt onunla mı alakalı diye bile düşünmeye başladım.

Benim ptt olan geçti mng bekliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aldığınız ürün aynı zaman powerbank görevi de mi görüyor çok iyiymiş öyleyse sipariş veriyim ben de memnun kaldınız madem.

Hepimizde aynı durum varsa şu sıralar yoğunluk var o zaman. Ama sonraki gelenler nasıl geçiyor gümrükten onu da çözemedim.

• şaunda birşeyler alsam kaç günde gelir ?

• Şu easysmx 15 gamepad i kredi kampanyasıyla almak istiyorum üzerine bir şeyler daha ekleyip ama 1 haftadır yeniliyorum sayfayı bir türlü kampanya sayfasında göremedim bu ürünü. Ne yapmam gerekiyor görebilmem için bilen var mı?

evet hocam çok memnun kaldım.powerbank özelliğide var.20.000 mah olması çok daha iyi .size mesaj yazmama izin vermedi nedense .

BH661074 ürün linki burda hocam.Ağırlığından belli ediyor ürün.(belki başka satıcılarda daha uygunada vardır hocam.benim satıcı da kalmamış.size gönderdiğim link başka satıcının)

sizde memnun kalırsınız

hocam ışığı da var ,acil ışığıda var kırmızı yanıp sönüyor.cihazın altında kocaman fanda var.Bence çok gerekli bir ürün artık benzinliğe gitme derdi yok zaten onlarda pek iyi randıman vermiyorlar.Genelde hava kaçırıyor ve daha önce bahsettiğim gibi hava tanklarında nemleşme oluyor ister istemez suda basıyor.Kusura bakmayın yine uzun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 16:8:24 >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt

hocam bahsettiğiniz ürün kalmmaıştır,ilerleyen zamanda tekrar satışa sunulabilir.bende Eşime wifi adaptör alıcaktım uzun zaman bende göremmeiştim sonra tekrar satışa çıktı.biraz daha bekleyin yada hergün tekrar araştırıp bakmanızda fayda var

hocam gözümüz aydın Ptt kargolar geçti güncelleme geldi.darısı diğerlerine

Gümrük tarafından teslim ediliyor

5 Mart 2025, 15:50

• Arkadaşlar, size çok önemli ve değerli bir bilgi paylaşmak istiyorum. Eğer aracınızda tepki süresi çok fazlaysa ve motor devri (RPM) dengesiz şekilde yükseliyorsa, bu yazıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Biraz uzun olacak, ama eminim ki sizin için faydalı olacak.

Ben, 3 yıldır yurt dışından sıfır olarak aldığım aracımla Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra bazı ciddi problemler yaşadım. Motor devri anormal şekilde yükseliyordu ve gaz pedalına bastığımda aracın tepkisi çok gecikiyordu. Bu sorunu çözmek için gitmediğim servis, danışmadığım usta kalmadı. Özellikle uzun yolda, örneğin Antalya yolundaki rampalarda, aracım çok zorlanıyor, hatta bazen çıkamıyordu. Bu nedenle defalarca kaza yapma tehlikesi atlattım.

Sorunun yakıt kalitesinden olabileceğini düşündüm, farklı markaların yakıtlarını denedim. Bakımlarımı titizlikle yaptırdım, 10.000 km’de bir yapılması gereken bakımları 7.000 km’de yaptırdım. Hatta 15.000 km’de bir şanzıman yağını bile değiştirdim. Ama hiçbir çözüm olmadı… Ta ki aküm bitene kadar.

Bir sabah aracım çalışmadı ve akünün tamamen bittiğini fark ettim. Hemen bir akü satıcısını aradım, gelip eski akümü değiştirdiler. Önceki aküm 45 amperdi; ben biraz daha güçlü, 52 amperlik bir akü aldım. Yeni akü takıldıktan sonra, inanılmaz bir değişim yaşadım. Aracımdaki tüm problemler bir anda kayboldu. Motor devri artık dengeli, gaz pedalına bastığımda anında tepki alıyorum. Rampalarda çekiş gücü arttı, araç resmen yenilendi.

Bu değişimin sebebi, yeni akü takıldığında ECU (Electronic Control Unit – Elektronik Kontrol Ünitesi) sisteminin sıfırlanmasıydı. ECU, aracın beyni gibi çalışır. Motorun çalışma düzenini, gaz tepkisini, vites geçişlerini, yakıt enjeksiyonunu ve birçok sistemi yönetir. Akü değişimi sonrası ECU sıfırlandığında, tüm eski veriler silinir ve araç, sürücünün yeni sürüş stilini öğrenmeye başlar.

ECU sıfırlandıktan sonra dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var: İlk 50-100 km arası aracı sakin ve dengeli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Çünkü ECU, bu süre zarfında sürücünün gaz, fren ve vites değişim alışkanlıklarını öğrenir ve bu verilere göre motor ve şanzıman ayarlarını optimize eder. Bu adaptasyon süreci tamamlandıktan sonra, araç çok daha verimli ve konforlu bir hale gelir.

Eğer aracınızda benzer problemler yaşıyorsanız, akünüzün gücünü kontrol ettirin ve gerekirse değiştirmeyi düşünün. Akü değişimi sonrasında ECU’nun sıfırlandığını göz önünde bulundurarak, ilk 100 km boyunca aracı dikkatli ve nazik şekilde kullanın. Bu basit ama etkili adımlarla aracınızın performansını önemli ölçüde iyileştirebilirsiniz.(bu kadar gittiğim yerler bana bu konudan bahsetmediler ve bilmediler ,bana dedikleri cvt şanjıman böyledir diyip konuyu kapattılar)

Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 5 Mart 2025; 16:34:18 >

• 30 gün oldu hala iade yatmadı 😬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim için powerbank önemli değil hocam.Kullanmıyorum pek. Anladığım kadarıyla ürün powerbank olarak 20.000 mah gücüne sahip. Benim merak ettiğim cihazın mah değeri ne kadar 3 bin 4 bin? Onu kontrol etme imkanın var mı üzerinde bir yerde yazıyor olmalı. Aşağıda bıraktığım linki de inceler misin o nasıl acaba direk cihaz 9.000 mah bataryaya sahip sanırım.

Not:Benim kargoda maalesef güncelleme yok hala gözün aydın.

Temu ürün kodu :

QK161437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 5 Mart 2025; 17:22:45 >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

Benim de 20 gün oldu eskiden 1 günde yatıyodu. Keşke kredi iadesi olarak alsaydım.

Ben müşteri hizmetlerinden az önce talep oluşturdum bakalım faydası olacak mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.