< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (333. sayfa)

-
-
Rica ederim hocam, iyi alışverişler dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
ilk siparişe kargo yokmuş veya 40tl mi neymiş bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler ve iyi forumlar
Bütün siparişlerde kargo ücretsiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
"Parça parça 200 liralık alt limitli olan bir şey mi?"
Evet.
-
Wincredit kısmında 880 liralık bir ürün almak istiyorum ama ikinci ürün olarak 250 lira altında ürün çıkmıyor bu şekilde limite takılıyor sipariş. Bunu geçmenin yolu var mı?
Fiyatla alakası yok. 50 TL'lik üründe çıkar. İstediğiniz ürünü normal Temu sepetine atın. Sonra oradan silin. Wincredit sayfasını kontrol etmeye başlayın. 3-5 kez üste kaydırıp yenileyince mutlaka birinde görürsünüz.
-
Bir projem için mıknatıs almıştım çinli bambaşka ölçülerde yollamış 10 gündür bunu bekliyordum montaj için. Müşteri hizmetlerine yazdım hiç kanıt bile istemeden ürün sizde kalsın paranızı iade edelim dediler. 3 katı fiyatına türkiyeden almak zorunda kaldım 13 gün daha bekleyemem.
-
hocam Çok teşekkür ederim.dediğiniz oldu.
1000tl kredi yüklendi.bende ilk defa sizin bahsettiğiniz kampanyadan yararlandım.
şimdi wincredit yazınca hep bu ekran çıkıyor.Eğer bana vermiş olduğu 1000tl kredi harcarsam ilerde yine bu kampanyadan yaralanabilecekmiyim
bu kampanyadan yaralanmak için wincredit mi yazmam gerek olacak
-
Hayır wincredit yazarsan çıkmaz. Uygulamaya yeni girince anasayfada çark çevirme gibi bişey çıkıyo ilkte 500 diyo sonra bi daha çeviriyo 1000 oluyo sonra bu ekrana geliyo. Artık bu ekran geldiğine göre alışverişini yapabilirsin veya 72 saat içinde wincredit yazarak bu ekrana geri dönebilirsin. Artık sadece 600 TL ödeyerek bu krediyi kullanarak 1600 tl lik alışveriş yapabilir ve yeniden 1000 kazanabilirsin. Yerinde olsam hep 600 ile bu ekrandan alışveriş yaparım.
-
hocam almak istediğim ürünleri nasıl alabilirim.bazıalrı çıkıyor yada daha önce aldıklarım çıkıyor.sepetemi atınca çıkıyor.bunun bir yolu var mı acaba
-
Gezdiğin ürünler çıkıyor genelde ama her gezdiğin çıkmıyor malesef. Ama genelde almak istediğim şeyler %90 çıkıyor. 1-2 ürün dışında çıkmayan olmadı.
-
teşekkür ederim tekrardan hocam
-
hocam ne yaptınız?Aradınız numarayı ,bir çözüm bulabildiniz mi?
Temu müşteri hizmetleri ile görüşüp sordunuz mu?Lütfen sonuçları burdan da paylaşırsanız bizlerinde bilgisi olur.Umarım kayıpsız şekilde çözersiniz hocam
-
gümrük vergisi de dahildi dediğime tek seferlik
Normalde bir paket içinde 5 üründen fazla satın alamıyoruz. Eğer tek siparişte 5 kalem üründen fazlasını alırsak temu bunu otomatik olarak farklı paketlere bölüyor mu? Daha önce tecrübe eden oldu mu?
Birde bir ürün almak istiyorum basit yeniden doldurulabilir bir şişe ancak bu üründen minimum 5 tane satıyorlar genellikle. Bunu bu şekilde alırsam problem yaşarmıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan994 -- 4 Mart 2025; 16:5:40 > -
hocam şöyle örnek verim.Ben 3 tane ucuz gözlük sipariş verdiğimi sanmıştım (set halinde satılıyordu),yalnız siparişi ödediğimde 2 tane 3 adet gözlük vermişim.Hemen Temu müşteri hizmetleri ile görüştüm,bana sorun olmayacağını söylediler ,rahat olmamı istediler ve dedikleri gibi 6 adet gözlük sorunsuz geldi.Paketleri bölme olmadı bende.(Ürün gelene kadar her gün kalp kırızinden gidecek gibi oldum )
zaten bir üründen en fazla 5 adet sipariş verebilirsiniz.eğer başka satıcıdanda bulursanız sipariş verebilirsiniz dediğim gibi bende sorun olmadı.yine Temu müşteri hizmetleri ile görüşün siparişi verdikten sonra .farklı satıcılar olsun .Yine iyi araştırın hocam .Paket -set halinde satılanları tercih edin genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 4 Mart 2025; 16:13:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X