< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (316. sayfa)

-
-
Hocam referans numarası dediğiniz ne oluyor? Temunun gönderdiği iade kanıtı belgesini mi diyorsunuz? İade Kimliği vs yazıyor bunu da gönderdim bankaya sonuç yok.
İlginç olan bundan sonra bir siparişimden de İade oluşturdum hemen hesaba geçti aynı banka aynı kart, Enpara sanal kart ile aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 23 Şubat 2025; 21:47:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet oradaki referans numarasını verdik soruna çözmüşlerdi,tekrar arayıp başka müşteri temsilcisi ile halletmeye çalışın isterseniz hepsi bilemiyor olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120 li daha ucuza geliyor, 1049tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 haftadan fazla TEMU deposundan alındı olarak bekleyen siparişim var
Bu siparişimden sonrakilerin uçuşu gerçekleşti fakat bu sipariş böyle kaldı.
TEMU deposundan alındı ne demek , diğer siparişler böyle bir aşamadan geçmeden sevk oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 24 Şubat 2025; 0:16:24 >
Ödeme aracınız sipay mı? Iyzico ile aynı banka aynı karttan yapılan alışveriş in iadesi hemen hesaba geçmişti bu sipay ile ilgili bir sıkıntı var sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu ara hiç firsat, indirim vs var mı ? wincredit mevzusu bende cıkmıyor çünkü.
-
nasıl hocam üründen memnun musunuz? görüntü kalitesi vs. mesela ekranı bozulmadan ne kadar büyüklükte yansıtabiliyorsunuz
-
Başka satıcıda uzun zamandır 482 tl zaten. En çok satan 1. ürün.
-
Yoktu bi ara demekki gelmiş baya aradık çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim iadeler de yansımadı 13 ocakta iptal etmiştim. Bankayı aradım referans kodu filan sormadı. Temunun yolladığı dekontun birinde referans kodu var diğerinde yok.
-
Sipariş sonrası günlük onaylanması gereken ödül iadesi butonunu nerede oluyor?
aramaya kredifırsatı yazın çıkar.
-
Ürün pek kaliteli değil, fiyatına ve özelliklerine göre bir kalite sunuyor. Ben alırken bu şekilde olacağını bilerek aldım daha önce de araştırmıştım zaten ve yorumları filanda incelemiştim, sonuçta dünya para verip bir ürün alma niyetim yoktu. Yazın filan belirli zamanlarda çocukların ihtiyaç doğrultusunda kullanmak için aldım zaten. Haftasonu çocuklarla test etmek için salonun duvarına yansıtarak rafadan tayfa baktık mesela, görüntü tabiki pixel pixel görülüyor daha doğrusu eski tüplü monitörler gibi diyebiliriz yani öyle ürün başlığında/açıklamasında yazdığı gibi 1080P filan bir görüntü beklenemez ve kendi üzerinde ki ses yani hoparlör güçsüz, tiz bir ses veriyor o yüzden ses çıkışına bir hoparlör bağlamak gerek. Işık gücü de anca karanlık ortamda görüntüyü verir, biraz aydınlık veya lamba yanarken açarsanız ışık gücü kesiliyor. Usb bellek takarak direkt video oynatabiliyorsunuz, hdmi girişide var.
-
-
-
Benim hepsipay di, ama benim tahminim problem sipay de, oraya yoğunlaşın derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X