Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BaHaNee006 , BaHaNee006 , babus0606 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.135
Cevap
432
Favori
620.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cumur C kullanıcısına yanıt

    hocam eskiden bir çok bilgisayarcılarda vardı.şimdi bilemiyorum varmıdır artık ,çünkü uzun zaman bilgisayarcılara gitmedim.her alanda kullanılıyor o kadar büyük değil.ben uzun zaman kullandım.apartmanda oturmama rağmen kullanıcağım zaman uzatma kablomu getiriyordum ve komple araç 2 dakika bile sürmüyordu.

    pratik kullanım olarak küçük olanlar daha iyi güç olarak benim paylaştığım çok çok daha iyi.Hatta tabancalı hava kompresörlerden bile daha iyi diyebilirim.bunda havası bitti tankın hava dolması gerek diye birşey yok.hepsini yıllarca kullandım.

    paylaşma sebebim belki müstakil evi olan vardır yada işyerinde park sorunu olmayan direk dükkan yanına park eden kişiler rahatça kullanabilirler diye düşündüm

  • Günaydın arkadaşlar İyi pazarlar,

    Sorum olacaktı?Temuda satıcıya nasıl nerden soru sorabilirim acaba?(öyle seçenek var mı)

    aldığım hava üfleme ürünle ilgili sorum olacaktı kendisine.

  • Dostum kullandığın aletin ne olduğunu biliyorum bende kullandım, büyüklüğünü vs herşeyini biliyorum pratik değil ve büyük çünkü motoru ve ve gücü büyük tabiki öyle olacak, sac kurutma makinesi kadar bi alet olsa dediğin neyse ama büyük ve pratik değiller, kendin diyorsun uzatma vs. Uğraşmışsın tercih meselesi tabi kullanmak isteyen kullanılır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım satıcı ürünün satışını ülkemize kapatmış. Aynı üründen TEMU'da var ama fiyat uçmuş. Yine de takip etmekte fayda var. Fotoğraf üzerinden aratma yaparsanız aynı ya da benzer ürünleri sıralıyor sistem size.

    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099703044049&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F32b7c55a-2ce8-41f6-888f-8f18990ceca8.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F32b7c55a-2ce8-41f6-888f-8f18990ceca8.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=ef20d915-26ab-4b19-94e8-8a252c40&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBTOZMHZMZZEACBQGA3443FD77LM2OZAZKR4SS5GZQGQVBZDNA3HC7B3IZR3PBTM4CEDKKQ&locale_override=203~tr~TRY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 23 Şubat 2025; 11:46:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • atakan81 A kullanıcısına yanıt

    Önceki sayfalarda linkini eklemiştim ancak şuan satışta değil görülüyor. Ben bunu alacakken aslında dikdörtgen türünde mavi / sarı renkli olan mini projektörler var onlardan birisini alacaktım (aramaya yazınca çıkıyorlar) bakarken bakarken bu ürün stoğa girince daha doğrusu temu'daki Türkiye için satın alınabilir bir fiyattan gelince bunu almıştım. Aliexpress'de filan fiyatı daha yüksek çünkü ve oradan almak istememiştim.





    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]




  • Merhaba, bildiğim kadarıyla direkt olarak satıcıya sor vb. bir özellik bulunmuyor. Önceki sayfalarda da konusu geçmişti diye hatırladım ancak belirttiğim gibi bizdeki hb, n11, trendyol vb. gibi satıcıya sorma durumu bulunmuyor.

  • mytra kullanıcısına yanıt
    Küsmüş mu bize alla alla neden kapatmış 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 ocakta aynı gün iptal ettiğim ürünlerin iadesi hala bankaya geçmedi defalarca temu ve banka ile görüşme sağladım sonuç yok

    bu iadeyi temu kredisine çeviremez miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Genellikle şikayet çok olan ve iadesi cok olan ürünleri kaldırıyorlar diye biliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı yüksek olduğundan dolayı ve bazende stok durumundan kaynaklı oluyor, Türkiye için limitin üzerinde bir fiyatı olduğundan görülmüyor ürünler çoğu zaman. Örneğin turbofan ürünlerinde de durum o şekilde, aynı satıcıda misal 100tane var sattı bitti direkt bu ürün kalktı diyor sistem.

  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Küsmüş mü bilemem, ama küsmüşse de haklıdır. Millet bunun gibi indirimli ürünleri ikişer ikişer alıp sonra da orasına burasına kusur bulup iade etmeden para iadesi almanın peşine düşüyorlar. TEMU da bu iadeleri kendi cebinden karşılayacak değil ya. Doğrudan satıcıdan kesiyor.

    Daha geçen ay kredi kampanyasıyla birlikte Amazon'un 3000 küsura sattığı aula f75 mekanik klavyeyi 285 gibi komik rakamlara alıp kutusu ezik, kartonu büzük gibi saçma gerekçelerle utanmadan para iadesi alan bir sürü adam dolu ortalık. Bir göz atın konudaki eski mesajlara ve forumlara. Firmalar ne yapsın bu kan emiciler karşısında?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Onunda etkisi var ama ben ciddi bişey olmadan hiç o topa girmiyorum, geçen gün çocuğa puzzle aldim eksik çıktı yazdım yedek parça tedariği dediler yine yazdım oralı olmadı Satıcı, e mecbur iade istedim fotoğrafla kanıtlayarak yani suistimal ede ede önlem almaya itiyorlar firmaları, kendi ayagimza sıkıyoruz aç gozlülüğümüz yüzünden,
    Zamanında aynısını amazona yaptı bu kitle sonrası malum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 23 Şubat 2025; 14:24:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

    Saygıdeğer Hocam,

    Öncelikle size tamamen katılıyorum. YouTube’da bazı kişilerin yorumlarını gördüm ve gerçekten çok üzüldüm. İnsanlar, sebepsiz yere iade yapıp parasını aldıklarını adeta bir marifetmiş gibi anlatıyorlar. Bu tür davranışlar karşısında o kadar sinirlendim ki anlatamam; gerçekten çıldırmamak elde değil.

    Temu’nun bu durumda ne yapabileceğini düşünemiyorum. Bu sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde yaşansa, bu firma nasıl ayakta kalacak, anlamak çok zor. Bu kadar cömert kampanyalar, %20 gecikme indirimi, bedava kargo ve daha sayısız avantaj sunmalarına rağmen bu tür kötü niyetli yaklaşımlara maruz kalmaları gerçekten üzücü.

    Geçen sene bir siteden ledli bir duş başlığı almıştım. Altı ay sonra ledleri bozuldu. Satıcıyı aradığımda garantisinin sadece üç ay olduğunu söyledi. Üstelik, şimdiye kadar 10.000’in üzerinde sattığını belirterek, sorunun benim ürünü düşürmemden kaynaklandığını öne sürdü. Evde sadece eşim ve ben varız; ürünü bir kez bile düşürmediğimizi defalarca söylememe rağmen bu bahaneyle konuyu kapattılar.

    Umarım Temu kapanmaz ya da iflas etmez. Verdikleri hizmet ve sundukları avantajlar gerçekten takdire şayan. Bu kadar çark, kupon, indirim kampanyaları ve bedava kargo imkanı sunan bir firmanın, bu tür kötü niyetli suistimaller yüzünden zarar görmemesi en büyük temennim.Dahada çok şey anlatıcağım var ama fazla uzun olur diye yazmak istemedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 23 Şubat 2025; 17:8:41 >




  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

    kalitesi hakkında gelince bir yorum yaparsınız hocam, ancak düşündüğüm projektörse iyi ki onu almamışsınız. Ben aldım tam bir çöp çıktı açıkçası.

  • Aslında bunlar utanç verici şeyler, ancak bazı kesimler bundan utanç değil aksine bir övünç duyuyor. Toplumsal çürümenin bu kadar arşa çıktığı bir dönemde çokta şaşırmamak gerek ancak her geçen gün daha da hayrete düşüyoruz.

    Bu durumlarda aracı şirket yani temu değil orada gerçekten vaad ettiği ürünü gönderen satıcılar bundan zarar ediyor aslında. Bu durumda ise gerçek müşteriler bu durumdan etkileniyor, çünkü satın alınan ürünlerde haksız iadeler fazla olduğunda buradaki ortaya çıkan masraf diğer satın alacak olan müşterilere yansıtılıyor. Artık o ürün 5 liraya değil 10-15 liraya satılıyor.

    Düzenli olarak siparişlerimde yancı olarak eklediğim bir ürün var, fiyatından dolayı tamamlayıcı olarak ekliyorum. Her seferinde aynı ürüne ve aynı satıcıda daha fazla para ödüyorum. Burada asıl zarar gören biz oluyoruz.





  • Arkadaşlar 2 parça halinde vergi dahil 750şer ₺ civarı alışveriş yapıcam da kupon kredi vs indirimler oluyormuş ekşide okudum ama detay yok

    Var mı böyle bir imkan daha uyguna getirebiliyor muyuz
    Hiç alışveriş yapmadım daha önce ama üyelik var bikaç aydır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arada baktığım traş makinası için bugün neredeyse %30 indiirm yaptı ama ödemeye geçince vergisini indirimsiz fiyattan aldığı için bi anlamı olmuyor bu temu da dolandırıcı çıktı :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gsomer72 kullanıcısına yanıt
    Onu TEMU almıyor hocam. Bizim ülkemizin değerli gümrüğü alıyor. TEMU'ya sadece onu gümrükte bizimkilere ödemesi kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Haklısın yav bi an düşünemedim :) ama neden indiirmsiz fiyatıyla hesaplıyor vergiyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gsomer72 kullanıcısına yanıt
    O hesaplamıyor. TEMU bizim gümrüğe entegre. Devletimiz kural olarak neyi belirlemişse onu uyguluyor sadece.

    Yani bir zamanlar gift yazdırıp vergisiz alınan ürünler eskide kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.