Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
9.270
Cevap
437
Favori
633.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk siparişte 71. saatte olsa %4 + 10 veriyor. Yani 1000tl üstü sepet yetiyor.
    Ürünler kargolanıp 1000tl yatmadan yenisi gelmiyor. 1000tl yattıktan 1-2 saat sonra ekranda dolaşırken kendi kendine çıkıyor yenisi. Wincredit yazınca vermiyor yani. Bazen de mesajlarda düşüyor. Bir kere karşına çıktıktan sonra uygulamadan çıksan da arama yerie wincredit yazarsan kampanya ekranı geri geliyor.

Evet her seferinde 1000 kredi yatınca kullandırdığı için kullanıyorum. standart tüm siparişlerim 1000tl üstü oluyor ve hesaptaki 1000 krediyi düşünce 600 küsür ödemiş oluyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetcs kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bilmiyodum. Boş yere 1600 harcadım :). Ama 1-2 gün geçtikten sonra o kadar dolaştım gelmedi ben de dayanamadım harcadım. Bu kadar kısa sürede peşpeşe çıkması garip bence.

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben büyük istediğim için 7.5 cm olarak seçtim. Büyüklüğü güzel. Ama tavsiyem 120 veya 100 adrt tek kalem almanız. Kod numarası : CG137452 bu nhmara ile aldığımı bakabilirsiniz

Wincredit ile aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet, işk alırken düşünemedim. 60 adet az gelince tekrar aldım. 100 veya 120’li almak mantıklı

hocam bu jeton olayını kaç dakika yada saat ara ile almamız gerek.çok denk geldi hiç bir kere bile kullanmadım.

2.ci, alışverişten sonra mı hediye puanı veriyor

yada 2 siparişi aynı gün mü verilecek sizler nelere dikkat ediyorsunuz

• Temu'dan ilk siparişim, 18 şubatta siparişi verdim 21 şubatta "Temu deposundan alındı" bilgisi sisteme girildi ve öyle kaldı hiç bir hareket yok, Aliexpressten 8 -9 günde siparişim geldi bu nasıl iş canlı destekten durumu sorduğumda saçma sapan teselli cümlelerinden başka bir şey söyleyen yok. Temu işler bu şekilde uzuyor mu yoksa benim siparişimde bir sorun mu var?

• Arkadaşlar bu kredi iadesini 7 güne bölüyor ya
    Her gün girip iadeyi almak lazımmış ama ben o ekranı bulamadım
    Tarif edebilecek var mı bugünkü iadeyi almak için

Düzeltme
    Tamam buldum arkadaşlar

İşlemi yaptığım kredi iadesi kampanyasına tıkladık tekrar orada çıktı iade al diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 25 Şubat 2025; 8:41:31 >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Ben de 18 inse siparişi verdim ve 21 şubatta temu deposundan alındı da kaldı hiç bir bilgi girişi yok, canlı destk bile nedir durum bilmiyor. Temu bu şekilde mi çalışıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

Açıkçası ben büyük istediğim için 7.5 cm olarak seçtim. Büyüklüğü güzel. Ama tavsiyem 120 veya 100 adrt tek kalem almanız. Kod numarası : CG137452 bu nhmara ile aldığımı bakabilirsiniz

Wincredit ile aldım

Wincredit etkinlik sona erdi diyor şu an en mantıklı yöntem hangisi bilen varmı?

• Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    bazen kısa sürüyor bazen uzun az önce bildirim geldi uçak havalandı diye

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın darısı başıma diyeceğim ama umudum yok. 4 gündür havaalanına varamadı, canlı destek durum hakkında bilgi sahibi değil, kargo şu an nerede bilmiyor. Temu bu kadar saçma sapan bir işleyişe sahip demek ki, bir iki gün daha hareket görmezsem iptal ve ücret iadesi talep edeceğim.

• Bu ürünü 11 Şubat'ta sipariş ettim.
    1040.98 TL idi.

21 Şubatta hiç sorunsuz Aras kargo ile teslim edildi.

Fiyatı da düşmüş hemen fiyat ayarlaması işlemini başlattım . 13.63 TL de Kredi bakiyesi olarak geldi.

Toplamda 3 alışverişim oldu hepsi Aras kargo ile teslim edildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde siparişlerimden birisi baya zaman depodan alındı vb. şekilde kaldı, sonra bir anda İstanbul gümrük'de buldu kendisini. Bazen lojistik mesajlarında aksaklıklar olabiliyor bu sebeple biraz sabırlı olmak gerekebilir. Eninde sonunda o paket geliyor nasılsa, olur ya gelmedi zaten temu ücret iadesi vs. yapıyor.

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Tekrar bulmak için ana sayfada arama çubuğuna kredifırsatı yaparsanız da o sayfaya gidersiniz. Aklınızda olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wincredit sayfasında ürünlerin pahalıları ve çok yorum almayanları da oluyor. En uygun ve en iyisini nasıl buluyorsunuz bir yöntemi var mı ?

• mor1989 kullanıcısına yanıt

Benim genelde sepetimdeki ürünlerden çıkıyo ama hepsi çıkmıyo tabi bazılarını bulamıyorum.

• vase12 V kullanıcısına yanıt

Daha kolaymış tamam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.