Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Diridiri06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.308
Cevap
437
Favori
637.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bende hep şimdiye kadar kredi fırsatından yararlandım.diğerlerini hiç denemedim

• freedom058 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• akeles198657 A kullanıcısına yanıt

ocaktaki harcamaların hiçbirine iade vermedi, genelde sipar, ve iyzi'dan geçti , temu istanbul falan yazıyordu

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Demek ki Yapı kredi kartını yurtdışından çekiyorlar

İlk Temu siparişimi 16 Ocak tarihinde Vakıfbank World kart ile yaptım. Ödeme slipinde pos Yapı Kredi'den çekmiş.

Vakıfbank Temu'daki fiyattan fark olmadan çekti hocam. Yapı Kredi sizleri tokatlıyor gibi sanki.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorum olacak .

bundan 4 gün önce her 2 hesabımda sipariş vermeye çalışınca Temu uyarı verişti.Şubat 19 dan sonra sipariş edin .5 hakkınız bitmiştir diye.

Aynı şekilde 2 gün önce yine sipariş vermeye çalıştım bana Şubat 23 den sonra sipariş verin dedi.

Bugün yine denedim sipariş vermeme izin veriyor.

sizce sipariş versem sorun olacak mı? Temu acaba şöylemi hesaplıyor.

Bu ay 28 gün çekiyor.Diyelim siparişimi verdim Temunun siparişi hazırlaması ,Depoya gitmesi Uçağın kalkması Türkiyeye ulaşması ve gümrüğe girmesi 10 günden fazla sürecek .Bu 10 gün sonra Mart ayına girmiş olacağız.

Sizce güvenebilirmiyim?Sizin de başınıza geldimi?Tam emin değilim ne yapmalıyım?

yoksa bir kaç gün daha mı beklemeliyim acaba

Bu arada Temudan başka herhangi başka yerden sipariş vermedim

yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 20 Şubat 2025; 3:45:19 >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Dün yaptım ben ürünler sizde kalabilir dedi yine, kırık gelen belli adette ürünleri yine iade etmeden iade alıyor, atıyorum sepetinizde 6 kalem Ürün varsa resim ve fotoğraf ekleyip derdinizi yazınca 2 kalem ürünü anında ürün sizde kalacak şekilde iade alıyor

• someone74 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, dediğiniz gibi ücretsiz verilen ürünler tırt oğlu tırt bi cacık olmaz, gerisi gerçekten iyi olan ürünler zaten fiyatından kendini belli ediyor, yorumlar vs. bi işe yaramıyor samimi gelmiyor bana ürüne yapılan yorumlar
    Ama şu da var geçen gün uzun süredir bakmadığım için aliexpresse bakayım dedim, orayla kıyaslamaya çalıştım orası kargo ücreti vergi falan derken uçmuş, kargo bedava ürünlerde bile fiyat temu ile kıyas götüremez halde
    Oraya göre iyi bi tercih olabiliyor bazen
    Framland ve diğer bedava alışveriş safsatalarına hiç bulaşılmaz tamamen oltalama taktiği, dediğiniz gibi dolandırıcılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 8:26:3 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Gecmıste 2 adet urunumu Vardı sorunlu iadesiz temu kredisi olarak iade ettiler evet . O sanırsam siparişe ve hesaba göre değişiyor . Bazı arkadsaslar devamlı yapıyor anlamadım. Diğer urunlerımde gelsın hepsıne bakarım toplu iade ederiz artık. Tek tek ugrasmaya gerek yok

• Dün ilk defa sipariş verdim ama bu nedir? Her yerinden bir şeyler fışkırıyor sitenin. neyse Anker q10 için ped aldım. 530 TL limiti tutturayım diye 4 adet aldım. 2 li olarak 180 TL ye geldi. Umarım iyi çıkar. Hiç alan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir ürün fazla ısınıyor diye kayıt açtım 26 saat oldu yetkili üst birime ilettik dedi bir sonuçlanmadı henüz

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt
    Bizde de fiyat farkı yok hocam hatta bizde yurtdışı gözüktüğü için hepsipayden yüzde 10 hepsipara alıyoruz

Kusura bakmayın hocam başka forumdaşla karıştırdım o zaman. Yapı Kredi farkla çekiyordu diye önceki sayfalarda okumuştum.

karttan hepsipay’a yükleme yapıp hepsipay kart ile mi alıyorsunuz nasıl işliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hayır, hepsipay de limitim yetmezse şu karttan çek diye bir şey var. Hepsipay e yapıkredi kartımı tanımlıyorum. Ama alışveriş yaparken hepsipay kart bilgilerini giriyorum hepsipay kartımda limit olmadığı için otamatik kredi kartımdan çekiyor.
    Aslında hepsipaye kartla yüklemekle aynı mantıkta

• Hey gidi. Yüzlerce ürün almıştık daha geçen sene yaz-sonbahar. Öylesine iade isteyip paraları geri almıştık, ürünlerde bizde beleşe kalmıştı.TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Beleş ürün vermiyorsa, ürünü bozup iade edin. İçindeki parçaları sökün. Temu hakkınızı vermiyorsa zorla almalısınız.

temuda bazen sepettekileri ödeme yapıp ödeme sonrası bazı ürünleri iptal edebiliyorum direk kredi kartı provizyonuna iade yansıyor hepsipay bana göre değil o zaman değil mi

enpara kredi kartı alayım dedim bu sebeple başka fark almayan öneri varsa değerlendirebilirim

• ödeme farkı almıyor diye yazıldı bu karta başvuracağım bakalım kullanan var mı aidatsız olması etkilemez herhalde

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 20 Şubat 2025; 16:13:4 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

ne kadarlıktı ki iadeniz

• Vergisi ile 680 tl küçük bi ürün, ama hepsi değil tabiki 7 kalem üründen 2 adedi gibi onlarda kusurlu geldi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 16:17:54 >
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.