hocam bende hep şimdiye kadar kredi fırsatından yararlandım.diğerlerini hiç denemedim |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (308. sayfa)

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ocaktaki harcamaların hiçbirine iade vermedi, genelde sipar, ve iyzi'dan geçti , temu istanbul falan yazıyordu
-
Demek ki Yapı kredi kartını yurtdışından çekiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar sorum olacak .
bundan 4 gün önce her 2 hesabımda sipariş vermeye çalışınca Temu uyarı verişti.Şubat 19 dan sonra sipariş edin .5 hakkınız bitmiştir diye.
Aynı şekilde 2 gün önce yine sipariş vermeye çalıştım bana Şubat 23 den sonra sipariş verin dedi.
Bugün yine denedim sipariş vermeme izin veriyor.
sizce sipariş versem sorun olacak mı? Temu acaba şöylemi hesaplıyor.
Bu ay 28 gün çekiyor.Diyelim siparişimi verdim Temunun siparişi hazırlaması ,Depoya gitmesi Uçağın kalkması Türkiyeye ulaşması ve gümrüğe girmesi 10 günden fazla sürecek .Bu 10 gün sonra Mart ayına girmiş olacağız.
Sizce güvenebilirmiyim?Sizin de başınıza geldimi?Tam emin değilim ne yapmalıyım?
yoksa bir kaç gün daha mı beklemeliyim acaba
Bu arada Temudan başka herhangi başka yerden sipariş vermedim
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 20 Şubat 2025; 3:45:19 > -
Dün yaptım ben ürünler sizde kalabilir dedi yine, kırık gelen belli adette ürünleri yine iade etmeden iade alıyor, atıyorum sepetinizde 6 kalem Ürün varsa resim ve fotoğraf ekleyip derdinizi yazınca 2 kalem ürünü anında ürün sizde kalacak şekilde iade alıyor
Katılıyorum, dediğiniz gibi ücretsiz verilen ürünler tırt oğlu tırt bi cacık olmaz, gerisi gerçekten iyi olan ürünler zaten fiyatından kendini belli ediyor, yorumlar vs. bi işe yaramıyor samimi gelmiyor bana ürüne yapılan yorumlar
Ama şu da var geçen gün uzun süredir bakmadığım için aliexpresse bakayım dedim, orayla kıyaslamaya çalıştım orası kargo ücreti vergi falan derken uçmuş, kargo bedava ürünlerde bile fiyat temu ile kıyas götüremez halde
Oraya göre iyi bi tercih olabiliyor bazen
Framland ve diğer bedava alışveriş safsatalarına hiç bulaşılmaz tamamen oltalama taktiği, dediğiniz gibi dolandırıcılık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 8:26:3 >
Gecmıste 2 adet urunumu Vardı sorunlu iadesiz temu kredisi olarak iade ettiler evet . O sanırsam siparişe ve hesaba göre değişiyor . Bazı arkadsaslar devamlı yapıyor anlamadım. Diğer urunlerımde gelsın hepsıne bakarım toplu iade ederiz artık. Tek tek ugrasmaya gerek yok
-
Dün ilk defa sipariş verdim ama bu nedir? Her yerinden bir şeyler fışkırıyor sitenin. neyse Anker q10 için ped aldım. 530 TL limiti tutturayım diye 4 adet aldım. 2 li olarak 180 TL ye geldi. Umarım iyi çıkar. Hiç alan oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün bir ürün fazla ısınıyor diye kayıt açtım 26 saat oldu yetkili üst birime ilettik dedi bir sonuçlanmadı henüz
-
Bizde de fiyat farkı yok hocam hatta bizde yurtdışı gözüktüğü için hepsipayden yüzde 10 hepsipara alıyoruz
Kusura bakmayın hocam başka forumdaşla karıştırdım o zaman. Yapı Kredi farkla çekiyordu diye önceki sayfalarda okumuştum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karttan hepsipay’a yükleme yapıp hepsipay kart ile mi alıyorsunuz nasıl işliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır, hepsipay de limitim yetmezse şu karttan çek diye bir şey var. Hepsipay e yapıkredi kartımı tanımlıyorum. Ama alışveriş yaparken hepsipay kart bilgilerini giriyorum hepsipay kartımda limit olmadığı için otamatik kredi kartımdan çekiyor.
Aslında hepsipaye kartla yüklemekle aynı mantıkta
Hey gidi. Yüzlerce ürün almıştık daha geçen sene yaz-sonbahar. Öylesine iade isteyip paraları geri almıştık, ürünlerde bizde beleşe kalmıştı.
Beleş ürün vermiyorsa, ürünü bozup iade edin. İçindeki parçaları sökün. Temu hakkınızı vermiyorsa zorla almalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temuda bazen sepettekileri ödeme yapıp ödeme sonrası bazı ürünleri iptal edebiliyorum direk kredi kartı provizyonuna iade yansıyor hepsipay bana göre değil o zaman değil mi
enpara kredi kartı alayım dedim bu sebeple başka fark almayan öneri varsa değerlendirebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ne kadarlıktı ki iadeniz
-
Vergisi ile 680 tl küçük bi ürün, ama hepsi değil tabiki 7 kalem üründen 2 adedi gibi onlarda kusurlu geldi zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 16:17:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X