Fiyatı 734'ten kısa süre için düşmüş aslında hocam. İkisinin de kullanıcı yorumlarını okuyun ve yorumlardaki görsellere bakın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sipariş sayfasına girerek iade et butonunu tıklayınca iade işlemi başlatılıyor, ürünü seçiyorsunuz kısaca da bir sebep yazarsınız. Sonra sistemin verdiği barkod kod ile mng kargoya ücretsiz verip gönderiyorsunuz ürünü ve ürün ulaşınca aksi bir durum olmadıkça iade sağlanıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Şubat 2025; 1:7:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
hangisinin pili benim aldığımmın mı? 10.000 mah lık pili var.Elinizde ağırlığı hissediyorsunuz arama kısmına FR690527 bu arada en son modda (160.000 rpm) tuşa basılı tutuluyormuş ben bilmiyordum |
hocam sizin ürününüzün pili kaç mah lık? bir çok bu tarz cihazlarda düşük olabiliyor.Ancak benim cihaz 10.000 mahlık pile sahipken.Bu cihazın 20.000 rpm liği 8000 mah pile sahip.Linki burda (PJ735252) Bundan dolayı bu cihazı seçtim Her ürün maksimum seviyede kullanıldığında şarjlı cihazlarda daha düşük kulanırsınız.Bende yeni şarjlı vestel süpürge makinesi aldım.en yüksek hızda 12 dakika da bitiyor deniliyor ancak 10 dakika belki kullanabiliyorum .Sebebi halımın kalınlığı ve ne kadar set düzeye basdırmam.Çünkü süpürge kısmıda dönüyor ayrıca ışıklı.eğer aparatları çıkartırsam sadece araç aparatı takınca 12 dakikayı buluyor ve geçiyor. Zaten size 5 dakika yeter eğer araç içi kullanacaksanız hocam.Arabanın polen filtresi hava filtresi ,halılar ve koltuklar.(Araç filtrelerine çok yakın tutmayın yırtabilirsiniz uzaktan tutmanız iyidir) Bagakda fazla sürmüyor Ben eskiden kendin yıkama yerinde paralı sistemde hepsini maksimum 4 dakikalık para atıyordum bana yeterince yetiyordu.Ayrıca eskiden elektrikli pirize takılan cihazda 3 dakikayı bulmuyordu. Eliniz ne kadar yatkın olursa daha hızlı şekilde daha kısa zamanda işinizi görürsünüz. Eğer bilgisayarda kullanacaksanız 1 dakika bile çok fazla hocam.(Fanların dönmeyeceği şekilde ayarlamanız gerek yada bir elinizle fanları tutun diğer elinizle mesafeli şekilde pc fanlarına tutup temizleyin) çok yakınlaştırmayın bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz. Eğer klima için ve klima filtresi için kullanıcaksanız 2 dakika bile çok fazla zaman Bilgisayarda maksimum güç ile çalışdırmanıza gerek yok.3. cü devir bile yeter Amam yukarda belirdiklerimin hepsini aynı gün aynı zamanda yapamazsınız.Dediğim gibi 5 dakia bile iyi bir zaman Biraz uzun oldu hocam kusura bakmayın |
|
Şu an kullandığım bir hesap var, 1000 kredi kampanyasında kullanmak için yeni hesap açacağım da şu anda yeni hesaplara özel kampanya var mı? |
|
hocam evet oldu.gümrükteler . hocam sizden ricam müsteir hizmetlerine acilen yazın .kargom nerde diye.onlar sizin kargonuzu özel ilgilenecek bir kişi ayarlıyorlar.Faydası oluyor mu evet size %20 verdiler mi hocam ,geçikmeden dolayı.en azından %20 indirim hediyenizi alın. bunu yapabilmek için yukarda DESTEK Destek merkezi hangi ürün geciktiyse onu seçin. En aşağıya inin Bize ulaşın a tıklayın orda size sorular soracak.Lojistik süresini hızlandırın hocam size anlatırken bana şimdi yine verdi Eğer ilkinde vermezse tekrarlayın ama anasayfaya dönüp tekrar yapın en fazla 3 denemede oluyor dediğim gibi hocam benimkiler gümrükteler şimdi umarım sizinkilerde en kısa zamanda gelir Aşağıda paylaşıyorum sizin için hocam Müşteri hizmetleri ile muhakkak görüşme yapın canlı olarak Paket havalimanına ulaştı. 20 Şubat 2025, 4:24 Hedef ülkeye doğru yola çıkmak Havaalanı deposuna taşıma halinde Kalkış için havaalanına vardı Havaalanından ayrıldı Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı Gümrük beyanı bilgileri gönderildi 19 Şubat 2025, 15:21 Uçak hareket halindedir. 19 Şubat 2025, 11:23 Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte 18 Şubat 2025, 18:30 Sipariş nakil halinde. 7 Şubat 2025, 13:47 Sipariş Bilgisi 7 Şubat 2025, 12:46 Sipariş paketlendi 7 Şubat 2025, 12:46 Sipariş hazırlanıyor 7 Şubat 2025, 5:33 Siparişin ödemesi tamamlandı 5 Şubat 2025, 16:39 Sipariş verildi 5 Şubat 2025, 16:38 Transfer sürecinde Gümrük tarafından teslim ediliyor 20 Şubat 2025, 15:39 Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı 20 Şubat 2025, 15:38 Gümrüğe beyan edildi 20 Şubat 2025, 11:07 Gümrükleme sürecinde 19 Şubat 2025, 23:12 Yük terminaline ulaştı 19 Şubat 2025, 17:47 Paket havalimanına ulaştı. 18 Şubat 2025, 17:42 Uçak hareket halindedir. 18 Şubat 2025, 4:46 Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte 14 Şubat 2025, 19:30 Gümrük beyanı bilgileri gönderildi 13 Şubat 2025, 15:13 Sipariş nakil halinde. 11 Şubat 2025, 10:19 Sipariş Bilgisi 11 Şubat 2025, 9:02 Sipariş paketlendi 11 Şubat 2025, 8:50 Sipariş hazırlanıyor 11 Şubat 2025, 0:53 Siparişin ödemesi tamamlandı 9 Şubat 2025, 11:28 Sipariş verildi 9 Şubat 2025, 11:28 Transfer sürecinde Paket havalimanına ulaştı. 20 Şubat 2025, 8:47 Hedef ülkeye doğru yola çıkmak Havaalanı deposuna taşıma halinde Kalkış için havaalanına vardı Havaalanından ayrıldı Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı Uçak hareket halindedir. 19 Şubat 2025, 19:45 Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte 18 Şubat 2025, 18:30 Gümrük beyanı bilgileri gönderildi 17 Şubat 2025, 13:26 Sipariş nakil halinde. 13 Şubat 2025, 0:35 Sipariş paketlendi 13 Şubat 2025, 0:08 Sipariş hazırlanıyor 12 Şubat 2025, 16:38 Siparişin ödemesi tamamlandı 11 Şubat 2025, 13:28 Sipariş verildi 11 Şubat 2025, 13:28 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 21 Şubat 2025; 10:38:11 > |
|
Evet, siparişinizin detayına girince iade et dediğinizde zaten ürünler görülecek. İade etmek istediğiniz ürün veya ürünleri seçerek iade talebi oluşturup işlemlere önceki mesajımda belirttiğim şekilde devam edebilirsiniz. |
Benim 9 subat tarihli siparişimde taşıma süresi çok uzadı, halen çin içinde transfer aşamasında kaldık. Müşteri hizmetleri ile canlı destek tarafıyla görüştüm, o sevkiyattaki uçuş planlamasında uçuş iptal olmuş doğal olarak o sevkiyata ait tüm siparişler sonraki bir uçuşla planlanarak ülkeden çıkacak dediler. Bu siparişte böyle bir gol yedik ama 16 şubat tarihli siparişim ise istanbulda gümrükten bile geçti gelir birkaç gün içinde :) yine aynı şekilde eşimin hesabından verdiğim bir projektör siparişi vardı oda dün 9. günde teslim edildi bile. Değişik durumlar ya işte... Geciken sipariş içinde bir aciliyetim yok aslında ama çocukların istediği birşeyler vardı içinde sürekli sordukları için üzüldüm yani. |