Fiyatı 734'ten kısa süre için düşmüş aslında hocam. İkisinin de kullanıcı yorumlarını okuyun ve yorumlardaki görsellere bakın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (310. sayfa)

-
-
Yahu şefim bunlarınhepsi birbirine benziyor. İçerik olarak verilen bilgi de pek inandırıcı gelmiyor bana. 4000mah diyor kılavuzda 2000mah yazıyor.
Bunların güçlü üfleyinini nasıl ayırt edeceğim bilemedim. Mesele iyisi, kuvvetli üfleyeni ucuza alalım.
Mesela bu görselini verdiğim cihazın üflemesi kuvvetli mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada alanlardan referans alarak bakacaksınız, geri sayfalarda çokça paylaşıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş sayfasına girerek iade et butonunu tıklayınca iade işlemi başlatılıyor, ürünü seçiyorsunuz kısaca da bir sebep yazarsınız. Sonra sistemin verdiği barkod kod ile mng kargoya ücretsiz verip gönderiyorsunuz ürünü ve ürün ulaşınca aksi bir durum olmadıkça iade sağlanıyor.
-
Hocam bunun pil nasıl acaba ben ucuz olandan aldım 4. Seviyede 5 dakika dayanıyor şarjı bendeki mi bozuk anlamadım
4. Seviyede normal jet modu o, süpürge de bile 8 dakika dayanıyor jet modu, daha ne yapsın el kadar cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Şubat 2025; 1:7:39 >
He yani normal hocam o zaman 😂 3. Seviye de gayet iyi üflüyor ama şöyle 20 dakika dayansa güzel olur diğer arkadaşların nasıl acaba bilgi vermek isteyen olursa sevinirim
Hangi modeli aldınız benim aldığım mi acaba
hangisinin pili benim aldığımmın mı?
10.000 mah lık pili var.Elinizde ağırlığı hissediyorsunuz
arama kısmına FR690527
bu arada en son modda (160.000 rpm) tuşa basılı tutuluyormuş ben bilmiyordum
-
-
hocam sizin ürününüzün pili kaç mah lık? bir çok bu tarz cihazlarda düşük olabiliyor.Ancak benim cihaz 10.000 mahlık pile sahipken.Bu cihazın 20.000 rpm liği 8000 mah pile sahip.Linki burda (PJ735252) Bundan dolayı bu cihazı seçtim
Her ürün maksimum seviyede kullanıldığında şarjlı cihazlarda daha düşük kulanırsınız.Bende yeni şarjlı vestel süpürge makinesi aldım.en yüksek hızda 12 dakika da bitiyor deniliyor ancak 10 dakika belki kullanabiliyorum .Sebebi halımın kalınlığı ve ne kadar set düzeye basdırmam.Çünkü süpürge kısmıda dönüyor ayrıca ışıklı.eğer aparatları çıkartırsam sadece araç aparatı takınca 12 dakikayı buluyor ve geçiyor.
Zaten size 5 dakika yeter eğer araç içi kullanacaksanız hocam.Arabanın polen filtresi hava filtresi ,halılar ve koltuklar.(Araç filtrelerine çok yakın tutmayın yırtabilirsiniz uzaktan tutmanız iyidir) Bagakda fazla sürmüyor
Ben eskiden kendin yıkama yerinde paralı sistemde hepsini maksimum 4 dakikalık para atıyordum bana yeterince yetiyordu.Ayrıca eskiden elektrikli pirize takılan cihazda 3 dakikayı bulmuyordu.
Eliniz ne kadar yatkın olursa daha hızlı şekilde daha kısa zamanda işinizi görürsünüz.
Eğer bilgisayarda kullanacaksanız 1 dakika bile çok fazla hocam.(Fanların dönmeyeceği şekilde ayarlamanız gerek yada bir elinizle fanları tutun diğer elinizle mesafeli şekilde pc fanlarına tutup temizleyin)
çok yakınlaştırmayın bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz.
Eğer klima için ve klima filtresi için kullanıcaksanız 2 dakika bile çok fazla zaman
Bilgisayarda maksimum güç ile çalışdırmanıza gerek yok.3. cü devir bile yeter
Amam yukarda belirdiklerimin hepsini aynı gün aynı zamanda yapamazsınız.Dediğim gibi 5 dakia bile iyi bir zaman
Biraz uzun oldu hocam kusura bakmayın
-
Anladım birden fazla ürün için tek kod mu almamız gerekiyor .
Bu konuda ilk tecrübem olacak o yüzden yanlış birşey yapmamak adına soruyorum
-
Şu an kullandığım bir hesap var, 1000 kredi kampanyasında kullanmak için yeni hesap açacağım da şu anda yeni hesaplara özel kampanya var mı?
-
Sizin siparişte gelişme oldu mu?En son benimle aynı gibiydi.Ben de hala Çin içi transfer yazıyor.
-
hocam evet oldu.gümrükteler .
hocam sizden ricam müsteir hizmetlerine acilen yazın .kargom nerde diye.onlar sizin kargonuzu özel ilgilenecek bir kişi ayarlıyorlar.Faydası oluyor mu evet
size %20 verdiler mi hocam ,geçikmeden dolayı.en azından %20 indirim hediyenizi alın.
bunu yapabilmek için yukarda DESTEK
Destek merkezi hangi ürün geciktiyse onu seçin.
En aşağıya inin Bize ulaşın a tıklayın
orda size sorular soracak.Lojistik süresini hızlandırın
hocam size anlatırken bana şimdi yine verdi
Eğer ilkinde vermezse tekrarlayın ama anasayfaya dönüp tekrar yapın en fazla 3 denemede oluyor
dediğim gibi hocam benimkiler gümrükteler şimdi
umarım sizinkilerde en kısa zamanda gelir
Aşağıda paylaşıyorum sizin için hocam
Müşteri hizmetleri ile muhakkak görüşme yapın canlı olarak
Paket havalimanına ulaştı.
20 Şubat 2025, 4:24
Hedef ülkeye doğru yola çıkmak
Havaalanı deposuna taşıma halinde
Kalkış için havaalanına vardı
Havaalanından ayrıldı
Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı
Gümrük beyanı bilgileri gönderildi
19 Şubat 2025, 15:21
Uçak hareket halindedir.
19 Şubat 2025, 11:23
Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte
18 Şubat 2025, 18:30
Sipariş nakil halinde.
7 Şubat 2025, 13:47
Sipariş Bilgisi
7 Şubat 2025, 12:46
Sipariş paketlendi
7 Şubat 2025, 12:46
Sipariş hazırlanıyor
7 Şubat 2025, 5:33
Siparişin ödemesi tamamlandı
5 Şubat 2025, 16:39
Sipariş verildi
5 Şubat 2025, 16:38
Transfer sürecinde
Gümrük tarafından teslim ediliyor
20 Şubat 2025, 15:39
Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı
20 Şubat 2025, 15:38
Gümrüğe beyan edildi
20 Şubat 2025, 11:07
Gümrükleme sürecinde
19 Şubat 2025, 23:12
Yük terminaline ulaştı
19 Şubat 2025, 17:47
18 Şubat 2025, 17:42
Uçak hareket halindedir.
18 Şubat 2025, 4:46
14 Şubat 2025, 19:30
13 Şubat 2025, 15:13
Sipariş nakil halinde.
11 Şubat 2025, 10:19
Sipariş Bilgisi
11 Şubat 2025, 9:02
Sipariş paketlendi
11 Şubat 2025, 8:50
Sipariş hazırlanıyor
11 Şubat 2025, 0:53
9 Şubat 2025, 11:28
Sipariş verildi
9 Şubat 2025, 11:28
Transfer sürecinde
20 Şubat 2025, 8:47
Hedef ülkeye doğru yola çıkmak
Havaalanı deposuna taşıma halinde
Kalkış için havaalanına vardı
Havaalanından ayrıldı
Vardı ve gümrükten geçmeye hazırlandı
Uçak hareket halindedir.
19 Şubat 2025, 19:45
18 Şubat 2025, 18:30
17 Şubat 2025, 13:26
Sipariş nakil halinde.
13 Şubat 2025, 0:35
Sipariş paketlendi
13 Şubat 2025, 0:08
Sipariş hazırlanıyor
12 Şubat 2025, 16:38
11 Şubat 2025, 13:28
Sipariş verildi
11 Şubat 2025, 13:28
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 21 Şubat 2025; 10:38:11 >
-
hocam benim hiç bilgim yok yeni hesaplara özel kampanya hakkında
bazen youtube da yayıncılar size kod veriyorlar .bir kaç vidyo izleyin derim
burda bilen arkadaşlar varsa size yardımcı olurlar
-
Evet, siparişinizin detayına girince iade et dediğinizde zaten ürünler görülecek. İade etmek istediğiniz ürün veya ürünleri seçerek iade talebi oluşturup işlemlere önceki mesajımda belirttiğim şekilde devam edebilirsiniz.
-
Evet verdiler %20 kupon.Özel müşteri hizmetleri de atadılar yine de bir gelişme olmadı.İptal edeceğim bu gidişle.Daha ikinci siparişimdi hiç memnun kalmadım maalesef.
-
Benim 9 subat tarihli siparişimde taşıma süresi çok uzadı, halen çin içinde transfer aşamasında kaldık. Müşteri hizmetleri ile canlı destek tarafıyla görüştüm, o sevkiyattaki uçuş planlamasında uçuş iptal olmuş doğal olarak o sevkiyata ait tüm siparişler sonraki bir uçuşla planlanarak ülkeden çıkacak dediler. Bu siparişte böyle bir gol yedik ama 16 şubat tarihli siparişim ise istanbulda gümrükten bile geçti gelir birkaç gün içinde :) yine aynı şekilde eşimin hesabından verdiğim bir projektör siparişi vardı oda dün 9. günde teslim edildi bile. Değişik durumlar ya işte... Geciken sipariş içinde bir aciliyetim yok aslında ama çocukların istediği birşeyler vardı içinde sürekli sordukları için üzüldüm yani.
-
Sitede şu an min. sepet tutarı ne kadar acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X