ben araç koruma filmi için denedim olmadı gönderin diyor.bende mng ile göndericeğim |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Video çektim ama 4 dakika küsur olduğu için tamamını yükleyemedim bende edit yapıp kısaltarak yolladım 4 tane kanıt resim gönderdim ama bir dönüş sağlanmadı henüz . Bu kadar yavaş mı çinli kardeşler yada bana mı denk geldi bilmiyorum yada ürünü 146 lira vergi dahil o yüzden bu kadar zor oldu bilmiyorum |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam ben de Vakıfbank'ın aidatsız olan Like kartını kullanıyorum. Temu'dan farklı tutar çekmedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam evet doğrudur.sanırım aparat olsa daha iyi sonuç alabilirim gibi.olmazsa bunu belki iade ediceğim. Tenniser arkadaşın eski yayınladığı resme baktım.terazi arasında bayağı mesafe var,ben nerdeyse sıfır yaklaştırdım buna rağmen çok düşük rakam çıktı ne gibi ince uç ucuna taksam işimi görür acaba .ucu inceldikçe basınç daha kuvvetli oluyor.şimdi bazı modellerde 4 yada 5 aparat la geliyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 20 Şubat 2025; 17:26:9 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 17:28:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen hocam bencede iade ediceğim.alırsamda 5 aparat olanlardan sipariş vericeğim.üflemesi kuvvetli ağız kısmı çok geniş yapmışlar. diğer arkadaşlar yayınlamışlardı olmazsa onlarınkinden sipariş veririm .şimdi zaten haklarım doldu . ben bu kadar düşük olacağını sanmadım.ses olarak inanılmaz kuvvetli 4 aşamadan oluşuyor.sanki uçağın yanındaymışsınız gibi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Şubat 2025; 17:41:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 20 Şubat 2025; 18:12:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ürünler için iade et kısmını mı doldurdunuz yoksa müşteri hizmetleriyle mi iletişime geçtiniz? Benim de 7 parçalı bir siparişimin ilk parçasını önden yolladılar fakat hasarlı geldi ve iade talep edeceğim. |
|
Web üzerinden başvurmuştum, kurye ile gelmişti hocam. Ama linklere dikkat edin sahte linkler çok fazla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechargeable -- 20 Şubat 2025; 22:30:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |