< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Eylül 2024; 17:6:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (192. sayfa)

-
-
aynı durumdayız hocam, kargonuz gelirse ayrıca haber verebilir misiniz?
-
Paylaştığın ekran görüntüsünde karakterini ortaya koymuşsun. Ne bir özür ne bir açıklama var, hayırlısı olsun da nedir! Verdiğin kodla kullanılan cihazdan başka indirim kullanılmadığını bilmiyor musun. Eminmiş gibi yanlış bilgi paylaşıp burada bir de hakaret ediyorsun. Düzenbazlığa gerek yok.
paylaştığın indirim kodunu neden sildin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 11 Eylül 2024; 22:54:21 > -
benim merak ettiğim konu, şu an Aliexpress'te 30 euro hesaplanırken ürün ücreti ve varsa + kargo ücreti toplamı 30 euro olarak hesaplanıyor. yani 30 euro üst limite kargo ücretini de ilave ediyor. bu hesaplama doğru mu? benim bildigim kadarıyla sadece ürün için %60 ilave olması lazım, kargo hariç... ayrıca mesela 10 dolarlık ürüne %60 6 dolar vergi ilave ediyor. kargo ücreti yoksa ödenecek bedel 16 dolar çıkıyor. bu hesaba göre kargo ücreti vergiye dahil değil , zaten olmaması da lazım. bu durumu aliexpress'e yazdım ama cevap vermediler henüz. ama türk makamlarından böyle istiyorlar sanırım, bunun başka izahı yok
-
30 Ağustos siparişi teslim edildi 2 paket şeklinde biri mng diğeri aras. Aslında tek paket ile de gelebilirdi niye ikiye böldüler bilmiyorum.
-
İade gönderdiğim paket sadece 3 günde Çin'e ulaştı ve onaylandı. Sadece 3 gün. 3 GÜN............
Biz çile çekiyoruz ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ay toplam 5 siparişim var
İlk ikisi tekli paketlerde geldi ancak son 3 sipariş 3erli nakliyeye bölünmüş yani 9 parça olmuş
Gümrük parça başına mı bakıyor siparişe mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gümrü ve kargolar yüzünden işte. haram zıkkım olsun vaktimiz.
-
6 Eylül de Cüzdan özellikli iphone kılıfı ,çekim ışığı ve şarj kablosu sipariş ettim.
bugün bir haftada olmadan ürünler teslim edildi. bu nasıl olabiliyor önceki kargolarım bir ayı buluyordu
-
1000 liraya %30 veriyordu önceden bunu yapma şansı var mı hala, birşeyler alacağım 70 lira indirim verdi sadece 10 tane ayrı ayrı, 150-200 lira indirim bile olsa işimi görür.
süresi geçmiş kuponları talep edince verirlerdi onuda kaldırmışlar.
-
yeni kargolar hızlı geliyor artık, çok iyi.
-
arkadaşlar, bu 30 euro sınırı ürün fiyatını mı, yoksa vergi dahil fiyatını mı kapsıyor? yani 1klık ürün alabiliyor muyum yoksa 500 600 liralık birşey mi alabilirim.
-
Güzel bir saat. Zamanında Aliexpress'ten çok getirip eşe dosta vermiştim. Bende de bir adet var. 227 TL görünüyor vergisiz fiyatı bende.
-
Yaklaşık 1000-1100 TL gibi ürün alabiliyorsunuz. Fazlasına izin vermiyor zaten. Vergiyi sonra ekliyor kendisi.
-
Az önce güncelleme geldi, MNG ye teslim edilmiş hocam.
-
gözünüz aydın hocam, darısı başıma :) bende herhangi bir gelişme yok halen
-
-
gözünüz aydın hocam :) bir tek ben kaldım herhalde o tarihten sipariş verip siparişi güncellenmeyen :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X