o tarihlerde de var benim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 19 Ağustos 2024; 22:36:0 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (138. sayfa)

-
-
aynen öyle hocam. izlenimlerime göre çoğunlukla 27 temmuz öncesi olanlar ve 6-7 ağustos sonrası verilen siparişler ilerleme kaydediyor. Aradaki zaman diliminde oluşturulan siparişlere dokunulmuyor. Bende onlardanım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 19 Ağustos 2024; 22:20:44 > -
-
iade talep edin siz.
-
çoğunlukla bu şekilde. sizinkinin de eli kulağındadır bence. 24-25-26 temmuzlar ilerliyor bu günlerde.
-
Bundan sonra için alışveriş yapmak mantıklı mı acaba güvenemiyor insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz en zor kısmını atlattınız.
bundan sonrası için olan tek sorun vergi yükü ve alışveriş limiti.
-
-
14 agustosta tekrar vermiştim sipariş mng oda 1084 TL'lik 11 ürün oda şuan transfer sürecinde vardı gumrukleme sürecine hazırlandı diyor almak istiyorum yine ama korkuyorum da açıkçası
o sipariş daha çok yeni bu hafta belki işlemleri biter ve ulaşır size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 19 Ağustos 2024; 22:55:33 > -
Amazondan yurtdışından 10 ağustosta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı ama 31 temmuz ve 3 ağustosta verdiğim temu siparişinden ses seda yok ne yapacaz
Aras kargoyla göndeirlen var mı? Bunlarınki de MNG gibi bekliyor mu yoksa wwe mirlog gibi hızlı mı geçiyor teslim alan var mı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyOblivion -- 20 Ağustos 2024; 0:1:13 >
Son teslimden 4 gün önce iade yapıldı ama vergiye kesik artilar
-
Birebir aynı tarih ve yaşanan olay aynı. Kargo kaybolmuş olabilir diyip para iadesi yaptılar. Sanırım Kargo gerçekten kaybolmuş o tarihte. Yada en arkada kaldı daha gümrük işlemini bile gerçekleştiremediler. Keşke ürünler gelseydi bende sırf ürünler için satın almıştım. Umarım yinede gelir ürünler
Benimde 31 temmuz oluşturma tarihli 6 ağustos havaalanı varış gümrük. Hareketsiz. Bence paketler yeni mevzuat yürürlüğe girse de geçecekler onun rahatlığı var bunlarda. Yığdılar tüm paketleri random çekip çekip geçiriyolar gibi. Sıra yok düzen yok. Zamanı dolanlara kaybolmuş olabilir çekip iptal edip iade veriyolar. Paket de çıkarsada teslim ediliyor. O yığıntıda bulamadıkları için böyle yapıyolar gibime geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sipariş tutarı ne kadardı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X