Gümrük her türlü işi götürüyor yani |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (114. sayfa)

-
-
-
Bal tutan parmağını yalıyor.
Benim memurum işini bilir diyerek geldik bu hale :D
-
Sizinki kargoya teslim olacak ve size gelecek gümrük işleri bitmiş.
Yarın yada en geç pazartesi sizde olur pazar günü dağıtımı yoksa hangi firma olduğunu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 16:16:10 > -
Evet hepsijet teslim almış sms geldi. Pazartesi gelir sanırım.
-
Hepsi jet pazar dağıtım yapıyorsa pazarda gelebilir.
Başta MNG mi görünüyordu firma sonradan mı değişti?
-
Hep böyle görünüyordu hala WE WORLD görünüyor. Hiç MNG yazısı gelmedi
-
Sizin kargo o yüzden geliyor zaten mng yazsaydı o iş yaştı...
Sizin gümrük ve antrepo işlemlerini we world express yapmış ülke içi dağıtıma hepsijet i göndermiş misss.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 16:36:24 > -
-
İlk siparişimde yaşamıştım. 26 Haziran'da mı ne verdim Temmuz 30 gibi gelmişti.
-
Benimkide 20 temmuz 26 sında gümrük şirketine verildi dedi sonrasında bi hareket yok zaten paketten vazgeçtim allah verede paramızı kurtarabileydik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 2 gun tatil zaten herhangi bir işlem olmaz bizim kargolarda
Benimde 24 Temmuz aynı durumda paketim var. 2 ye bölmüşlerdi biri geçen hafta geldi. Diğeri halen sizinle aynı durumda bekliyor. Para iadesi yaptılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
iade yapmamıştım yani iade ücreti almadım.
-
bunlardan sonra dağıtım şubesine geldi.
-
Şu an vergi gümrük olayında bir değişiklik varmı? Sepet tutarı minimum 670 TL olması gerekiyor diyor. 670 lirayı tamamlmadığımda önceki siparişimle aynı prosedürde gelecekmi yoksa yeni çıkan yasayla alakalı bir yaptırım olacak mı nedir son durum arkadaşlar?
-
Ağustos 7 de yani yasa henüz yeni çıkmışken ve Amazon da henüz gümrük güncellemesi yapmamisken 1700 liralık ürün aldım,nasıl olsa Amazon dan 21 ine kadar gelir düşüncesiyle,çünkü Amazon da 10 güne geliyordu ve bana taahhüt edilen gün pazartesi,az önce siparişimin iptal edildigi bilgisi aldım,yeni çıkan yasa nedeniyle,ne yapmalıyım
10 parça ürünü 6 Ağustos tarihinde sipariş verdim. 15 Ağustos tarihli teslim edildi. 40 Parça verdiğim 1 Ağustos tarihli siparişim hala bekletiliyor en son 7 Ağustosta ''Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi'' yazısıyla kaldı. Şu sistemi anlamak çok saçma. Ek olarak Amazon Amerika'dan verdiğim 8 Ağustos tarihli siparişim herhangi bir sorun olmadan teslim edildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X