|
TEMSA Maxus, ticari araç sektöründe öne çıkan, çok yönlü bir araçtır. İster bir minibüs ister bir panelvan arayın, TEMSA Maxus ihtiyaçlarınıza uygun bir seçenek sunar.
TEMSA Maxus Minibüs
TEMSA Maxus minibüs, geniş iç hacmi ve konforlu koltuklarıyla öne çıkar. Okul taşımacılığı, personel servisi veya turizm amaçlı kullanımlar için idealdir. Teknik özellikleriyle de dikkat çeken TEMSA Maxus minibüs, güçlü bir motora ve ekonomik yakıt tüketimine sahiptir.
TEMSA Maxus Panelvan
TEMSA Maxus panelvan, yük taşımacılığı için tasarlanmıştır. Geniş kargo alanı ve sağlam yapısıyla, çeşitli sektörlerdeki ihtiyaçları karşılar. Yüksek tavan seçeneği, hacimli yüklerin taşınmasını kolaylaştırır. TEMSA Maxus panelvanın teknik özellikleri, zorlu koşullarda güvenilir performans sunar.
TEMSA Maxus Kullanıcı Yorumları
TEMSA Maxus kullanıcıları, aracın sağlamlığı, güvenilirliği ve performansından memnuniyetlerini dile getirmektedir. Yorumlarda, TEMSA Maxus'un yakıt tüketiminin düşük olması ve bakım maliyetlerinin uygun olması da vurgulanmaktadır.
Sonuç
TEMSA Maxus, hem minibüs hem de panelvan ihtiyaçları için güvenilir ve çok yönlü bir çözümdür. Teknik özellikleri, kullanıcı yorumları ve uygun fiyatıyla TEMSA Maxus, işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayan ideal bir seçenek haline gelmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabonus -- 13 Mayıs 2009; 9:51:22 > |
:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
2016 Honda Civic HB Dizel Sport MT Beyaz (İSTANBUL)] |
|
www.youtube.com/c/jdmspiritturkey
|
|
1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
|
|
|
|
|
1975 Opel Record 1.9 -1986 Mıtsubıshı Lancer 1.6 diesel -1992 Citroen BX TZD Turbo -2011 DFM Succe -2013 Mıtsubıshı L200 4x2 -2006 Fiat İdea-2000 kia pride- 1996 rover 620 si. 2006 Tata telcoline 4x2 - 2000 scudo 1,9 el. 2013 peugeot patner 1.6 -2013 WW CC 2,0 177 BG - 1993 ford p100 ben seçmedim onlar beni buldu
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
temsa maxus araç aldık çok masraflı arkadaşlar bilginiz olsun. yakıt falan iyi ama parçası yok bozulursa kucağa geldiniz demektir. alacak olanlar başka araba baksın. elinde var olup parça sıkıntısı çekenler bana ulaşsın. kadosan sanayide bir abimiz hem parçalarını satıyor hem de tamirini yapıyor |
www.brabeck.net
|