Şimdi Ara

Fiat Doblo Rektifiye Macerası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım 2004 Doblo idi. Sattım clıo aldım 2001 rtx.

Aracım 1.9 düz dizeldi. Ilk olarak sananıye gırdım. Gözüme ilk kestirdiğim motorcuya gırdım. Adam ıddıalı ıddıalı k onustu vs vs parada anlaştık 2500 tlye 1 ayda bu ısı halledıcegını soyledı. Derken aracı verdık tabı 1 ay sonra elıme aldım aracı. Usta gel dedı calıstır aracı calıstırdım fakat sureklı motor fanı calısıyordu. Bu nedır dıye sordum bılmıyorum dedı. Neyse actık kaputu baktım ben. Hararet sensör kablosunu bozmus. Araba 1 gun daha bende kalsın dedı tamam dedım aracı aldım. neyse sesi değişmişti aracın güzel vb derken 1 hafta sonra arac calısmadı. Neyse goturdum gerı adam bozulmus dıyerek 1000 tl daha ıstedı ve aracı tekrar elımden aldı bırsey demedım. Aracı 1 hafta sonra aldım geri Bu sefer yag kacırmaya basladı. Tepem attı. Hergun bıldıgınız alttan bayağı yağ kacırıyordu. Sınırlendım aldım alet cantasını sokmeye basladım tamponu hem korku hem heyecan ıcerısınde motor kapagımı soktum. Sıvı jonta aldım sanıyeden kapagın koselerıne surmeye basladım belkı ordan kacırıyodur dıye. 1 gunumu aldı bunu yapmam. Neyse sabah uyandım heyecanla ne göreyım bu sefer dahada cok akmaya baslamıs. Sordum sorusturdum sehrın en ıyısı oldugunu ıddıa eden baska bı ustaya gıttım. 2.750 ıstedı. Güvendım verdım parayı. 1 ayı astı. Telefon geldı araba tamamdır diye. Hem korkuyordum hemde rahatlamıstım sankı. Gıttım Usta o kadar ıyı kı gıtmıs orj. Fiat ın boyasından almıs Motor kapagını bıle boyamıs. Aldım aracı güzel gidiyordu. Hersey cok ıyıydı. O gun Opet'ten euro dizel almıstım. Sabah yine çalıştırayım dedım arac calısmadı. değişik sesler cıkartıyo ama calısmıyordu. Neyse vurduralım dedık yıne olmuyor. Cagırdım cekıcıyı Lanet olası yakıt pompası patlamıs. (Ulan Opet)

O sorunuda hallettıkten sonra 223. bine kadar kullandım. Hatta konum vardır 222.222 deyken ss almıştım.

Arkadaşlar ben yaptım sız yapmayın. Aracım sadece siyah duman atıyordu. Kilometresı ilerledi diye yapalım dedık zararlı cıktık 13 e sattım. Clıo aldım. clıoyu satıp sıfır Otomatık vıtes Doblo 1.3 mutıjet almayı planlıyorum Neyse ıcım rahatladı. Okudugunuz için sağolun
    https://store.donanimhaber.com/c5/15/4b/c5154b770018dbc0e23b695caa33120c.png
    https://store.donanimhaber.com/9e/c8/bf/9ec8bf6cbaf0756aab2778c18ad580c2.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 21 Temmuz 2014; 15:14:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemin ediyorum ülkede esnaflık bitmiş durumda, özellikle sanayi denilen yerlerde insanları resmen soyup soğana çeviriyorlar. Dükkan açacak kadar parası olan , eli iki anahtar tutan herkes usta olmuş çıkmış. Geçen bir parça sordum yetkili serviste liste fiyatı ( iskontosuz ) 379 TL olan parçaya sanayide 550 TL dediler. Yazık gerçektende.

Bu arada DSG çok kötü , vw poloya o kadar para verilirmi diyelimde konu tutsun :)
  • REKTEFE değil o.

Rektifiye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

csb değilse
    sen gerçekten safsın...

SS gelıyor aracın

Edit: SS geldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 21 Temmuz 2014; 15:11:56 >

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

yemin ediyorum ülkede esnaflık bitmiş durumda, özellikle sanayi denilen yerlerde insanları resmen soyup soğana çeviriyorlar. Dükkan açacak kadar parası olan , eli iki anahtar tutan herkes usta olmuş çıkmış. Geçen bir parça sordum yetkili serviste liste fiyatı ( iskontosuz ) 379 TL olan parçaya sanayide 550 TL dediler. Yazık gerçektende.

Bu arada DSG çok kötü , vw poloya o kadar para verilirmi diyelimde konu tutsun :)

Esnaflık diye bir şey kalmamış, bu yüzden parçaları kendim tedarik edip sadece işçilik parası veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Vay be 2004 dobloya 6.000 liranın üzerinde masrafmı ettin şimdi

Hocam mecburdum bır kere bozuldu neler actı basıma Ama sonucta para gıttı. Can sagılıgından vs seylerden onemlı degıl sonucta

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.