Şimdi Ara

Tempra'yı neden kötülerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
19.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime sorsam alma sanayiden çıkamazsın diye içimi karartıyorlar. onlara inat alacağım.

• Kalite düşük elektronik çok saniyiden çıkamaması normal
  • Benim de özellikle duyduğum SX_AK larda.Motor beyni çabuk yanıyor 2 yılda bir değiştirmek lazım filan.Ben de anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Benim de özellikle duyduğum SX_AK larda.Motor beyni çabuk yanıyor 2 yılda bir değiştirmek lazım filan.Ben de anlamadım.

2 yılda beyin nasıl yanar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu_erkan

quote:

Benim de özellikle duyduğum SX_AK larda.Motor beyni çabuk yanıyor 2 yılda bir değiştirmek lazım filan.Ben de anlamadım.

Ah bir bilsem
  • quote:

quote:

quote:

Ah bir bilsem

elektronik beyin yansada alacağım.binen nasıl biniyor uzun yola nasıl gidiyor peki?yolda kalmış tempra görmedim

• Kötü olduğundan olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Pejo Kötüdür?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zamanında çok can yakmıştı fiat bu araçları ile , fiat markasından uzak durmak gerektiğini bu zamanlarda öğrendim . o dönem üretilen çoğu fiat araçları 2 ayda yağ yakmaya başlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 7 Temmuz 2010; 12:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

zamanında çok can yakmıştı fiat bu araçları ile

nasıl yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

zamanında çok can yakmıştı fiat bu araçları ile

nasıl yani

tempra satıldığı dönemde o göstergeleri habire bozulurdu olduğu gibi değiştirmek gerekiyordu alanlar illallah etmişti masraftan
  • Forumda benzer konular var, oncelikle artilarini eksilerini inceleyin derim.
    Daga bayira vurmadan yolda/otoyolda kullanacaksaniz o paraya alabileceginiz kus serisi ile karsilastirilamaz bile, TEMPRA ile cok rahat edersiniz.
  • tempra kullanan yokmu koca forumda
  • küçüklüğümde içine hayran hayran baktığım bir arabadır o zamanlar bana uzay gemisi gibi geliyordu iç kısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

küçüklüğümde içine hayran hayran baktığım bir arabadır o zamanlar bana uzay gemisi gibi geliyordu iç kısmı

benimde içimde küçüklükten uhde kaldığı için alıcam.burda kötüde deseler de
  • ben 3 sene boyunca tipo sx kullandım bildiğim kadarıyla sadece kasa farkı var ben çok memnundum 99 model 60.000 km deydi.2004 yılında aldım 3 sene bindim 99000 km de sattım 3 sene boyunca sadece ön takıma masraf etmiştim ben çok köye giderdim hangi araba olsa ön takımı bozulurdu yani onun dışında periyodik bakımlarını yaptırdım masraflı araba değildi.bagajı büyük üst sınıf bir araç almak için satmıştım
  • quote:

tempra kullanan yokmu koca forumda

"ototube" nickli arkdaşımız Tempra kullanıyor sanırım.

edit: ekleme

İyi bakılmış bir Tempra keyif verir ve parasına göre güzel araçtır.Tempra biraz nazik bir araçtır.Merkep niyetine binilmişse toplaması zordur(eğer böyle bir Tempra ile karşı karşıyaysanız koşarak uzaklaşın) ve merkep niyetine araç arayanlar için yanlış tercihtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 8 Temmuz 2010; 14:43:14 >

• Evet şuan tempra sahibiyim.93 model sx-a.18 yaşında araba göstergesi sağlam çalışıyor.Uzun yolda çok rahat.Yakıtı makul.Şuan boş ağırlığı LPG sistemi ile 1100kg.Bagajı geniş.Bugünkü çoğu 2000model ve üstü c sınıfı araçlar gibi konforlu.Motoru kuvvetli.Yağ yakması normal çünkü kataloğunda belirtilmiş.Sebebi üstten egzantrikli ve karbürotörlü bir araç ve seri çalışan sibaplar sebebiyle yanma odasına yağ çekiyor ve de ş .içi yakıtı biraz yüksek.Temiz orjinal bir tempra bulduğunda o fi yata alabileceğin en konforlu ve de parçası en makul yerli araçtır.Göstergesi gece insanı tahrik ediyor ama gündüz güneş okumayı zorlaştırıyor.Göstergesi sağlamdır ama bi kronik problemi var o da kondansitörleri zamanla ömrünü bitiriyor eğer değiştirlmezse gösterge beynini yakıyor.Ama değiştirilirse bir sıkıntısı yok maliyeti de lehim yapmayı biliyosan 5 lira

Ekleme:Beni de çok uyardılar ama ben temizini buldum.Temprayla ilgili yazdıklarımı bulup linkini ekleyeyim.

şu linke girip yazdıklarımı okuyabilirsiniz?Gerçi 25 haziranda yine tempra konusu açmışınız oraya da yazmışım aynı linki geçmişe bakınca gördüm...

http://forum.donanimhaber.com/m_40436406/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 7 Temmuz 2010; 13:43:01 >

• tempra süper bir araçtır. Temizini bulursan hiç düşünmeden al. Hala o arabaya hayranım.
  • yağ yakar biraz

elektronik sistemleri zayıf, alt takım zayıf ama temizi bakımlısı iyi kullanılmışı keyif verir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.