Şimdi Ara

temp kalsörünü D: ye taşımak ve xp de otomatik temizlenmesini sağlamak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta çözümmüş gibi yazdığım konunun çözümünü sizden bekliyorum

benim temp klasörüm d: de idi yapmıştım bir seferinde yalnız şimdi nasıl yaptığımı bulamıyorum....

bilgisayar açılır açılmaz temp klasörünün silinmesi komutunu bilen varmı ??? (xp için)

• buldum nasıl yapıldığını bilgisayarıma sağ klik atıp özelliklerden gelişmiş'e ordanda ortam değişkenlerine giriyoruz...

üstteki değişkenler çerçevesindeki temp ve tmp lerin sırayla üzerine tıklayıp düzenle dedikten sonra d:\temp yazıyoruz her ikisinede... (bena uygun olanı)

böylece windows kurulu olan c: yi şişirmiyor ve d yi bu iş için rahat rahat batırıp kirletebiliyoruz :)
    ayrıca temporary internet files klasörünüde internet explorer dan özelliklere girip temporary internet files çerçevesindeki ayarlardan klasör taşı deyip yapabiliriz....
  • arkadaşım işin çook uzun yolunu tercih etmişsin. Bu işi kolaylıkla yapabilen programlar var. Örneğin system mechanic. piyasada birçok windows optimizer programı var. bu programlarla istediin işlemlerii kolaylıkla ypabilirsin. belgelerimin yerini bile değiştirebilirsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoturk

evet başlıkta çözümmüş gibi yazdığım konunun çözümünü sizden bekliyorum

benim temp klasörüm d: de idi yapmıştım bir seferinde yalnız şimdi nasıl yaptığımı bulamıyorum....

bilgisayar açılır açılmaz temp klasörünün silinmesi komutunu bilen varmı ??? (xp için)

bir toplu işlm dosyası lazım sana
    del d:\temp\*.* şeklinde yap ya regediiten başlangıca ekle yada başlangıç klasörünü içine at.

ayrıca bir hatırlatma eğer d: diki başka bir hardik değilse yani diksi ikiye böldüysen temp kalsörünü d: ye taşıman program yüklemelerini ve temp kalsörünü kullan progamlarını hızın düşürecektir.
    eğer disk ayrı bir disk ise böyle yapman çok mantıklı bayağı hızlancaktır

• TEMPLERİ D DEN AÇILIŞTAN SİLMEK İSTERSEN AÇILIŞA BİR BAT DOSYASI HAZIRLA İÇİNE ŞUNU YAZ

erase d:\temp\*.* açılışta e bastığında kompile siler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.