Şimdi Ara

Temmuz'da Tayland düşünen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temmuz içerisinde taylanda gitmek istiyorum , su an gimek için hazırlık yapan, yapmış arkadaşlarla irtibata geçebilirsem iyi olur.

Orada 2 türk tanıdığım var, sanıyorum konaklama sorunum olmayacak ancak uçak bileti (aktarmalı aktarmasız) alternatifleri konusunda çok kararsızım.

şu an 1.600 TL den aşağıya gidiş dönüş görünmüyor.

Tur şirketi ile görüştüm (tivoli) 975 euro iki kişilik oda da tek kişi fiyatı açıkçası pahalı gelmedi değil...

yazacaklarınız çok önemli.

şimdiden teşekkürler.

• hangi mevsim tayland'da gidilmez derseniz bu ay temmuz ayıdır bana göre.

onun yerine temmuz ayında balkanlar,ukrayna,rusya,belarus çok hareketli ve zevklidir.

yok illa tayland diyorsanız birazdaha bekleyin derim.

eylül veya ekim ayında gidin bence hem yagmur mevsiminin sonları olur hemde daha fazla hareket olmadığından uygun fiyatlara kalırsınız.

güney asya'da turizm sezonu ekim ayının sonlarında başlar ve mayıs ayında biter.

şuanda ölü sezon başladı.yagmurlar çok var.

filipinler konusunda ilk defa gidecekseniz biraz sorun yaşayabilirsiniz ama ingilizceniz var ise, yanınızda çok para taşımazsanız, bilinmedik yerlerden uzak durursanız herhangi bir sorun olmayacaktır.

ilk başta dediğim gibi güney asya için temmuz ayı iyi bir zaman değildir...
  • su an emirates kampanyasi var, ama mericx'e katiliyorum, su an yagmurlar basliyor.
  • arkadaslar zamanlamanin farkindayim ama kasim aralik imkansiz izin almam , emiratesin su anki kampanyasi hakkinda bilginiz varsa yazabilir misiniz rica etsem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konaklama yerin sorun olursa Pataya da Kiralık Villalar var otel fiyatına 3-4 kişi kalırsanız otelden bile ucuza gelir .. Şahsen Gidersem yine havuzlu villada kalırım...
  • Ben gidiyorum. belcikada yasiyorum, 3-8 temmuz istanbul, 8-21 temmuz taylanddayim.biletimi falan aldim.yalniz gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha güzelse gitmeyi düşünebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.