Şimdi Ara

Temizlik sirketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde ev ile ilgili konular bu boluma acildigindan bende bu bolumu sectim..
    Arkadaslar kismetse gelecke hafta evimi teslim aliyorum.Daha yeni insaat.Bana firma ne kadar da temiz teslim edicez deselerde dogal olarak bir temizlik sirketinin gercekten temizleyecegi gibi yapmayacaklardir..
    Bu tur insaat sonrasi ince temizlik olarak sizin hic bugune dek yaptirdiginiz bir firma var mi ? veya bana tavsiye edebileceginiz guvenilir isini gercekten bilen gerekli aletleri vs getirebilen bir firma oneriniz var mi acaba ?

• Evine en yakın yerdeki temizlik şirketini ara bul. Temizlik şirketleri yaz arattır..İnşaat temziliği 150 liraya yapılıyor.. Evine git bak. Yapılacak işleri liste olarak yaz..Kafalarına göre yerleri süpürüp camları leş gibi bırakıp yerdeki beton kalıntılarını bile temzilemeden defolup gitmesinler. Normal ev temizliği 80 - 100 arası.Yeni bitmiş inşaat temizliği için daha fazla alıyorlar.. Googleden arttır.telefon aç konuş isteklerin söyle..Fiyat 150 lira.fazladan .300 - 500 ödeme...Kolay gelsin.. NOT. Evdeki su ve elektrik açık olması lazım..Temizlik öncesi onları hallet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Kasım 2011; 12:25:21 >

• yorum icin tesekkur.zaten 2 gundur temizlik sirketlerini arastiriyorum netten.ancak sizde arastirsaniz gorursunuz hicbirisinin sitesi guven vermiyor.bende bu yuzden buraya actim belki tavsiyesi olan vardir diye.
    evt gorunur yerleri temizleyecekler ancak iste ne biliyim hersey sifir oldugundan yapiskanli bantlari vs pimapenlerin yapiskanlari hersey duruyor.bu tur seyleri hatasiz temizleyecek bir firma lazim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birikimi baska bankaya tasima
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.