Şimdi Ara

Oto Kuaför icin gerekli mazemelerin markalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben 7 senedir almanyada oto kuaförlügü yapiyorum.
    Türkiye`de kendime oto kuaför dükkani acmayi düsünüyorum lazim olan makinalara
    model ve markalarina yabanciyim. Mazeme alirken adi markalar kullanmak istemiyorum
    o yüzden bu isle ugrasan arkadaslardan tercübelerinden faydalanmak istedim.
    Gerekli olan mazemeleri yazacam marka ve modelleri hakkinda yardimci olursaniz sevinirim

1) Yikama Makinesi Olarak
    ROTTEST ST 2500 C 250 Bar Sıcak Soğuk Sulu Yıkama Makinası bunu düsünüyorum
    Sicak ve soguk olmasi gerekiyor profesyonel calisabilmek icin

2)havali kompresör : 10 bar olmasi sart
    havasiz araba kuaförlügü olmaz cünkü bana göre en önemli alet

3) köpük püskürtme makinesi : marka ve model

fircasiz yikama icin önereceginiz marka

almanya da süngerle yikariz ama tr de daha cok fircasiz yikama gidiyor galiba
    forumda cok denk geldi sünger cizer diye
    eger süngeri arabayi kurulama bezini temiz tutmazsaniz cizer
    ama 7 sene icinde sungerle yikayipda arabayi cizdigini hic görmedim
    almanya da hep lülks araba yaptim ama hic cizmedi. ön bilgi olarak yazmak istedim

4) elektrik süpürgesi ve Ahtapot - S: marka ve model

5)paspaslari yikayip kurutmasi icin bi makine var: onun marka ve modeli

temizlik ürünü olarak

6) araba ic temizligi ürünü : markasi
    7) jant yikama icin ürün : markasi
    8) motor yikama icin ürün : markasi
    9) lastik parlatmak icin : markasi
    10) deri koltuk bakim ürünü : markasi
    11) Cam sil : markasi

11) ben siyah paspaslari almanya dayken boyardim tr de nasil yapiyorlar bilmiyorum
    varsa bildiginiz boya sipreyli seklinde markasi

Not : internette arastirdim cok fazla ürün var ama karar veremedim hic kullanmadigim icin

Dr.Weber , ürünleri var fiyatlari uygun kullanan varmi acaba
    BALİNS202 firsasiz yikama ürünü var nasil dir ürün acaba
    autonox bu markanin ürünleri var
    otohijyen , jantpak, fagor, starwax, turbopax : bu sekil cok fazla ürün var

Bu Baslik cogu insana faydali olacagina inaniyorum.
    Simdi den bana yardimci olacak oto kuafor arkadaslarima tesekkür ederim

Lütfen Sonax markasini yazmayin.

• Meguiars markasını öneririm 6-11 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşiniz zor valla herkes bişey söyliyicektir. Ama bir markanın bayiliğini filan alsanız daha iyi olmazmı sonax gibi.
  • Almanya'da kullandıklarınızı getirebilme şansınız varsa onları getirin derim hiç uğraşmadan. Sonuçta 7 sene başarılı şekilde idare etmişiniz.

Ama temizlik ürünleri olduğu için gümrükten geçer mi bilmem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür kardesim sonax kötü bir ürün degil ama yaptigi ise bakarak pahali almanya da kimsede sonax markasi kullanmaz amatörler haric. bayi olmak istemiyorum cünkü her markanin farkli ürünleri güzel mesala polytop ürününde ic temizlik ürününün üstüne ürün tanimam. cilalari idare eder. jant ilaclari da güzel ama ürün almanya markasi oldugu icin türkiye de pahali.
  • mete kardesim burdan cila makinelerimi cilalarimi getirdim 1 sene rahat idare eder. temizlik ürününe gelince hangi bi zaman almanya dan getittireceksin. arabayla gidip gelmem lazim oda 3500 km degmez. gümrügü saymiyorum bile.

Burda kullandiklarimda türkiyede pahali bi araba kuaförlügü en az 200 ile 250 arasi tutar oda cip araba olursa x5 bmw gibi fiyati daha da cikacaktir. bu parayida vermek isteyen az bi müsteri vardir diye düsünüyorum. cünkü türkiye sartlarinda profesyonel yapan kisi sayisi az is böyle olunca insanimizin agzi yakiniyor yaptirmak istemiyor.
    ben Almanya da 1 saate yakin arabanin yikamasi kurulamasi sürüyor bi x5 bmw boyasi sönükse 3 makine cila yapmam lazim oda en asagi cilasi 1 gün sürer sallamadan yaparsan.

Ben aslinda almanya stantarlarina göre yapmak istiyorum arabalari oda fazla kar birakmiyacak bana ama ginede en azindan memleketimde olurum diye düsünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: esadefekan

mete kardesim burdan cila makinelerimi cilalarimi getirdim 1 sene rahat idare eder. temizlik ürününe gelince hangi bi zaman almanya dan getittireceksin. arabayla gidip gelmem lazim oda 3500 km degmez. gümrügü saymiyorum bile.

Burda kullandiklarimda türkiyede pahali bi araba kuaförlügü en az 200 ile 250 arasi tutar oda cip araba olursa x5 bmw gibi fiyati daha da cikacaktir. bu parayida vermek isteyen az bi müsteri vardir diye düsünüyorum. cünkü türkiye sartlarinda profesyonel yapan kisi sayisi az is böyle olunca insanimizin agzi yakiniyor yaptirmak istemiyor.
    ben Almanya da 1 saate yakin arabanin yikamasi kurulamasi sürüyor bi x5 bmw boyasi sönükse 3 makine cila yapmam lazim oda en asagi cilasi 1 gün sürer sallamadan yaparsan.

Ben aslinda almanya stantarlarina göre yapmak istiyorum arabalari oda fazla kar birakmiyacak bana ama ginede en azindan memleketimde olurum diye düsünüyorum.

Anladım efendim. Bir düşünceydi sadece. Hani bir ayağınız Almanya'da ise rayına koyulur diye. Türkiye'de işinizi ordaki gibi yaparsanız aranan adam bile olabilirsiniz. Büyüyebilir birkaç şube bile açabilrsinz. Allah kolaylık versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Oto boya ustalarından tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam türkiyede 3-5 bakan insan çok ilk önce bunu bi düşünün almanya'daki müşteri kitleniz burdakiyle aynı olmıcak bence sonax-auto wax gibi firmalardan bayilik alıp gerekli şeyleri onlardan tedarik etmek en güzeli. zamanla profesyonel ve iyi iş içilik için kendinizi geliştirirsin. ama lüx kesime hitaben kaliteli iş yapcam diyosanız bulundunuz semt çok önemli. istanbul maslak gibi mesela.
  • Jant temizligi icin stac italy oneririm. Onun disinda meguars iyidir

• Meguiars al artık herkes markayı biliyor. Fırçasız yıkama yapmalısın kesin. Boya koruma işine gir dışarda 200-300 arası sen bi şişe zr53 nasiol al 80 liraya 150 yapsan kar herkeste yapar. Pasta cilaya gir iyi iş ama bunları sağlam temiz yap paraya para demezsin aga

• Yardimlarinizdan Ve Düsüncelerinizi paylastiginiz icin tsk ederim arkadaslar. ben zaten full oto kuaforluk yapiyorum. cilasindan nanosundan koltuk direksiyonundan boyamaya kadar hepsini 7 senedir zaten yapiyorum. dükkani actiktan sonra isci almayi zaten düsünmüyorum. bi cirak alabilirim ama oto kuaforu icin almayi düsünmüyorum almanya da ikende almadim isci. benim prensibim once müsteri memnuniyeti sonra para. cok yuksek bi para kazanma derdim yok acikcasi arkadaslar ayda ortalama 2 2500 tl biraksin yeter bana. hobim aslinda. en cok zevk aldigim sey müsterinin gelip arabasini taniyamamasi.
    istanbulda oturmadigim icin istanbulda dükkan acamam malesef ya tokat ya konya iki sehirden birinde acacam.

dublo kardesim. burdaki müsterim tr de bulamam dogrudur. burda taninip guvenilirsen ki bana sagulsun güvenip arabalarini birakiyorlar di almanlar. genelde porsche yapiyordum 300 euro. 3 makine cila üstüne nano deri koltuklar demizlenip kremleniyordu. tabi en pahali ürünleri kullandigimdan fiyatlar bu aradaydi.

Makine markalari hakkinda da fikirlerinizi bekliyorum kardeslerim

• Lastik parlatmak için Süt. Pınar, Torku, Sütaş iyi sonuç veriyor.

• Meguaris

• Gerçekten Kaliteli işçiliniz var. forumda butip temiz butik kalteli iş yapan berkay bey var ankarada icra ediyor mesleğini onla konuşursanız size fikir vericektir baya.

http://www.dbydetailing.com/

@D.berkay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 14 Eylül 2014; 15:50:13 >
  • Chemical Brothers markası var, Meguiars kadar meşhur değil ama ürünler çok iyidir ve amerikadaki forumlarda kullanana çok rastladım. İstanbul İkitelli tarafında bayileri var, internet alışveriş yapabilirsiniz
  • Dublo Kardesim Tsk Ederim berkay kardesime bi mail atiyim. yardimci olmaya zamani oldugunu pek sanmiyorum ama sansimi deniyim.
  • Turtle wax olabilir.

• Ucuz yollu atas ürünleri var İtalyan markası tr distributoru var fiyatına göre güzel ürünleri var nano ürünler olarak nasiol markası vsr yerli üretim kendim glassshiled kullanıyorum 35 km üstü hızda cam da ki sular kendisi gidiyor.silecek calistirmiyorum

• İmkanın varsa gelme Türkiye'ye. Orada devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 15 Eylül 2014; 3:12:04 >
  • X-GeN X kullanıcısına yanıt
    Chemical Brothers bu ürün ile satis yapan site bulamadim rica etsem bi satis sitesi olan bi site lingi verirmisin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.