Şimdi Ara

Temeli olmayan için Ertan Sinan Şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim hic yok YouTube da VIP fizik dinliyorum hoca çok güzel anlatıyor gerçekten seviyorum çözdüğü soruyu da anlıyorum ama şöyle bir soru var soruyu kendisi güzel çözdüğü için anlıyorum ben kendi kendime bu kadar yorumu nasil yapacağım diye düşünüyorum soru öyle yorum gerektiriyor ki bilim adami gibi yorum yapmak gerek 🙂 belki ben yeni başladığım için bana öyle geliyordur bilmiyorum şuan sıvılarda basınç bitti 13.videodayim 🙂 Ek olarak Ertan hocayi da dinlesem nasil olur ücretli olani önerir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öneririm foyleri de öneririm ilk senemde 3dogru 11 yanlış yaptım sonraki sene Ertan hocayla tanıştım 5 ayda burdan 9 doğru 5 yanlışa taşıdım ve elektrik calisamamistim şimdi ise iyi hissediyorum eğer bu sene çok guzel yaparsam bunun sebebi Ertan hocadır net beni bambaşka bir noktaya taşıdı sadece fizik adına değil diğer derslerde de

• Aydnoguz A kullanıcısına yanıt
    Ücretli olanı mi öneriyorsun ayrica föyleri derken kitaplarını mi ?

• Fluuman F kullanıcısına yanıt
    Ertan hocanın anlatımı biraz üst seviye gelebilir ama konuyu az çok biliyorsanız rahat ilerlersiniz. Sadece Ertan hocadan çalışacaksanız ve temeliniz sıfırsa bazı videoları birkaç defa izlemeniz gerekebilir. Bir şeyler biliyorsanız akar gidersiniz.

Fasiküllerini almanızı da öneririm. Sorular kaliteli önceden çözmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Boşluk bırakılan bölümleri doldurup tekrar etmek çok işe yarıyor. Ayrıca fasiküllerdeki soruların hepsini izlemeye çalışın. Aldığınız verim artar

• temelin yoksa anlattıgını anlamayıp asırı sıkılabilirsin
    Evet hocam ücretli olan

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapsam olur mu öncelikle başlıkta belirttiğim gibi temel 0 vip fizikden dinledikten sonrs Ertan hoca dinlesem zorlanir miyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    19da 12-2 yapmama rağmen zorlandım. Zorlanırsın ama konuları bildiğin için daha az zorlanırsın

O zaman dinlemiyorum hacı hâlâ zorlanirsin diyorsan 😁 umut öncül paralı nasildir peki ?

Dostum herkes zorlanır demeye çalışıyorum. Konulara bi temel koyup dinlersen daha az zorlanırsın. Bahsettiğim zorlanma yeni bilgiler öğrenmek bakış açını geliştirmek. Saçma bi zorlanma yok yani

He öyleyse iyi bu arada tyt fizikden bahsediyorum

Başından beri ayt için konuşuyorum shxhjsjsj Tyt çok daha rahat olur

Hacı 😁 o zaman en başa dönelim 😂 TYT için yine de önce VIP dinlemem iyi olur mu yoksa direkt Ertan hoca mi ?

Gerçekten sıfırsan önce başka bir yerden çalışmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

O zaman dinlemiyorum hacı hâlâ zorlanirsin diyorsan 😁 umut öncül paralı nasildir peki ?
    Hocam elbette Fizik konusunu çalışırken zorlanacaksınız yani yok A hocası yok B hocası dinlesem zorlanır mıyım diye soruyorsunuz ya. İşte Albert Einstein bile anlatsa zorlanacaksınız eğer öyle olmasaydı zaten herkes Fizik sınavında 14 doğru yapıp bırakırdı.
  • Neden zorlanmamak istiyorsun ki zorlanıcaksın ki gelişesin. Hem de fizik bu zorlanmıyorsan hiç bir şey öğrenmiyorsun demektir.
  • kolcakpasa K kullanıcısına yanıt
    ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    O zaman zorluğa değil hangisinin kapsamlı olduğuna mi bakmalıyım ? Bu arada şuan 40 seans fizik çözüyorum testler fazla olmadığı için tekrar yapacak test kalmıyor bunun yanina ne almamı önerirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 24 Haziran 2020; 23:30:32 >
    Ben de uzun bir aranın ardından seneye üniversite sınavına gireceğim için testler konusunda pek bilgili değilim yani ne söylersem yalan olur. 1 - 2 hafta beklersen Youtube'daki güvenilir hocaların kitap tavsiyelerine bakarsın ben şahsen hocaların önerdikleri kitapları almaya çalışıyorum. Ayrıca birkaç başarı hikayelerine bakıp oradaki öğrencilerin tavsiyelerine göre kaynak bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.