Şimdi Ara

TEM’de TIR, otomobile çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazalar ile ilgili videoları izlerken galiba doğu ülkelerinde, özellikle Çin de bu tür kazalar çok oluyor. Kırmızı ışıkta durunca arkadan gelen kamyon, tır kolluyorum valla dikiz aynasından. Allah korusun pestilimizi çıkarırlar hele öyle bir sürüyorlar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Kazalar ile ilgili videoları izlerken galiba doğu ülkelerinde, özellikle Çin de bu tür kazalar çok oluyor. Kırmızı ışıkta durunca arkadan gelen kamyon, tır kolluyorum valla dikiz aynasından. Allah korusun pestilimizi çıkarırlar hele öyle bir sürüyorlar ki

+1 bende ani fren yapınca yada ışıklarda durunca dikizden kolluyorum totoyu
  • Allah Rahmet eylesin . bu olayda otomobil fren yapmış mı ? bilmiyorum ama seneler evvel İstanbul Anadolu yakasında bir olay olmuştu . Bir yokuşun sonunda trafik ışıklarında araçlar kırmızıda bekliyor o sırada yolcu minibüsü sürücüsü
    aynadan arkadan hızlı bir şekilde tankerin yokuş geldiğini, duramayacağını fark ediyor , kırmızı ışıkta geçerek
    aracını kaçırıyor, içerideki yolcuların hayatlarını kurtarıyor. O kazada birden fazla kişi ölmüştü . Kıssadan hisse iyi bir sürücü kurallara uymanın yanında diğer sürücülerin hatalarını ve onların vereceği zararı azaltmak için hep uyanık olmalıdır.
  • quote:

Kazalar ile ilgili videoları izlerken galiba doğu ülkelerinde, özellikle Çin de bu tür kazalar çok oluyor. Kırmızı ışıkta durunca arkadan gelen kamyon, tır kolluyorum valla dikiz aynasından. Allah korusun pestilimizi çıkarırlar hele öyle bir sürüyorlar ki

Arkadaşlar bundan sonra ben de hep bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan çarpınca nasıl bu kadar hasar oluyor. Aracı iterek fırlatması gerekmez mi ileri doğru. Freni bırakmasan bile kayarak ilerlemez mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Belki Bine yakın dashcam videosu izlemişimdir belki daha fazla. İnsanlar gülüyor yav napıcan kazaları moralini bozar falan diyor ama gerçekten katkısı çok.

Olabilecek kazaları gördüğün için sen de ona karşı savunma oluşturuyorsun. Dediğiniz gibi ani fren yapmadan aynaları kontrol edeceksin baktın arkandaki duramıyor sen şerit değiştirip kaçarsın. Çok değişik kazalar var dediğim gibi hepsine karşı yav belki başıma gelir dikkat edeyim şuradan geçerken diyorsun.

Şu an hala 2-3 Dashcam kanalını takip ederim hatta video attıklarım da var. Türkiye olunca her gün 2-3 malzeme çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazık olmuş Allah rahmet eylesin

• Affınıza sığınarak üstadlara sormak istiyorum. Bu araç B sınıfı Hatchback bir araba. Bunun yerine C veya D sınıfı Sedan bir araç olsaydı vefat eden kişinin kurtulma şansı olur muydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 14 Ekim 2017; 14:54:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Affınıza sığınarak üstadlara sormak istiyorum. Bu araç B sınıfı Hatchback bir araba. Bunun yerine C veya D sınıfı Sedan bir araç olsaydı vefat eden kişinin kurtulma şansı olur muydu ?

Olabilirdi.B Hb sınıfından fazla bir şey beklememek gerek.Allah Rahmet Eylesin.
  • quote:

Affınıza sığınarak üstadlara sormak istiyorum. Bu araç B sınıfı Hatchback bir araba. Bunun yerine C veya D sınıfı Sedan bir araç olsaydı vefat eden kişinin kurtulma şansı olur muydu ?

En basitinden sedan bi arac olsaydi darbeyi emecek alan daha fazla olurdu ..

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kanallar olduğunu söyler misiniz?

• Allah rahmet eylesin.
  • yoollarda sol şeritten sellektör yapa yapa gelen tırlar görüyorum, bunlara önlem alınmazsa sıkıntı büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

Hocam hangi kanallar olduğunu söyler misiniz?

Best of dashcam europe

Burada Turkiyeden de cikiyor.

Digerlerine abone degilim cunku cogu telif hakkindan kapaniyor ama bu kanal ise mail yoluyla aliyor bu yuzden telif hakki sorunu yok insanlar isteyerek videolarini atiyor zaten.

Yine de soyleyeyim : Monthlyfails , Fatal Error ( rus )

• Cevaplarınız için teşekkürler.Vefat edene Allah Rahmet eylesin. Yaralılara da acil şifalar versin.

Bu soruyu neden sorduğumu açıklayayım.Forumda yine buna benzer bir kaza haberi görmüştüm. Linki;
    http://www.posta.com.tr/osmangazi-koprusu-nde-trafik-kazasi-1-olu-4-yarali-haberi-1264594
    Haberdeki araç Focus Sedan çarpan Golf. Focus pert olmuş ve içinden cenaze çıkmış.Bu kazada vefat eden kişinin önde mi arkada mı oturduğu belirtilmemiş. Her kazanın şartları ayrı tabi. Mesela Focus kazasında Focus geri gidiyor. Görünüşe göre Golfte hızlıymış iki ters kuvvet Focusun bu hale gelmesi normal. Fakat polo nasıl bu hale gelmiş anlayamadım. Önünde giden araca diyor haberde. Polo Hareket halinde olsa kamyon kaçla gidiyorken nasıl çarpmış olabilir ki ? Velhasıl u kelam bu kazada en az C-D sınıfı Sedan ya da SW bir araç olsaydı. Vefat eden kişi yaşıyor olabilirdi.

• quote:

Olurdu. Darbeyi emecek alan fazla olurdu. Ama forumdaki insanlar sanıyor ki 5 yıldız alan her araç aynı, boyutun önemi yok. Böyle değil işte. Bu yüzden her zaman büyük ve ağır araçları seviyorum. Opel gibi ağır ve oturaklı araçlar bana daha çok güven veriyor. Eski kasa insignia dizel 1650 kilolarda geziyor mesela.

• d sınıfı sağlam oturaklı araba parasına atık kağıtlardan dönüştürülmüş kutularla seyahat edersek daha çok can kaybı yaşarız
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.