Şimdi Ara

Televizyonumu akıllandırmak istiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Odamdaki 22 inc mutevazi özellikteki led televizyonumu akıllandırmak istiyorum görüşlerinize ihtiyacım var.cihazda dahili wifi-ethernet-smart tv vs vs gibi ozellikler yok.sadece hdmi-vga-scart gibi standart özellikler var.

Amacım smart tv lerdeki gibi;
    -flash destekli web browser
    -mini oyunlar oynamak
    -usb den yada hafıza kartından film izlemek
    -iptv izleyebilmek
    -kucuk uygulamalar vs vs kullabilmek.

arastırdıgım kadarıyla bu dediklerimi yapabilmem icin 3 yol var;

1-android stick-box alıp hdmi dan baglamak
    2-hdmi cıkıslı ucuz yollu bi android tablet alıp tv ye baglamak
    3-android os yuklenmiş ekransız htpc gibi kullanmaya müsait ikinciel bi netbook yada laptop satın alıp vga dan baglamak

Sanırım içlerindeki en pratik cözüm olan android stick ve boxlarda secenek bol oldugu icin durum biraz sıkıntılı.yani 10 dolara da stick alabiliyorsunuz 100 dolara da.pratik olması avantajına ragmen sınırlı donanım destegi yuzunden piyasada cok basarısız cihazlar var sanırım.en cok tercih edilen f/p oranı iyi olan bir stick bulmak zor gibi.

Durum boyle olunca aklıma piyasada tutulan 150-200tl civarı mini hdmi cıkıslı bir android tablet alıp hdmi dan baglamak yada netbooka android yukleyip vga dan kullanmak geldi.

Siz ne dersiniz?sizce en verimli ve f/p olan secenek hangisidir??
    Ayrıca stick yada box konusunda tecrubeli arkadaslardan da f/p oranı iyi olan bi cihaz tavsiyesi rica ediyorum.

Tüm bu işler icin max butcem 150-200tl arasında,hatta daha da ucuza mal edebilirsem super olur :)
    Görüş ve önerileriniz icin simdiden cok tesekkurler arkadaslar,iyi forumlar

• benzer düşünce bende de var, konu hakkında bilgisi olanların görüşlerini bende bekliyorum
    ama benim görüşüm 1.seçenek daha makul gibi mesela;

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Öleceğiz bir gün , gömecekler.Bir kaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler.Hatta memnun kalmayıp birde sövecekler.
  • Bizde bir laf vardır 'sokma akıl yedi adım gider' diye.
    Şaka bir yana hiç uğraşmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    aynen hocam haklısınız daha pratik ve iyi ama dedigim gibi piyasada cok cesit var ve kelime oyunları var insanın kafası karısıyor.
    sizin tavsiye edebilceginiz bi marka model varmıdır?

ucuz Bi ikinci el netbook felan bulursan iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.