Şimdi Ara

Televizyonda PC aracılığı ile film izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Film izlemeyi çok seven bir aileyiz. Ve her ne zaman film izleyeceksek koca kasayı sırtlayıp salona götürüyorum kabloları takıp televizyona bağlıyorum. ordan ne izleyeceksem açıyorum. Bundan bıkmış durumdayım. Artık odama tekrar götüresim gelmiyo kasayı.

Ve evimizde sinema sistemi var şundan Samsung HT-C555 . DvdPlayerin altında usb girişi var. Buraya usb sokup müzik dinleyebiliyorum mp3 formatında olanları. Ama film yükleyince usb'ye, alet görmüyor filmleri.

1- HDD var. Onu hiç görmüyor. HDD den izleme şansımız var mı ?
    2-Filmleri nasıl gördürttürebiliriz. Formatını mı değiştirmek gerekiyor filmin ?

Bilen varsa lütfen yardım edin. Teşekkürler

• Bence yok et konuyu yanlış yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece mp3 değildir. bir kaç film formatı dene derim
    mp4 falan desteklemiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurborden

Merhaba arkadaşlar. Film izlemeyi çok seven bir aileyiz. Ve her ne zaman film izleyeceksek koca kasayı sırtlayıp salona götürüyorum kabloları takıp televizyona bağlıyorum. ordan ne izleyeceksem açıyorum. Bundan bıkmış durumdayım. Artık odama tekrar götüresim gelmiyo kasayı.

Ve evimizde sinema sistemi var şundan Samsung HT-C555 . DvdPlayerin altında usb girişi var. Buraya usb sokup müzik dinleyebiliyorum mp3 formatında olanları. Ama film yükleyince usb'ye, alet görmüyor filmleri.

1- HDD var. Onu hiç görmüyor. HDD den izleme şansımız var mı ?
    2-Filmleri nasıl gördürttürebiliriz. Formatını mı değiştirmek gerekiyor filmin ?

Bilen varsa lütfen yardım edin. Teşekkürler

Malesef Kardeşim Video Desteklemiyor

Bizim Tv dede Usb Girişi Var resim Gösteriyor Müzik Oynatıyor(mp3) Ama Video Klasörüne Giriyorum Bomboş Bütün formatları denedim Malesef Elde var 0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.