Şimdi Ara

Televizyon ve mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonu actim ve mavi ekran cikti. Hani sinyal yok yazsa anlarim da mavi ekran icin nasil cozum bulabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Televizyonlarda Mavi Ekran Sorunu: Sebepler ve Çözümler

Televizyonunuzda "mavi ekran" sorunu yaşıyorsanız, bu sinir bozucu olabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de sorunun kaynağına bağlıdır.

Mavi Ekran Sinyal Yok

• Televizyonunuz bir sinyal almıyorsa mavi ekran görebilirsiniz.
    • Anten veya kablo bağlantılarını kontrol edin ve bunların sıkı bir şekilde bağlı olduğundan emin olun.
    • Anteninizin hasar görmediğinden veya kablolarınızın kırılmadığından emin olun.

TV Mavi Ekran Nasıl Düzelir

• Güç döngüsü gerçekleştirin: Televizyonunuzu kapatın, fişini çıkarın ve birkaç dakika bekleyin. Ardından tekrar takın ve açın.
    • Kaynağı kontrol edin: Sorunun televizyonunuzdan mı yoksa bağlı olan cihazdan mı kaynaklandığını kontrol edin. Farklı bir cihaz bağlamayı deneyin.
    • Yazılım güncellemelerini kontrol edin: Televizyonunuzun en son yazılım sürümüne sahip olduğundan emin olun.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlama: Bu, yalnızca diğer tüm çözümler başarısız olduğunda denenmelidir. Televizyonunuzun kullanım kılavuzundaki talimatları izleyin.

Mavi Ekran Sorunu Kesin Çözüm

Mavi ekran sorunu genellikle yukarıdaki çözümlerle giderilebilir. Ancak, sorunun kaynağına bağlı olarak profesyonel bir teknisyenin yardımı gerekebilir. Ekranınızın fiziksel olarak hasar görmesi veya donanımla ilgili temel bir sorun olması durumunda onarım gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kapat aç yandan iki tokatla.alıcıyı kontrol et çalışıyor mu diye arkadan kablolar temazsızlık yapıyor olabilir onları ittir.benim rutinim bu sonra kumandaya rastgele basarım o da olmazsa kapatırım yarına düzelir diye.yine düzelmezse ver eskiciye gitsin
  • format at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilirkişi?

• Kar yagiyor. Kardan temizledim canagi, kablolari da kontrol ettim. Sorun cozulmedi

• Guncel

• televizyon kablo girişine göre ayarla. hdmi1 ise hdmi1 seçmek gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun devam ediyor. Yok mu çözüm sunacak bir babayigit?

• Sinyal yok hatasi verse anlarim da bu da neyin nesi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.