Şimdi Ara

Televizyon önerisi vereblicek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçemiz 2500 civarı belki üstüne çıkabiliriz bu piyasadan hiç haberim yok uzunca bir süredir almadık ilgilenemedim bu yüzden

ne istediğimizi bizde bilmiyoruz ben maçları izlerim belki birde bilgisayarımı bağlayarak birkaç oyun oynarım gibi duruyor bunun dışında film felan çok çok 3d izliyecek bi annem babamda yok. Anlaşılacağı üze normal standartlartlarda izleme keyfi olan bi aileyiz buna uygun önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

bütçemiz 2500 civarı belki üstüne çıkabiliriz bu piyasadan hiç haberim yok uzunca bir süredir almadık ilgilenemedim bu yüzden

ne istediğimizi bizde bilmiyoruz ben maçları izlerim belki birde bilgisayarımı bağlayarak birkaç oyun oynarım gibi duruyor bunun dışında film felan çok çok 3d izliyecek bi annem babamda yok. Anlaşılacağı üze normal standartlartlarda izleme keyfi olan bi aileyiz buna uygun önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba ayni konuyu 3 defa acmissiniz. Vestel 55 pf9090 modelini 1aydir kullaniyorum cok memnunum sorun yok ozellik cok. tavsiye ederim mutlaka alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilerim benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum da peşpeşe olmuştur da gördüyseniz. forum sayfasında gözükmeyince benden kaynaklandı sanmıştım tekrar açmıştım olmayınca da vaz geçmiştim ilginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

özür dilerim benden kaynaklı olduğunu sanmıyorum da peşpeşe olmuştur da gördüyseniz. forum sayfasında gözükmeyince benden kaynaklandı sanmıştım tekrar açmıştım olmayınca da vaz geçmiştim ilginize teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.