Şimdi Ara

TELEKOM YAZLIK İNTERNETİ 4 AY,A ÇIKARMALIDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz dönemınde mayıs sonuna dogru yazlığa gidiyoruz.mecburen telekomun 3 ay süreli yazlık fiber hattını kullanıyoruz.ama malum iklimde ısınma yönunde deşimler oluyor.bu yuzden yazlıkta 3 aydan fazla kalıyoruz.dolayıslaa telekomun 3 ay için belirlediği yazlık fiber internet kampanyasını 4 aya çıkarması gerekli diye düşünüyorum.zaten telekom 1 ay fazla olan hızmetın parasını zaten alacak.ilgililerin dikkatine sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Nisan 2018; 21:53:48 >

• Katılıyorum.
  • Turknet, netspeed fiyat performans açısından daha mantıklı ama her sene hat açtır, dönem sonunda kapat, seneye tekrar açtır... muhabbeti var. Neden 180 günden fazla dondurmaya izin vermiyorlar anlamıyorum. Türk telekom iki parça olarak 90+90 ya da tek seferde olursa 300 güne kadar dondurabilirsiniz diyor. (Yazlık internette bu sayede donuyor zaten.) Türk telekom dışında 300 gün dondurulabilen başka sağlayıcı görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynen katılıyorum. Daha uzun süreli seçenekler sunmalılar.
  • taahhütsüz paket al veya normalde kullandığın interneti oraya nakil et
  • 12 aylık taahhütsüz fiyat alabiliyorsun ve maksimum 6 ay dondurma hakkın var. Geçen hafta telekom müdürlüğünden yaptım. Aylık sınırsız yalın internet hız 16 mbps'ye kadar, adil kullanım kotasını tam hatırlamıyorum 50 gb yada 75 gb'dı (benim için önemi olmadığından dikkate almadım). Aylık 72 tl dediler, geçen yıl 3 aylık yazlık internete zaten 205 tl ödemiştim. Hemen hemen aylık aynı fiyata geldi, fiyat bence çok uygun değil ama yapacak bir şeyde yoktu. Aylık 5-10 tl farkı hesaplayacak durumda değildim. Ayrıca önümüzdeki yıl tekrar telekom müdürlüğünden bu şekilde indirimli tarife almamız gerektiğini söylediler.
  • Bende 5-6 aylık yazlık için internet bakıyorum.

Aklıma türknet geldi 6 aylık dondurma mevcut. Fakat bu dondurma olayını tam anlamadım. Yani 6 aylık dondurduğum zaman, onlinde actıgımda hemen hattım acılıcak mı? Yoksa acılması için bekliyecek miyim.

Geçen oturduğum eve türknet bağlatana kadar 2 ay geçti. Birde sorun olduğu zaman müşteri hizmetlerini ulaşmak imkansız. Bu noktada her yıl açtırmada sorun yaşarsam nasıl çözerim diye düşünüyorum ediyorum doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Yaz bitince iptal ettir dondurunca portunuz zaten başkasına verebilirler bir şey değişmiyor yani
  • İki aylık yazlık internet al.

Bitince bir iki aylık yazlık internet daha al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Dondurma esnasında portu başkasına verebileceklerini sanmıyorum.
  • oh be keyfe bak,4 ay tatil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

oh be keyfe bak,4 ay tatil.
    4 ay tatil değil kardeşim ailem için benim konumum ayrı..
  • Yazlık internet paketleri yenilenmiş. 6 ay seçeneği eklemişler. 2/3/6 ay olarak seçebiliyorsunuz. Eskiden en düşük tarife 16 mbit 50 gb'dı. 2 ay 149,90 3 ay 221,90'dı. Şimdi 8 mbit 50 gb seçeneğini eklemişler. 2 ay 136,90 3 ay 201,90 olmuş.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Yazlık İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Yazlık internet paketleri yenilenmiş. 6 ay seçeneği eklemişler. 2/3/6 ay olarak seçebiliyorsunuz. Eskiden en düşük tarife 16 mbit 50 gb'dı. 2 ay 149,90 3 ay 221,90'dı. Şimdi 8 mbit 50 gb seçeneğini eklemişler. 2 ay 136,90 3 ay 201,90 olmuş.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx
    iyi olmuş hızlarda artmış. ama 5 ay yok.olsun 3+2 alırız bizde.ben de 1,5 ay önce 2 defa fax göndemirtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

iyi olmuş hızlarda artmış. ama 5 ay yok.olsun 3+2 alırız bizde.ben de 1,5 ay önce 2 defa fax göndemirtim.

Yazlık internetin iptalinde sorun yaşatıyorlar mı? "seçilen paketin süresi sonunda abonelerin hattı dondurulacak, gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürülükteki ücretten faturalandırılacaktır. Abone, süreli paketin bitiminde dilerse paketini kullanmaya devam etme veya hat dondurma yapılmaması ve internet paketinin iptali için talebini iletebilecektir."

Seçilen paketin sonunda hat dondurulacak ve seneye aynı dönemde tekrar açılacak diyor. Abone isterse paketin sonunda hat dondurma yapılmaması ve iptali için talebini iletebilecektir diyor. Hat dondurulduktan sonra iptal edilemiyor mu? Paketin bittiği gün koştura koştura hat dondurulmadan iptal dilekçesi mi vermemiz gerekiyor? Hat dondurulduktan sonra iptal etmek istersek, hattı tekrar aktif edip, paket ücreti alıp, öyle mi iptal ediyorlar? (Sanki dondurulmuş hat aktifleştirilmeden iptal edilemiyordu diye hatırlıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 15 Haziran 2018; 0:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

Yazlık internetin iptalinde sorun yaşatıyorlar mı? "seçilen paketin süresi sonunda abonelerin hattı dondurulacak, gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürülükteki ücretten faturalandırılacaktır. Abone, süreli paketin bitiminde dilerse paketini kullanmaya devam etme veya hat dondurma yapılmaması ve internet paketinin iptali için talebini iletebilecektir."

Seçilen paketin sonunda hat dondurulacak ve seneye aynı dönemde tekrar açılacak diyor. Abone isterse paketin sonunda hat dondurma yapılmaması ve iptali için talebini iletebilecektir diyor. Hat dondurulduktan sonra iptal edilemiyor mu? Paketin bittiği gün koştura koştura hat dondurulmadan iptal dilekçesi mi vermemiz gerekiyor? Hat dondurulduktan sonra iptal etmek istersek, hattı tekrar aktif edip, paket ücreti alıp, öyle mi iptal ediyorlar? (Sanki dondurulmuş hat aktifleştirilmeden iptal edilemiyordu diye hatırlıyorum.)

Alıntıları Göster
    Yazlik hatti dondurma ve iptal etmemekte fayda var.cunki ben bu sene kendi adima basvurayim dedim..telekom bana port yok.. dedi.üstelik 3 saat sirada bekledikten sonra.sonra aklima geldi gecen yaz ben yazlik hatti bizzat telekoma basvurrak iptal ettirmiştim.sonra ayrica o yazlik hat basvurusu yapmis.ekim.kasim.aralik 2017 icin.oglum iptal dilekcesi vermemiş 3 aylik süre dolunca internet kapanmiş ama iptal kapama dilekcesi vermedigi ıcin portu baska birine vermemişler. Ben de oglumdan vekalet alarak 3 gun önce yazlik baglattim oglum adina.yoksa bana sizin sitede port yok dediler.halbuki bizim sitede 100 konutluk fiber kutu var.ben 15 gun önce telekoma intret. Icin telekoma basvurdugumda...ben kendilerine şöyle ifade ettim. Ya kardesim bizim sitede 100 abonelik fiber kutu var.şu anda sitede 20 konut dolu.bunlardan ancak 7.8 konut intern. kullaniyordur.kalan 90 port nerye gittide bana port yok diyorsunuz dedim.ilgili personel teknik ekibe danisti yine poert yok sana inter.veremeyiz dediler.

Vel hasil ben yazlik htat alamadim.iti ki oglum kullandigi yazlik hatti tamamen kapatmamis.

Vel hasil yazlik hatti tamamen kaoattirmamak gerek.yoksa portu baskasina veriyorlar.

Ayrica telekom sitemideki portlarin bir kismini vodafon.d smart gibi firmalara tahsis edip kiraya veriyorlarmis.onlarda 24 ay taahhutsuz hat vermiyorlar.simdilik durum bu.kolay gelsin.

Not. Telekoma ogluma ait portu bana verin iste noter tasdikli vekalet dedim port devrri yok dediler.

• Telekoma iptal ve dondurma dilekcesi vermeyin.zaten her yil otomatik olarak acilip kapanacak.web sayfalarinda öyle yaziyor zaten.

• Telekoma iptal ve dondurma dilekcesi vermeyin.zaten her yil otomatik olarak acilip kapanacak.web sayfalarinda öyle yaziyor zaten.

• Bu arada mekan izmir..çeşme

Telekom abone merkezi Alacatı da.git gel 40 km.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.