Şimdi Ara

TELEKOM YAZLIK İNTERNETİ 4 AY,A ÇIKARMALIDIR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 4.cevap oluyor ama.Telekomun işi Allaha kalmış.He yil çalisan pesoneli azaltiyor.koca Cesme Alacati ya nerdeyse 40/50 km alan var.

Telekom 2 kisi ile hizmet veriyor.Her alacati telekoma giitigimde port ve ariza kavgasi göruyurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende telekomdan bıktım bu sene turknet bağlattım kasım gibide iptalini yapar seneye eğer kampanya devam ediyorsa tekrar turknet bağlatırım telekom ile uğraşılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Bende telekomdan bıktım bu sene turknet bağlattım kasım gibide iptalini yapar seneye eğer kampanya devam ediyorsa tekrar turknet bağlatırım telekom ile uğraşılmaz.
    Ben izmir de kablo tv ve kablonet kullaniyorum

Son derece memnunum.ben olsam kendi alt yapisi olmayan iss kullanmam.turknet.vodafon.dsmart ve diger bazi firmalar telekomun hat kiracisi.

Bu firmalarda hizmet kalitesi telekomda ne ise odur.

Bir cok arizda bu firmalar topu hemen telekoma atiyorlar.hat telekomun.telekomda hat kaitesi iyi ise yukaridaki kiracilarda da iyidir.hat kalitesi kötu ise bu firmalarda da kotüdür.telekomdan iyi kesinlikle hizmet vermeleri asla mumkun olamaz.ha telekom çok mu iyi. Hayir ama turkiyenin internet alt yapisinin %90 i telekoma ait.Biraz kablo tv nin alt yapisi var belirli illerde.biraz superonline nin var. Biraz da vodafonun alt yapisi var.

Bu firmalarda bircok yerde telekomun hattini kullaniyorlar.

Şu telekomu araplardan alıp çinlilere verseler muhtesem olacak.

Şu an telekom sahip veya isleticisi olan araplar telekomu daha da geri götürdüler.

Bir toplu igne bile yapamyan araplarA telekomun verilmsi cok buyuk hata oldu.

Adamlar telekomda.kazandiklarini yurt disina göturduler.ustelik 3 buyuk bankaya 6 milyar dolar borclari var.hukumet araya girdigi icin bankalar telekoma haciz yapamiyorlar.

Netice olarak telekom batmis durumda ama Turkiyenin iletisim aginin %90 VEYAfazlasi telekoma ait.Telekom ulkemizde yetegli yatirim yapmamis ve az pesonel calistirirak cok kazanma pesindeler.

• mobil harici yatırım yok, işgücü yok. tam batmış bir şirket. mobilde de işi taşeronlar yapar.
  • Hocam bölgemde port sorunu yok. Bu sene ancak ağustos gibi iki aylık açtırmayı düşünüyorum. Seneye Haziran gibi 3 aylık açtıracağım. İptal etmezsem seneye ağustosta tekrar açılacak. Bu iptal işlemini ilk mesajda yazdığım gibi ne zaman yapıyoruz? Paketin son günü hat donmadan mı? Hat donduktan sonra yaparsak hattı aktive edip paket ücreti alıp öyle mi açıyorlar? Türk telekom'un sitesinde ne yapılacağı tam anlaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

Ben izmir de kablo tv ve kablonet kullaniyorum

Son derece memnunum.ben olsam kendi alt yapisi olmayan iss kullanmam.turknet.vodafon.dsmart ve diger bazi firmalar telekomun hat kiracisi.

Bu firmalarda hizmet kalitesi telekomda ne ise odur.

Bir cok arizda bu firmalar topu hemen telekoma atiyorlar.hat telekomun.telekomda hat kaitesi iyi ise yukaridaki kiracilarda da iyidir.hat kalitesi kötu ise bu firmalarda da kotüdür.telekomdan iyi kesinlikle hizmet vermeleri asla mumkun olamaz.ha telekom çok mu iyi. Hayir ama turkiyenin internet alt yapisinin %90 i telekoma ait.Biraz kablo tv nin alt yapisi var belirli illerde.biraz superonline nin var. Biraz da vodafonun alt yapisi var.

Bu firmalarda bircok yerde telekomun hattini kullaniyorlar.

Şu telekomu araplardan alıp çinlilere verseler muhtesem olacak.

Şu an telekom sahip veya isleticisi olan araplar telekomu daha da geri götürdüler.

Bir toplu igne bile yapamyan araplarA telekomun verilmsi cok buyuk hata oldu.

Adamlar telekomda.kazandiklarini yurt disina göturduler.ustelik 3 buyuk bankaya 6 milyar dolar borclari var.hukumet araya girdigi icin bankalar telekoma haciz yapamiyorlar.

Netice olarak telekom batmis durumda ama Turkiyenin iletisim aginin %90 VEYAfazlasi telekoma ait.Telekom ulkemizde yetegli yatirim yapmamis ve az pesonel calistirirak cok kazanma pesindeler.

Hocam görüşlerine saygı duyuyorum fakat katılmıyorum. Telekom 2 yıldır taahütü alıp 12 mbit üstüne çıkamazsınız deyip 50 gb gibi komik bir kotaya mahkum edip deve yükü ile para alıp beni somürdü. Ben evimde kullandığım ve son derece memnun olduğum türkneti yazlıkta deneyemeye karar verdim nasıl olsa taahhüt yok olmazsa başka ıss bakarım dedim. Türknet yazlıktada beni şaşırtmadı. Ttnetin kesinlik 12mbit üstünü olamazsınız dediği hatta şuan 35 mbit veriliyor ve tam alıyorum üstelik kotada yok üstelik 1000dk heryöne ücretsiz arama ve telefon faturasıda içinde daha ne olsun niye tt ye mahkum kalayım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Hocam bölgemde port sorunu yok. Bu sene ancak ağustos gibi iki aylık açtırmayı düşünüyorum. Seneye Haziran gibi 3 aylık açtıracağım. İptal etmezsem seneye ağustosta tekrar açılacak. Bu iptal işlemini ilk mesajda yazdığım gibi ne zaman yapıyoruz? Paketin son günü hat donmadan mı? Hat donduktan sonra yaparsak hattı aktive edip paket ücreti alıp öyle mi açıyorlar? Türk telekom'un sitesinde ne yapılacağı tam anlaşılmıyor.
    iptale falan gerek yok.günü dolunca hatta internet kesilecek.bir sene sonra aynı gun kendi otomatıkolarak açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

iptale falan gerek yok.günü dolunca hatta internet kesilecek.bir sene sonra aynı gun kendi otomatıkolarak açılacak.

Hocam anlatamadım galiba Ben bu sene işlerden dolayı ancak ağustosta açtırabileceğim. Ağustosta açtırırsam seneye ağustosta tekrar açılacak. Ancak ben seneye ağustosta değil haziran'da açılmasını istiyorum. Bu yüzden hattı iptal ettirmeme gerek var mı? İptal ettirmek istersem günü dolunca hat donmadan mı iptale gitmem lazım, yoksa hat donduktan sonra gitsem sorun olur mu? Hat donduktan sonra iptal edersek hattı önce aktive edip sonra iptal ediyorlar gibi gözüküyor. Bu sırada da tekrar yazlık paket faturası çıkanlar var. İnternette bu konuda çok sorun yaşayan ve bu faturayı zar zor iptal ettirmeye çalışanlar var.

Geçen sene hazirandan eylüle türknet kullandım. Kullanırken sorun yaşamadım ancak hattın açılması 2-3 haftayı bulmuştu. Bir de bu sene sıfırdan hat açtırmaya 30 lira kurulum ücreti ekledikler. Bu yüzden bu sene telekom'u deneyeyim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 15 Haziran 2018; 22:15:55 >

• bizimde normal açılma zamanı kasım isi.kasım çunkı 2 defa 3 aylık yazlık hat almıştım.5 gun öncce ayın 10 unda açtırdık.yanı açma gununu öne çekebiliryon.hiç bir sıkıntı olmuyor.bizim bu hesaba göre kasım da açıkması gerekiyordu. 10 haziranda açtırdık.
  • tabii hattı kesinlıkle iptal ettırmıyeceksınız. sonra port sorunu çıkıyor.
  • bızım hattı başvurdugum an açtılar. telekomdaki masa personeli açıyor. gün falan vermek yok.aynı anda açılılıyor. 30 tl ucrette yok.evde bekle,teknıksiyen gelecek gibi işler yok.az önce dediğim masa memuru anında açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 16 Haziran 2018; 1:17:7 >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Sürekli yazlık internet kullanıyorum (Antalya Güzeloba) , bu pakette tarih değiştirmek istiyorsanız önce iptal ettirip en az 3 ay geçtikten sonra istediğiniz tarih gelince tekrar üye olabilirsiniz. Başka türlü tarih değişikliği yapmıyorlar.

Yazlık interneti, paket kullanımı bittikten aylar sonra bile iptal ettirebilirsiniz, herhangi bir fatura çıkmıyor. İki kez iptal edip tekrar yazlık bağlattım.

Bu sene tekrar nisan ayında, 3 aylık yazlık internet açtıracaktım fakat 9 aylık taahhütsüz teklif ettiler ( Yalın 16 mbps 50 akk 60 tl.) kabul edip bağlattım. 9 ay bitiminde duruma göre hareket edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelibolu 1915

Sürekli yazlık internet kullanıyorum (Antalya Güzeloba) , bu pakette tarih değiştirmek istiyorsanız önce iptal ettirip en az 3 ay geçtikten sonra istediğiniz tarih gelince tekrar üye olabilirsiniz. Başka türlü tarih değişikliği yapmıyorlar.

Yazlık interneti, paket kullanımı bittikten aylar sonra bile iptal ettirebilirsiniz, herhangi bir fatura çıkmıyor. İki kez iptal edip tekrar yazlık bağlattım.

Bu sene tekrar nisan ayında, 3 aylık yazlık internet açtıracaktım fakat 9 aylık taahhütsüz teklif ettiler ( Yalın 16 mbps 50 akk 60 tl.) kabul edip bağlattım. 9 ay bitiminde duruma göre hareket edeceğim.

• telekom web sitesinde henuz açık bir şey yok gibi...
  • Telekomu aradım. 2019 yazlık hat fiyatları belli değil dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    Vodafon 24 ay taahhüt olmadan internet vermiyor

• Yani isteklere kulak vermek lazim vatandas istiyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaldırılan 6 aylık yazlık hat tekrar işleme konulmalıdır.memleketın hali malum.sıkıntıtadyız..
  • 2020 telekom yazlık fiber hatları fiyatları belli olmuş. 6 aylık paket koymuşlar ama 16 mbit için koymuşlar.bir yenilik olmuş limitsiz yapmışlar. detaylara bakmadım ama..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.