Şimdi Ara

Telekom 2.1 Katrilyon Kar Etmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom’un dokuz aylık net kârı 2,1 milyar YTL (11 Kasım 2005)
    http://www.zaman.com.tr/?bl=ekonomi...51111&hn=227916

Bizden bu kadar kar etmelerinin nedeni çok açık. Haksız kazanç.
    Kazandıklarının birazını bize harcasalardı şu an Mbit bağlantılarımız olurdu.
    Arkadaşlar bu duruma tepkisiz kalmayalım
    http://forum.donanimhaber.com/m_4630905/tm.htm
    http://www.tuder.net/index.php
    www.internetime-dokunma.com

• up
  • HARAM PARA
  • alma mazlumun ahını
  • örgütlenebilsek de topluca hat iptali yapabilsek o zaman görcek telekomun asıl karın müşteri memnuniyeti olduğunu
  • Yani şirket iki yılda kendini amorti edecek , sonra aksın milyarlar...
    Çok değil ettikleri karın %30 unu yatırıma ayırsalar hiçbir sorun kalmaz Türkiye'de internet ile ilgili . Allah doyursun ne diyeyim
  • kimseye haram olsun demem ama BENİM VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN...
    nefret ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millete bu kadar kazık atsam ben de deli gibi kar ederim bee
  • Kimin umrunda bilişim , kimin umrunda gençler , kimin umrunda ülkemiz

Yıl sonu kar hedefi 3milyar YTL den daha fazla, varsayalım ki 3milyar YTL olsun.

3milyar YTL %55 =1.65milyar YTL

6milyar YTL ye mi satılmıştı. Daha fazla hesap yapmayacağım.Çünkü bu ülkede hesap yapmak çok gereksiz bir şey olmuş.

Birde zam yapacaklardı ki ortaklarına hoşgeldiniz süprizi niyetine tutmadı.Olsun bugün olmaz yarın olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BACARDI

kimseye haram olsun demem ama BENİM VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN...
    nefret ediyorum...

Sen mazoşişt misin?
    Madem nefret ediyon Telekom a para ödeme
    Yoksa mecbur musun?
  • He birde 1,65YTL yi ortaklarına vereceklerine yatırıma dönüştürselerdi yani başkaları ile paylaşacaklarına(aslında burda bu kelime yerine başka kelimeler kullanacam ama siz anladınız) ülkemizdeki bilişim faaliyetlerini kar amacı gütmeden destekleserdi. Yapılabilecekleri siz düşünün
  • Kimse devlete petrole koyduğu vergilerden dolayı veryansın etmiyor. Asıl orada giren şey bundan daha beter. Çünkü ekonomi petrolle yürüyor.
  • Petrol konusu bilinen vergi tarafından daha berbat bir durumda. Toplu olarak uyutuluyoruz. Hani psikolik silahlardan felan bahsediyorlardıya bir ara, gerçekten böyle bir şey var sanırım.Baksanıza kuzu gibiyiz.Gelen vuruyor , giden vuruyor bana mısın demiyoruz?
  • Halk geçim derdine düştü ya dünya işleriyle ilgilenmez oldu.
  • bu yarı özel yarı devlete bağlı olaydan nefret ediyorum- kimin ne yaptığı belli değil- telekom tekeli yüzünden özel firmalar giremiyor işe
  • ben sadece diyorum.

Bizden aldıkların haksız yere aldıkları miktarı ahram zıkkım olur inşallah, hayrını göremezsiiz emi.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: BACARDI

kimseye haram olsun demem ama BENİM VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN...
    nefret ediyorum...

Sen mazoşişt misin?
    Madem nefret ediyon Telekom a para ödeme
    Yoksa mecbur musun?

ya mecburum kardeshhh.... yoksa bi dakka durmam ...bide 256 sınırsız dı ....hereks yükseldi bi biz kaldık sap gibi... offf of
  • ona kar etti denmez su kadar halkı soydu denir ve su kadar daha soymayı hedefliyor denir

yukarda Allah var ve bu ..........., ........................, ................ .................lerinin hepsinin Allah belasını verecek ve bende o zaman bunlara bakarak bizi böyle soymalarının bizi böyle yönetmelerinin cezalarını büyük bir zevkle seyredicem

cok degil 35-40 yıl sonra bize bunları yapan ..........ların hepsi gebermis olacak nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 12 Kasım 2005, 12:10:49 >

• Yahu o zamana kadar bizmi kalırız beeee... Şu iş biz yaşarken çözülse olmazmı sanki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.