Şimdi Ara

Telegol yayından kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ve bunun gibi programları izleyerek prim vermemek lazım. Futbolumuzu daha iyiye götüren daha kaliteli programların yayına sokulması şart.
  • Yalnız lig bitmeden 1.5-2 ay önce Erman Toroğlu eyyam var. GS şampiyon Fener kupayı alacak bunu yazın bir kenara diyordu.
  • İşte böyle bir efsane komedi programıydı telegol

    [simage]http://emlakm.com/haberimg/r29082011105957erman-toroglu-ruh_530[1].jpg[/simage]
     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı

     Telegol yayından kaldırıldı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

    Yalnız lig bitmeden 1.5-2 ay önce Erman Toroğlu eyyam var. GS şampiyon Fener kupayı alacak bunu yazın bir kenara diyordu.

    E belliydi 1.5 ay önceden böyle olacağı zaten? Bu adamlar Fenerbahçe ağustosta düşürülecek diyordu. Bir şey bildikleri felan yok işkembe-i kübradan sallıyorlar. Tutarsa ne ala.

    Ayrıca programda Kaya Çilingiroğlu hariç hiçbirisi gözümde 5 para etmez. Umarım yeni kadroda o olur da gece yatmadan önce 5-10 dakika bakarken sıkılmam.
  • Pazar gecelerimin neşe kaynağıydı telegol.Ama yayından kaldırılcağını sanmıyorum onlar gene farklı bi isimle başka bi kanalda karşımıza çıkarlar :D
  • Şike lobisinin bu programı kaldıracağı çok belliydi. Hep birlikte tff kararlarını alkışlayarak açtıkları(cacık yaptıkları) program sonrası buraya veya başka bir foruma yazmıştım. Demirören veya diğer şikeciler baskı yapmışlardır. İstedikleri kendi adamlarından oluşan, rahat rahat şike yapıp aklayabilecekleri bir medya düzeni. Telegol onlar için bir engeldi ve kaldırdılar. tv8'e geçerlerse şaşırırım çünkü o kanal tüm sezon boyunca faik çetiner ve Sinan Engin ile birlikte şikecilerin yanında durdu. Atv veya Ahaber daha mantıklı gibi.
  • fener düşecek ama düşürmeyecekler 58 değişeşcek diyorlardı benim hatırladığım.

    suyunun çıkacağı en son avrupadan menler yiyeceğimizi felan.

    gereksiz bir sürü tartışma vardı her programda olduğu gibi ama ntv den daha iyidir orası kesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polatz

    Bunda da Aziz başkanın parmağı vardır

    Programın gelirleri giderlerini karşılayamaz oldu çünkü izlenme oranı çok çok düşmüştü. Doğruları söyleyen tarafsız bir program olsaydı bıçak gibi kesilir miydi işler!!!

    Arkadasim sen nereden biliyorsun gelirlerin giderleri karsilamadigini? tam komedisiniz yemin ediyorum. Okan Bayulgen'in programlari kanal D de gece yarisi reyting rekorlari kiriyordu. Ona ragmen o da tercihini tv8 den yana kullandi. Gelir giderle ne alakasi var? Kanalturk'un Telegol den baska dogru duzgun hangi programi vardi? Boyle bir programi neden kaybetmek istesinler? tv8 Faik Cetiner ile yollari ayirmis o yuzden Telegol ile anlasmislar. Yani adamlari transfer etmisler. O zaman tv8 deki bizim stadyum programinin da gelirleri giderlerini karsilamiyordu diyelim. Bu programlarin kuruculari var, sozlesmesi bittigi zaman ekibini toplayip istedigi kanalla anlasabilirler.




  • Gider dediğiniz ne ki?2 kilo hıyar,bir kilo yoğurt,bunu mu karşılayamamış kanaltürk yönetimi:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassins

    quote:

    Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

    Şükür su saçma sapan program kalktı yayından. Resmen bir komedi programıydı

    doğruları söğlediği için saçma oluyor

    ya bi git allah'ını seversen.
  • yazık olmuş.Türkiyedeki en iyi Cacık yapan Programdı.Cacıklarına hasret kalacagız demekki.
  • ülkedeki doğruları konusan korkusuz yayın yapmaya çalışan tek programdı yayından kaldırılmış şasırdıkmı tabikide hayır
  • Öyle bir başlık atılmış ki sanki Kanalturk Telegol'u kovdu gibi olmuş Tam aksine Telegol sözleşmesi bittiği için Kanalturk ile yollarını ayırmış. TV8 den teklif gelince orayı tercih etmişler. Birisi de giderleri çok fazlaydı, reyting yapmıyordu o yüzden gönderdiler demiş. Kendisi Kanaltürk ün yeni spor müdürü olacak galiba herşeyi bildiğine göre

    Kanaltürk 5 yıldır Telegol'un ekmeğini yiyiyordu. Böyle bir programı kim kaybetmek ister. Hanginiz Kanaltürk kanalını Telegol harici açıp izlediniz. Bu programlar ve yorumcular aynı futbolcular gibi sözleşme imzaliyorlar. Sözleşmesi bittiği zaman başka yerden daha iyi bir teklif gelirse oraya gidiyorlar. Örneğin Sinan Engin Telegol deydi. Sözleşmesi bitti TV8'e gitti. Şimdi ise 1 yıllığına Beyaztv ile anlaşmış. Bu işler böyledir.

    quote:

    TELEGOL EKİBİ KANALTÜRK'LE YOLLARINI AYIRDI
    06.06.2012 03:02

    Yaklaşık 5 yıldır Kanaltürk'ün Spor Müdürlüğü görevini sürdüren Serhat Ulueren ve ekibi kanalla yollarını ayırdı...

    Kanaltürk’ün spor direktörlüğü görevini yürüten Serhat Ulueren, haber müdürü Savaş Toprak ve haber müdür yardımcısı Süleyman Rodop sözleşmelerinin sona ermesi üzerine kanal ile yollarını ayırma yoluna gitti.

    Serhat Ulueren ve ekibi, Telegol'ün yapımcılığını da üstleniyordu.

    Ulueren ve ekibinin dört farklı kanalla görüştüğü ve Telegol'ün yeni sezonda bu kanallardan birinde ekrana geleceği iddia ediliyor.

    Telegol'ün Kanaltürk ekranındaki kadrosunu koruyup korumayacağı ise belirsizliğini koruyor. Ekranların en uzun soluklu futbol programlarından biri olan Telegol, bu sezon Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'ndan oluşan yorumcu kadrosuyla ekrandaydı.




  • İsabet olmuş.
  • Araya bi izdivaç sıkıştırırlar. Problem değil bu tür kanallar için.
  • TV8 Faik Çetiner ile yollarını ayırdı.
    Telegol ekibi Kanaltürk ile yolarını ayırmıştı. Tv8 ile anlaşmışlar.
  • Bu programı izleyen kesim hakkaten varmış ya.
  • telegol programının şike olayları ile ilgili olarak alınan karar ve yanlı tutumlarından dolayı fenerasyonu eleştirdiği için, telegolün yayından kaldırılmasına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlere giren fenerlilerin küçük çaplı bayram havası estirdikleri ve taraftar grubunun oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.

    FDHA - Aragorn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Telegol yayından kaldırıldı






  • nereye kaldırıldı? sözleşmeleri bittiği için diğer kanallardan gelen daha iyi teklifleri değerlendirdiler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.