Şimdi Ara

Telegol yayından kaldırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petek Dinçöz'ün Çarkıfeleği sunduğu bir dünyada Telegol'ü kaldırmak saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Telegol ü seven GS liler var, hiç şaşırmadım...Birde doğruları söylüyorlar diyor

bu sene fenere yaptıkları işkenceden sonra kalbimin en iyi kösesindeler helal olsun telegol
  • Telegol gelecek sezon tv8'de yayınlanacak. (via @ibrahimseten)
  • Şimdi benim alnamadığım Telegol madem TV8 ile anlaşmış bunlar gece yarılarına kadar program yapıyor. Hafta sonu Okan'ın programlar ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Şimdi benim alnamadığım Telegol madem TV8 ile anlaşmış bunlar gece yarılarına kadar program yapıyor. Hafta sonu Okan'ın programlar ne olacak acaba

Pazarlari zaten okan program yapmiyor, pazartesiyide telegole vermis olabilir.benim bildigim telegol sadece tatile girmisti.eger tv8 gecerlerse fikret enginin iddaa programi, disco krali, telegol 3u bi arada olacak o_O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programa sallayan arkadaşlar Türkiye'de futbolla(?) ilgili gelişmeleri takip etsinler, bu programdan daha eğlenceli şeyler oluyor orada emin olun..
    Not : Fbli arkadaşlara değil bu lafım, onlar Türk futbolunun fbyi kurtarmak adına ne denli küçük düşürüldüğünü görmemek için ellerinden geleni yapıyorlar, kendileri eğlenmek için telegol'ün bir sonra ki yayın tarihini takip edebilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Telegol yayından kaldırıldı

bu ne yaw o.ç nedir

• quote:

Şimdi benim alnamadığım Telegol madem TV8 ile anlaşmış bunlar gece yarılarına kadar program yapıyor. Hafta sonu Okan'ın programlar ne olacak acaba

Tv8 in yan kanali acilacak on8 tv okan buyuk ihtimalle ordan yayin yapacak.

Ayrica bu herifleri hic sevmiyorum keske dagilsalardi. Kanal dedirmisler sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

quote:

Tv8 in yan kanali acilacak on8 tv okan buyuk ihtimalle ordan yayin yapacak.

Ayrica bu herifleri hic sevmiyorum keske dagilsalardi. Kanal dedirmisler sadece

Açıkcası ben maçtan sonra takımım hakkında olumlu yorum yapan program izlemek istiyorum. Tabiki eleşirecekler ama eleştirinin b.kunu çıkartıyorlar. Hesapta Gökmen Galatasaraylı ama 4 attığımız maçtan sonra bile adama takımı beğendiremiyorsun. Sürekli eleştiri, yerin dibine sokma faaliyetindeler. Yalandan da olsa biraz öv be kardeşim, insanı deli ediyorlar resmen. TRT1 maç özetlerini vermesine rağmen saçma sapan yorumlar yapıldığı için izleyesim gelmiyor. Adam bariz ofsayt posizyonuna alakası yok diyor sinirlerim tepeme çıkıyor. Sinan Engin Beyaztv ye transfer olmuş. En azından bu adam iyi kötü birşeyler söylüyor. Rok ve Ahmet Çakar da yeri geldiğinde olumlu yorum yapıyorlar. Şahsen bu sene Beyaztv deki Derin Futbolu izleyeceğim. Bir de bunu deneyelim.

• Bazı kişiler gerçekleri apaçık konuştukları için sevmezler. Gelin görün ki hemen kesmişler fişlerini. Hiç şaşırmadım.
  • futbolu mizahi açıdan anlatıyorlardı ve birçok bölümü de çok keyifli geçmiştir. inşallah başka kanalda devam ederler. fenerbahçelilerin sevmemesi çok normal. hiçbir porgramda bu kadar cesurca, gerçekler yüzlerine vurulmadı. iddia ediyorum, program artık hiç yayınlanmasın ; 10 yıl sonra bile adından söz ettirir. tıpkı 10 yıl önce yayınlanan flash tv amerikan güreşi yayınları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

bu ne yaw o.ç nedir

http://www.youtube.com/watch?v=L66OLURbwBo&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Telegol ü seven GS liler var, hiç şaşırmadım...Birde doğruları söylüyorlar diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

quote:

quote:

bu ne yaw o.ç nedir

lütfen biri bu gerçek değil desin şaka falan mı yoksa ciddi ciddi konuştularmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne yaw o.ç nedir

Konuştular da Sol alttaki ibareye bakarsan, program telegol değil aslında, Mesut Yar'ın bir zamanlar yaptığı bir -komedi içerikli- haber yorumları vs. gibi bir programıdır (hala var mı bilmiyorum).

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne yaw o.ç nedir

Konuştular da Sol alttaki ibareye bakarsan, program telegol değil aslında, Mesut Yar'ın bir zamanlar yaptığı bir -komedi içerikli- haber yorumları vs. gibi bir programıdır (hala var mı bilmiyorum).

o kadar salakça bir proğram olamaz dedim telegol varken

• Genellikle gerçekleri konuşan ve rahatsız eden, gündemin merkezinde, arada dozunu kaçıran -özellikle bireysel abartmalarla saçma hal alabiliyor- ama eğlenceli ve gece başka birşey yoksa o var dediğimiz program.
  • reytingleri iyidi herkes atıp tutuyor ama genede izliyor bu programı iyi bir kanal kapmıştır tv8 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

İşte böyle bir efsane komedi programıydı telegol

[simage]http://emlakm.com/haberimg/r29082011105957erman-toroglu-ruh_530[1].jpg[/simage]

harbi fena komediydi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.