Şimdi Ara

Telefonunuzu kaç yılda bir değiştiriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• garanti bittigi gibi degistirmek en mantiklisi yani 2 yil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yılda bir değiştirmek isterim ama öyle olmuyor.
    4 seneden fazla aynı telefonu da kullandım zamanında. iyi para saymıştık, karşılığını alayım dedim maksat

ondan sonra en fazla 2 yıl, garantisi dolana kadar yani.
    garantisiz alırsam bir yıl kadar kullanabiliyorum.

4 sene kullandığım 6600 saymazsak ortalama 1-1,5 yıl.
  • Ayda bir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Ayda bir :D

Zengin olmak böyle bir şey :D
  • 9 yilda 4. telefonum; ancak sadece 1 tane satin aldim; bozulana kadar, 5 yili doldurana kadar, veya yeni bir model hediye gelene kadar degistirmem. cocuk oyuncagi degil bu ki usanip yenisi alalim. tasarlandigi isi goruyorsa kullanmaya devam.
  • Ortalama olarak senede 1 tane sadece bu sene 6 ay oldu değişecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde 1/3 yılda bir, yani 4 ay civarı.. Eskiden hep takasa girerdim, en uzun kullandığım telefonum da Nokia 5300 olmuştu. En kısası da Castep/Eten 400.. Mis gibi I-Mate'le takasa girmiştim sırf azıcık daha yüksek işlemcisi var diye.. Sonra da iPhone3Gs kullandım 9 ay kadar, kardeşime aldı sonra.. Bu Android'de her yerden her telden yenilikler ardı ardına gelmeye başlayınca daha da çok takasa yapmaya başladım ama Note 2 alınca duruldum... Zaman zaman Samsung yüzünden "satacağım artık" diye bağırsam da şu ana kadar her soruna bir çözüm bulabilmiş olmam, babamdan gelen bir hediye olması, babamın aslında Note almış olup da kutudan sorunlu çıktığı ve kendini akıllı sanan dükkan sahibi geri almayıp sonuçta garantiden Note 2 almış olmam sebepleriyle bir türlü kıyamıyorum ..

• 9 yıl önceki telefonumu hala kullandığımı saymassak (motorola) şu anki 4 üncü yılında
  • 1.5 2 yıl yada 1 yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Ortalama olarak senede 1 tane sadece bu sene 6 ay oldu değişecek

Neden ki

• Şuana kadar hep bozulana kadar kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

9 yilda 4. telefonum; ancak sadece 1 tane satin aldim; bozulana kadar, 5 yili doldurana kadar, veya yeni bir model hediye gelene kadar degistirmem. cocuk oyuncagi degil bu ki usanip yenisi alalim. tasarlandigi isi goruyorsa kullanmaya devam.

Keske sunu becerebilsem. Helal olsun.

Benim de ortalama 1-1,5 yil kullanim surem var. Fakat yenisini aldigimda eskisi tikir tikir calisiyor oluyor hep. İsraf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 5 Eylül 2013; 3:06:08 >
  • Kullandığım s3 miniyi değiştirme firsatim olduğu için hemde yakinima vereceğim için işte görür :)

• Nexus'tan Nexus'a....

• ah"yıl" kavramını kendime öğretebilsem, başka bi modele kafayı takarsam süre kavramı yok oluyor, ortalama 5-6 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Demokritos-

Nexus'tan Nexus'a....

• Yılda kaç telefon değiştiriyorsunuz diye sorman lazım bence:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

ah"yıl" kavramını kendime öğretebilsem, başka bi modele kafayı takarsam süre kavramı yok oluyor, ortalama 5-6 ay

+1 valla aynen en fazla 6 ay ortalama 4-5 ayda yenisini alırım hep sıfır hep 400-500 zarar

• DH'nin zenginleri gelmiş

genelde bir sene ama bu sene istisna oldu 6 ay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.