Şimdi Ara

Telefonunuzu hangi cebinizde taşıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Telefonunuzu hangi cebinizde taşıyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2016)
Giriş

• UP
  • elim dolu sag cebimde tasırım
  • Sol ön cep anahtarlar,sağ ön cep telefon,sağ arka cep cüzdan ve ruhsat.Değişik cebe koyunca içim rahat etmiyor.
  • değişiyor
  • hangisine koyarsam koyuyum pantolonum düşüyo nerdeyse kıçımdan o yüzden elimde duruyo genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

hangisine koyarsam koyuyum pantolonum düşüyo nerdeyse kıçımdan o yüzden elimde duruyo genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hırka - montumun sağ cebi. giymemişsem eğer hırka-mont, pantolonumun sağ cebi.
  • Sol ön cep anahtarlar,sağ ön cep telefon
  • quote:

hangisine koyarsam koyuyum pantolonum düşüyo nerdeyse kıçımdan o yüzden elimde duruyo genelde

Kemer, bele dolayarak toka ile tutturulan, kumaş, deri veya metalden yapılan bel bağıdır. Giysilere bağlı olarak üretilmiş olabileceği gibi, giysilerden bağımsız bir biçimde aksesuar amacı ile de kullanılabilir. Bir kemeri oluşturan ögeler, zaman içinde moda olgusu nedeni ile biçim ve özellikleri değişebilen kemer tokası ve beli en rahat biçimde kavraması için üzerine açılmış deliklerdir.

Kemer, Tunç Çağı'ndan bu yana hem kadınlar için hem erkekler için kullanılagelmiş bir giyim aracıdır. Orta Çağ'a kadar bayan giyiminde erkeklere oran ile daha az yer almış olsa da o dönemden itibaren günümüze dek hem kadınlar hem erkekler için biçimleri farklılık gösteren kemerler ortaya çıkmıştır.

• Ön orta
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Kemer, bele dolayarak toka ile tutturulan, kumaş, deri veya metalden yapılan bel bağıdır. Giysilere bağlı olarak üretilmiş olabileceği gibi, giysilerden bağımsız bir biçimde aksesuar amacı ile de kullanılabilir. Bir kemeri oluşturan ögeler, zaman içinde moda olgusu nedeni ile biçim ve özellikleri değişebilen kemer tokası ve beli en rahat biçimde kavraması için üzerine açılmış deliklerdir.

Kemer, Tunç Çağı'ndan bu yana hem kadınlar için hem erkekler için kullanılagelmiş bir giyim aracıdır. Orta Çağ'a kadar bayan giyiminde erkeklere oran ile daha az yer almış olsa da o dönemden itibaren günümüze dek hem kadınlar hem erkekler için biçimleri farklılık gösteren kemerler ortaya çıkmıştır.

Kemerde tutmuyo takmıyorum o yüzden kendim delik açıyodum çoğuna :D 26 beden giyiyorum hesapla işte

• sağ ön cepte taşıyorum.eğer başka cebe telefonu koyunca rahat etmiyorum.
  • hırka,mont sağ cep giymemişsem kot sağ cep...bazen şeyime yakın olduğu için ilerde

bir sorun olabileceği aklıma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 1 Aralık 2010; 19:14:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Kemerde tutmuyo takmıyorum o yüzden kendim delik açıyodum çoğuna :D 26 beden giyiyorum hesapla işte

Kilo almaya bak o zaman hocam.

• UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.