Şimdi Ara

Telefonum kurcalandı mı ? Biri baktı mı ? vs. Gösteren uygulama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda böyle bişey görmüştüm yazdığım gibi telefond kim baktı ne zaman baktı bunu öğrenebiliyorduk veya buna benzer bi uygulama varsa paylaşır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Tk

• Yok

• jbliydi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar forumda böyle bişey görmüştüm yazdığım gibi telefond kim baktı ne zaman baktı bunu öğrenebiliyorduk veya buna benzer bi uygulama varsa paylaşır mısınız ?

Programın adını unuttum ama şöyle bişey vardı kilit kodu olacak tuş kilidi .ınternet açık olucak biri açmaya çalışırsa yani pin yanlış girecek fotografını çekıp sana mail atıyor :) çalınmaya karşı yani program

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Arkadaşlar forumda böyle bişey görmüştüm yazdığım gibi telefond kim baktı ne zaman baktı bunu öğrenebiliyorduk veya buna benzer bi uygulama varsa paylaşır mısınız ?

Programın adını unuttum ama şöyle bişey vardı kilit kodu olacak tuş kilidi .ınternet açık olucak biri açmaya çalışırsa yani pin yanlış girecek fotografını çekıp sana mail atıyor :) çalınmaya karşı yani program

Söylediğiniz şey jb ile mümkün. Arkadaş uygulama sormuş öyle bir uygulama yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.