Şimdi Ara

Telefonum çok geç şarj oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ürünü aldım ama tam bi hayal kırıklığı:https://tr.aliexpress.com/item/QC-Proelio-H-zl-arj-H-zl-arj-3-0-USB-Telefon-Evrensel-Duvar-Samsung-Galaxy/32849517146.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.G3T1RH

Kablo değiştirdim olmadı, başka telefon denedim yine aynı. Sorun sıkıntı ne anlayamadım.

Eski şarj aleti daha iyi şarj ediyor hatta evde 1 tanede 1 A şarj cihazı bile ondan daha iyi şarj ediyor.

Soldaki eski sağdaki yeni olan

Telefonum çok geç şarj oluyor

Başlık altında memnun kalabileceğim şarj cihazı tavsiyesi alırım

• Orijinal ürünlerden başkasını kullanmayın üstelik internetteki çakma şarj cihazlarını asla kullanmayın adamlar orijinal diye yüksek fiyattan şarj cihazı satıyorlar artık siz düşünün. Herhangi bir elektronik dükkanına git adama söyle adaptörün çıkış gücünü ölçsün üzerindeki değerleri vermeyecektir büyük ihtimal ama sen yinede bir ölçtür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil telefonlar amperden hariç birde data uçlarından bilgi alıyor hızlı şarj için.
    Yani isterse 10 amper olsun data uçlarından bilgi gelmesse klasik yavaş şarj oluyor.
    Bunu için orjinal kablo ile deneyin olmazsa şarj aleti senin teli desteklemiyordur.(data bilgisi tele göre değişiyor).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.