Telefonum çok geç şarj oluyor (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Elektronik ve Mekanik >> Elektronik
sarkat => Telefonum çok geç şarj oluyor (11.4.2018 00:10:03)
Şu ürünü aldım ama tam bi hayal kırıklığı:https://tr.aliexpress.com/item/QC-Proelio-H-zl-arj-H-zl-arj-3-0-USB-Telefon-Evrensel-Duvar-Samsung-Galaxy/32849517146.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.G3T1RH

Kablo değiştirdim olmadı, başka telefon denedim yine aynı. Sorun sıkıntı ne anlayamadım.

Eski şarj aleti daha iyi şarj ediyor hatta evde 1 tanede 1 A şarj cihazı bile ondan daha iyi şarj ediyor.

Soldaki eski sağdaki yeni olan

< Resime gitmek için tıklayın >

Başlık altında memnun kalabileceğim şarj cihazı tavsiyesi alırım

Melih Albayrak => Telefonum çok geç şarj oluyor (11.4.2018 02:37:44)
Orijinal ürünlerden başkasını kullanmayın üstelik internetteki çakma şarj cihazlarını asla kullanmayın adamlar orijinal diye yüksek fiyattan şarj cihazı satıyorlar artık siz düşünün. Herhangi bir elektronik dükkanına git adama söyle adaptörün çıkış gücünü ölçsün üzerindeki değerleri vermeyecektir büyük ihtimal ama sen yinede bir ölçtür

symbolcu => Telefonum çok geç şarj oluyor (11.4.2018 04:26:11)
Yeni nesil telefonlar amperden hariç birde data uçlarından bilgi alıyor hızlı şarj için.
Yani isterse 10 amper olsun data uçlarından bilgi gelmesse klasik yavaş şarj oluyor.
Bunu için orjinal kablo ile deneyin olmazsa şarj aleti senin teli desteklemiyordur.(data bilgisi tele göre değişiyor).

Sayfa: [1]