Şimdi Ara

Telefonu Sonunda Alıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır planladığım, gördüklerimde kurcaladığım iphone yi alıyorum. Turkcell hattım çarşamba-perşembe günü alışveriş yapmam tekrar açılıyor.
    İphone 4 arkadaşımda var çok kurcalarım. Ama kasma yok birşey yok çok güzel sade. S3 var elimde bukadar kasarmı kardeşim gerçekten internetten anasayfaya dönerken bile 4,5 sn lik donma var kasma var. Halbuki sürekli güncellerim vs.

İphone 5 beyaz alıyorum çok mutluyum umarım uzun ömürlü kullanırım, yanında bodyguard ekran koruyucu [ön arka yan ] alıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 26 Ağustos 2013; 12:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır planladığım, gördüklerimde kurcaladığım iphone yi alıyorum. Turkcell hattım çarşamba-perşembe günü alışveriş yapmam tekrar açılıyor.
    İphone 4 arkadaşımda var çok kurcalarım. Ama kasma yok birşey yok çok güzel sade. S3 var elimde bukadar kasarmı kardeşim gerçekten internetten anasayfaya dönerken bile 4,5 sn lik donma var kasma var. Halbuki sürekli güncellerim vs.

İphone 5 beyaz alıyorum çok mutluyum umarım uzun ömürlü kullanırım, yanında bodyguard ekran koruyucu [ön arka yan ] alıcam :)

Hayırlı olsun bize laf düşmez

• Ben de aldım dün media markt tan. Ben de aynı sekilde bodyguardz almayı düşünüyorum. Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kardesım istersen biraz daha bekle 5s yeni islemci ile geliyor
  • Yok kardeşim okadar sabrım kalmadı hemde o biraz okkalı fiyatla çıkar beni aşar :)
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır planladığım, gördüklerimde kurcaladığım iphone yi alıyorum. Turkcell hattım çarşamba-perşembe günü alışveriş yapmam tekrar açılıyor.

aramıza hosgeldin hocam

• Hoşbulduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s öneririm

• biraz beklesen bence daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

4s öneririm

Neden ?
  • quote:

quote:

4s öneririm

Neden ?

Kısa bir süreliğine 5 sahibi oldum. Tamam ürünün dış kasası mükemmel. Ama ürünün şarjı kesinlikle az gidiyor bundan ziyade ürüne dikkat edeceğim diye hor kullanamadım. Hem zaten yenisi çıkacak. 5s almak isterseniz, 4s i daha az zararla satabilirsiniz. Gerçi Turkcell'den alacakmissiniz sanırım o zaman fiyatlar ne durumda bilemem

• quote:

quote:

quote:

4s öneririm

Neden ?

Kısa bir süreliğine 5 sahibi oldum. Tamam ürünün dış kasası mükemmel. Ama ürünün şarjı kesinlikle az gidiyor bundan ziyade ürüne dikkat edeceğim diye hor kullanamadım. Hem zaten yenisi çıkacak. 5s almak isterseniz, 4s i daha az zararla satabilirsiniz. Gerçi Turkcell'den alacakmissiniz sanırım o zaman fiyatlar ne durumda bilemem

2200 tl hocam ama 4s mesela ios 7 çıkınca şarjı az gitcek veya 8 çıktı diyelim bi süreden sonra almayabilir en üst sürümü almakta fayda var çünkü yılda telefon değişteremem 5,6 sene kullanmam lazım :)

• İos7 yi en etkin sekilde 5 kullanacak, diger modellerin hepsi kirpilmis ozellikle gelecek.
    Bence iyi secim
    Bundan sonrasi uygulama basliginda bolca vakit gecirmek olacaktir.
    Kapasite fazla olani alabiliyorsaniz onu tercih edin derim. Baz kapasite muzik video oyun derken yetmeyecektir,zira adam gibi oyunlar 1.5gb.dan asagi kaplamiyor

• Biraz beklesen fiyatlar düşer hocam
  • S3 kullaniyorum kasma donma yok omega romu bi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

İos7 yi en etkin sekilde 5 kullanacak, diger modellerin hepsi kirpilmis ozellikle gelecek.
    Bence iyi secim
    Bundan sonrasi uygulama basliginda bolca vakit gecirmek olacaktir.
    Kapasite fazla olani alabiliyorsaniz onu tercih edin derim. Baz kapasite muzik video oyun derken yetmeyecektir,zira adam gibi oyunlar 1.5gb.dan asagi kaplamiyor

16 gb düşünüyorum .:)

quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

Biraz beklesen fiyatlar düşer hocam

Yok hocam sabrım kalmadı

quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

S3 kullaniyorum kasma donma yok omega romu bi dene

Elime bile almam artık o teli

• Teleservice garantili alda ilerde başın ağrımasın hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.