Şimdi Ara

telefonu modem olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, İstanbul çekmeköye taşındık fakat buraya internet henüz bağlanamıyomuş. Bende turkcellin internet paketerinden 3gb olana abone oldum. Telefonu bilgisayara bağlayıp nete giriyorum fakat bağlanyı hızı çok kötü 460.8kbps ile bağlanıyo. Telefonum sony ericsson p990i. Acaba böle yavaş olması normalmi yoksa bilmediğim bi ayarmı var?

• 460,8 cihaz ile bilgisayar arasındaki hızdır. Edge hızın ise normalde 120 Kbps civarıdır. Eğer saniyede 20-25 KB ile download yapabiliyorsan sorun yok demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

Selamlar, İstanbul çekmeköye taşındık fakat buraya internet henüz bağlanamıyomuş. Bende turkcellin internet paketerinden 3gb olana abone oldum. Telefonu bilgisayara bağlayıp nete giriyorum fakat bağlanyı hızı çok kötü 460.8kbps ile bağlanıyo. Telefonum sony ericsson p990i. Acaba böle yavaş olması normalmi yoksa bilmediğim bi ayarmı var?

460 kbps ile bağlantı sağlamanız imkansız. 3G altyapısı ile ancak o kadar bağlantı sağlayabilirsiniz.
    Telefonunuz EDGE desteği sunuyor ve şebekeniz izin veriyorsa, 360 Kbps civarlarında bağlantı hızına teknik olarak erişebilmeniz gerek, o da tahmini 40KB / s veri aktarımı destekler..

6-7KB/s ile download yapabiliyorsanız bağlantı hızınız 50 kbps civarındadır. Bu da, EDGE altyapısı ile bağlantı sağlasanız bile oldukça düşük hızda bağlantığınızı gösterir. Yeniden bağlantı kurduğunuzda 3-4 kat daha hızlı bağlantı sağlayamıyorsanız EDGE desteğiniz yoktur ve o yavaş hızlar gayet normal..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.