Bildirim
CEPNETİ BİLGİSAYARDA KULLANMAK İÇİN HANGİ TELEFON.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin. -
AMA TELEFONA DA İHTİYACIM VAR. ŞÖYLE ELE YAKIŞIR BİR TELEFONDA OLSUN İSTİYORUM. TELEFONUN ÖZELLİKLERİNDE NEYİ DESTEKLEMESİ GEREKİYOR BİLGİSAYARDA İNTERNETİ KULLANMAK İÇİN
ŞÖYLE 3-5 MODEL ÖNERSENİZ KIZAKLI OLMASI TERCİHİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 6 Aralık 2010; 22:25:46 > -
BİLEN YOK MU -
5230
c5
5800
hsdpa olan nokialar -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
5230
c5
5800
hsdpa olan nokialar
TEŞEKKÜRLER DOKUNMATİK OLMAYAN ÖNERİLERİN VAR MI KIZAKLI FALAN -
6700 slide
Cepnet yavaş net anlamında ama ben 5800 ile 3G ILE kullanıyorum o yüzden nokia önerdim
Yavaşlık sıkıntı ama face video hariç tatminkar
Diğer markaları bilemem
Ama benim söylediğim cihazlarla 3g ILE 2...3 MB HIZA ULAŞABILIRSIN ILERISI IÇIN -
Telefonun dahili modem özelliği olması lazım ilk başta. Bilgisayarındada bluetout olucak. En önemlisi bu şartlaarı taşısa bile ilk aşamada giren telefonlar var seni çok uğraştıracak telefonlar var. Bu bilgiyi artık arkadaşlardan bilgi edineceksin.
Bende Sony Ericson w705 var kızaklı rahatlıkla ilk denememde girdim. Bakıyorum forumda nokia ile bayabi sorun yaşayan kişilerde var.
quote:
Orijinalden alıntı: amd1985
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
5230
c5
5800
hsdpa olan nokialar
TEŞEKKÜRLER DOKUNMATİK OLMAYAN ÖNERİLERİN VAR MI KIZAKLI FALAN
-
Eğer telefonla kullanacaksan, kesinlikle PC ye bağladığın kabloyla şarj da olabilen telefon almaya bak. 3g si olması şart değil zaten 100 MB sınırı var EDGE olan bir telefonla kullansan yeter.
Ben bi ara 5800 ile kullanıyordum amaşarjı çok çabuk bitiriyordu. O yüzden ekstradan PC deyken şarj isteyen telefonlara hiç bakmamanı öneririm -
Se a2 modellerinin hepsi modem özelliği ve 3 g özelliği mevcut usb bağlantısı ile pcdende sarz oluyor örnek k 850 k 810 modelleri.bağlantılarıda cok basit. -
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin.
YANİ BEN VODAFONE HATTIMI CEP NET (8 TLLİK SINIRSIZ PAKETLİ) VODEME TAKIP BİLGİSAYARDAN GİREBİLİR MİYİM. -
Elbette herkes yapıyor
Hem ilk alınca 1 Gb çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 7 Aralık 2010; 20:51:07 > -
Sorunsuz bağlanmak istersen windows mobileli htc modelleri iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: amd1985
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin.
YANİ BEN VODAFONE HATTIMI CEP NET (8 TLLİK SINIRSIZ PAKETLİ) VODEME TAKIP BİLGİSAYARDAN GİREBİLİR MİYİM.
evet girebilirsin. kafan rahat olsun. -
Şunu söyleyeyim, hem şebeke ile bağlantının akım tüketimi hem de devamlı bilgisayardan şarj cihazların bataryalarının ömürlerini ciddi kısaltabiliyor. Sürekli kullanmayı düşünüyorsanız, bilginize... -
Gerekirse cepten de girmek iyi olur aslında -
arkadaşlar cepnet ile ne kadar hız alabiliyorsunuz mesala 100mb'tan sonra internet durumu nasıl mesela facebook'taki videoları izleyebilirmiyim bilgisyardan. -
Kesinlikle sonyericsson (k850,w705,w715 vs.) Bilgisayara hiçbir program kurmadan telefonu modem olarak görebiliyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- vodafone internet çekmiyor
- 90 gün dolmadan hat taşıma cezası
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor nasıl iptal edilir
- hücresel ağa erişilemiyor
- iphone servis yok hatası
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- vodafone mobil imza
- wifi araması nedir
- tarife karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X