Şimdi Ara

CEPNETİ BİLGİSAYARDA KULLANMAK İÇİN HANGİ TELEFON.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cepneti bilgisayarda kullanmak için alacağım telefon neyi desteklemeli. hani modem olacak ya bu telefon. önereceğiniz model yahut. özelliklerinde olması gereken ne? yani cepten değil cep vastasıyla bilgisayardan internete girmek için telefon nasıl olmalı

BÜTÇEM 150-250 ARASI

• eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin.
  • AMA TELEFONA DA İHTİYACIM VAR. ŞÖYLE ELE YAKIŞIR BİR TELEFONDA OLSUN İSTİYORUM. TELEFONUN ÖZELLİKLERİNDE NEYİ DESTEKLEMESİ GEREKİYOR BİLGİSAYARDA İNTERNETİ KULLANMAK İÇİN

ŞÖYLE 3-5 MODEL ÖNERSENİZ KIZAKLI OLMASI TERCİHİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 6 Aralık 2010; 22:25:46 >
  • BİLEN YOK MU
  • 5230
    c5
    5800
    hsdpa olan nokialar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

5230
    c5
    5800
    hsdpa olan nokialar

TEŞEKKÜRLER DOKUNMATİK OLMAYAN ÖNERİLERİN VAR MI KIZAKLI FALAN
  • 6700 slide
    Cepnet yavaş net anlamında ama ben 5800 ile 3G ILE kullanıyorum o yüzden nokia önerdim
    Yavaşlık sıkıntı ama face video hariç tatminkar
    Diğer markaları bilemem
    Ama benim söylediğim cihazlarla 3g ILE 2...3 MB HIZA ULAŞABILIRSIN ILERISI IÇIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun dahili modem özelliği olması lazım ilk başta. Bilgisayarındada bluetout olucak. En önemlisi bu şartlaarı taşısa bile ilk aşamada giren telefonlar var seni çok uğraştıracak telefonlar var. Bu bilgiyi artık arkadaşlardan bilgi edineceksin.

Bende Sony Ericson w705 var kızaklı rahatlıkla ilk denememde girdim. Bakıyorum forumda nokia ile bayabi sorun yaşayan kişilerde var.

quote:

Orijinalden alıntı: amd1985

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

5230
    c5
    5800
    hsdpa olan nokialar

TEŞEKKÜRLER DOKUNMATİK OLMAYAN ÖNERİLERİN VAR MI KIZAKLI FALAN

• Eğer telefonla kullanacaksan, kesinlikle PC ye bağladığın kabloyla şarj da olabilen telefon almaya bak. 3g si olması şart değil zaten 100 MB sınırı var EDGE olan bir telefonla kullansan yeter.

Ben bi ara 5800 ile kullanıyordum amaşarjı çok çabuk bitiriyordu. O yüzden ekstradan PC deyken şarj isteyen telefonlara hiç bakmamanı öneririm
  • Se a2 modellerinin hepsi modem özelliği ve 3 g özelliği mevcut usb bağlantısı ile pcdende sarz oluyor örnek k 850 k 810 modelleri.bağlantılarıda cok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin.

YANİ BEN VODAFONE HATTIMI CEP NET (8 TLLİK SINIRSIZ PAKETLİ) VODEME TAKIP BİLGİSAYARDAN GİREBİLİR MİYİM.
  • Elbette herkes yapıyor
    Hem ilk alınca 1 Gb çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 7 Aralık 2010; 20:51:07 >
  • Sorunsuz bağlanmak istersen windows mobileli htc modelleri iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd1985

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

eger sadce bilgisayari internete baglamak icin alacaksan, mobil modem (vodem) almak daha mantikli. 65 lradan baslayan fiyatlarla hem daha ucuza, hem de sarj sorunu olmadan kullanirsin.

YANİ BEN VODAFONE HATTIMI CEP NET (8 TLLİK SINIRSIZ PAKETLİ) VODEME TAKIP BİLGİSAYARDAN GİREBİLİR MİYİM.

evet girebilirsin. kafan rahat olsun.
  • Şunu söyleyeyim, hem şebeke ile bağlantının akım tüketimi hem de devamlı bilgisayardan şarj cihazların bataryalarının ömürlerini ciddi kısaltabiliyor. Sürekli kullanmayı düşünüyorsanız, bilginize...
  • Gerekirse cepten de girmek iyi olur aslında
  • arkadaşlar cepnet ile ne kadar hız alabiliyorsunuz mesala 100mb'tan sonra internet durumu nasıl mesela facebook'taki videoları izleyebilirmiyim bilgisyardan.
  • Kesinlikle sonyericsson (k850,w705,w715 vs.) Bilgisayara hiçbir program kurmadan telefonu modem olarak görebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.