Şimdi Ara

Telefonu Kaptırdım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her zamanki gibi minibüsle okuldan geliyordum. Telefonla mesajlastıgım icin montun cebine koydum. Güle eğlene geliyoruz. Daha sonra indik eve doğru gelirken elimi cebe attım telefon yok. Tekrar geri döndüm yollara baktım ki yok. Minibüsçüler dernegine gittim. Benim numarayı aradık çaldı ama cevap vermedi. Daha sonra minibusçü abiyi aradık baktı arabaya ama yokmuş arabada. Tekrar benim numarayı aradık , aradıgınız numaraya ulasılamiyor. Telefon allahtan nokia 1110i di ama şimdi size sorum olacak ben bu hattı iptal ettirsem çalındı bildirimi yapsam aynı numaramı tekrar alabilir miyim ? Eğer tekrar alabilirsem içinde kayıtlı numaralarım duruyor mudur ?

Acil cevap bekliyorum , teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 13 Ekim 2010; 17:51:54 >

• Arkadaşlar acil cevap lütfen.
  • Hat kimin üzerineyse o firmanın işlem merkezine gidip hattı yeniden alabilir diğeri iptal oluyor bu şekilde fakat numaralarınız gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Hat kimin üzerineyse o firmanın işlem merkezine gidip hattı yeniden alabilir diğeri iptal oluyor bu şekilde fakat numaralarınız gider.

Peki teşekkürler
  • Gidiyorsun artık hangi hattı kullanıyorsan onun şubesine.hattım kayboldu deyip aynı numara hat çıkartıyorsun.hat kimin üzerine kayıtlıysa yanında olsun.yeni hat için bir miktar parada veriliyor.
  • DarkLuck. Sagol dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.