Şimdi Ara

Telefonu bilgisayara bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Elimde "Sony Ericsson k750i" telefon var. Ben bunu bilgisayara bağlamak istiyorum. Şarj ve Bağlantı noktası cidden garip bir yapıya sahip. Pc kablosuna internette baktım, içimden o fiyatları vermek gelmedi bir türlü. Elimde bu telefonunun 3 tane şarj aleti var. Sorum şu
    Şarj bağlantı noktasını kullanmadığım ubs uçlu kablonun usb ucunu kesip kabloları birleştirsem bilgisayara okuyabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 1 Eylül 2020; 19:11:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yok mu bir fikir verecek teknoloji maşuğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 1 Eylül 2020; 21:38:51 >
  • bende tuşlu samsung vardı usb kablosunu aldım bağladım okumuyor hocam dediğin hiç olmaz

• Hocam belki olur ya. Neticede girişler aynı sadece şarj yerinin telefona giren kısmını kesip kestiğim yerden usb girişi yamalayacağım. Elektrik ve telefon konusundan hiç anlamıyorum ama düz mantığıma göre oluru var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 1 Eylül 2020; 21:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz o iş. Çünkü şarj kablosunun telefona giren yerinde 2 diş olması lazım. PC ile bağlantı yapan kablodaki diş sayısı farklı oluyor.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Ona da baktım. Şarj aletindeki dişli sayısı ve yeri ile bilgisayar kablosundaki diş sayısı ve yeri aynı. Bir fark yok ikisi arasında ikiside telefonda aynı bağlantıyı kullanıyor.

• HOMRA kullanıcısına yanıt

O zaman kulaklıktaki farklıydı. Diş yerleri aynıysa neden olmasın o zaman? Deneyin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarj kablosunda 2 tel eksik olur hocam, bu iş yaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Şarj kablosunda 2 tel eksik olur hocam, bu iş yaş.

Hocam internetten baktım birçok kablo resmine yetmedi Videolar izledim acaba görseller yanıltıcı olur mu diye ama şarj aletindeki teller ile bilgisayar kablasundaki teller aynı yerde bulunuyor. Üstelik ikisinde de sadece iki tel var. Yer ve sayıları iki kabloda da aynı. Yarın deneyeceğim bunu. Ama aklıma takılan şarj kablosunu kestiğimde çıkan kablo ile yama yapacağım usb den çıkan kablolar uyumlu olur mu? Şöyle ki mesela şarj kablosunu kestim ve tek sarmal tel çıktı ama usb yi kesitim iki farklı renkli sarmal tel çıktı. Bu durumda ne yapmlayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: HOMRA

Hocam internetten baktım birçok kablo resmine yetmedi Videolar izledim acaba görseller yanıltıcı olur mu diye ama şarj aletindeki teller ile bilgisayar kablasundaki teller aynı yerde bulunuyor. Üstelik ikisinde de sadece iki tel var. Yer ve sayıları iki kabloda da aynı. Yarın deneyeceğim bunu. Ama aklıma takılan şarj kablosunu kestiğimde çıkan kablo ile yama yapacağım usb den çıkan kablolar uyumlu olur mu? Şöyle ki mesela şarj kablosunu kestim ve tek sarmal tel çıktı ama usb yi kesitim iki farklı renkli sarmal tel çıktı. Bu durumda ne yapmlayım?

Alıntıları Göster

Hocam iki kabloda da 4'er tel olması gerek. Sadece israf edersiniz haberiniz olsun.

• Bende sonucu merak ettim.

• Scalh kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi bendeki 3 tane şarj aletide 2 telli. İnternette biraz daha gezindim dediğiniz gibi 4 dişli kablolarda var ama şarj aletiyle birebir aynı olan kablolarda mevcut. Acaba aktarım hızında mı bir etken bu yoksa resimlerini ve videolarını izlediğim 2 dişli bilgisayar kabloları yalan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Bende sonucu merak ettim.

Bende merak ediyorum, umarım düz mantığım işe yarar. Akşama doğru eve geçmiş olacağım o zaman deneyeceğim. O saate kadar da buradan toplaya bildiğim kadar bilgi toplamayı hedefliyorum.

• Senin elindeki telefon bilgisayara bağlanmaya programlı değil ki.
    O bağlantıdan sadece şarj olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Senin elindeki telefon bilgisayara bağlanmaya programlı değil ki.
    O bağlantıdan sadece şarj olur.
    Programlı hocam hatta driver cd si var. Bağlanabiliyor hatta bu giriş yerini görüp bağlanabildiğini öğrendiğimde baya şaşırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HOMRA

Hocam şimdi bendeki 3 tane şarj aletide 2 telli. İnternette biraz daha gezindim dediğiniz gibi 4 dişli kablolarda var ama şarj aletiyle birebir aynı olan kablolarda mevcut. Acaba aktarım hızında mı bir etken bu yoksa resimlerini ve videolarını izlediğim 2 dişli bilgisayar kabloları yalan mı?

Onlar yalan hocam. 4 kablonun görevlerini sayalım: kırmızı + uç, siyah - uç, mavi gelen veri, yeşil giden veri. Mavi ve yeşil yoksa (başka renklerde de olabilirler) veri aktarımı olmaz ve pc telefonu görmez.

• Scalh kullanıcısına yanıt

Hocam bu bilgilendirmenizden sonra kardeşimi arayıp flora markalı olan şarj cihazını kurban etmesini söyledim. Tam olarak dediğiniz gibi kırmızı, siyah, mavi ve yeşilin sarıya yakın tonunda 4 kablo karşıladı bizi. Arkaşımdan alacağım Kırık bir Webcam in usb başlığını kullanacağım. Onda dediğiniz renklerden eksik çıkma olasılığı var mıdır?

• Ne gerek var buna tak telefona sd kart almak istediklerini sd karta aktar. Onuda pc'ye tak işlem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Ne gerek var buna tak telefona sd kart almak istediklerini sd karta aktar. Onuda pc'ye tak işlem tamam.
    Hocam sd kart hafızası çok yok. Birde yapmayı düşündüğüm işlem için pc ye bağlamam şart veri aktarımı olacak ama fotoğraf alıp verme gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOMRA -- 2 Eylül 2020; 14:16:34 >

• Tam olarak ne yapacaksınız? Telefon zaten eski foto alacaksanız 2 gb bir kart ihtiyacınızı görecektir. Hatta bluetooth üzerinden uzun sürsede alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.