Şimdi Ara

Telefonu bilgisayara bağlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Tam olarak ne yapacaksınız? Telefon zaten eski foto alacaksanız 2 gb bir kart ihtiyacınızı görecektir. Hatta bluetooth üzerinden uzun sürsede alabilirsiniz.
    Telefonu basit tabir ile yönlendirici olarak kullanmayı planlıyorum. Tabii en uygun işletim sistemi linux fakat bize minimal bir alet lazım haliyle telefonlara yöneldik. Android sistemde eski telefonlarda çok stabil değil. Bu arayışta bizi symbian işletimine bir göz atma durumunda bıraktı. Dolabımda köşede kalmış karıştırırken buldum şansıma. Rasberry pi önerebilirsiniz doğal olarak ama elimizdeki rasberry pi lere görevleri çoktan atanmış bulunmakta. Yenisini şu an almaya kalkacak olsam kimse elini cebine atmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOMRA

Hocam bu bilgilendirmenizden sonra kardeşimi arayıp flora markalı olan şarj cihazını kurban etmesini söyledim. Tam olarak dediğiniz gibi kırmızı, siyah, mavi ve yeşilin sarıya yakın tonunda 4 kablo karşıladı bizi. Arkaşımdan alacağım Kırık bir Webcam in usb başlığını kullanacağım. Onda dediğiniz renklerden eksik çıkma olasılığı var mıdır?

Büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.