Şimdi Ara

telefonsuz yasayan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    wonder vardi bana hic yetmiyodu zaten sattim suanda bundan yaziyorum 2 gune gidecek.fakat yeni telefon almak istiyorum ama bi telefonada cok para vermek istemiyorum napsam ki ya

Bi sure telefonsuzmu yasasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 yaşındayım hiç telefon kullanmadım 3-4 defa aldım 1 hafta içinde saattım rahatım şuan sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 10 Ağustos 2013; 12:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

18 yaşındayım hiç telefon kullanmadım 3-4 defa aldım 1 hafta içinde saattım rahatım şuan sevmiyorum

Benim yasta 18 bakiyorum etrafa millet telefonu hava atmak icin kullaniyo yani cogunluk tabi herkes icin demiyorum
    alsam bile alabilecegim tel. Yetmeyecek bana bi oyun aticam kasicak o yuzden vazgectim biraz deniyim telefonsuz hayati :D

• ben varim

• Bende telefon var ama sadece oyun oynuyom müzik film felanizliyom wifiden dhye giriyom aramaymis mesajmis isim olmuyor 3 ayda bi 10lira yukluyom oda kapanmasin hat diye aranim soranim yok sevgilimde yok raaatim
    Telefonum general mobile discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 10 Ağustos 2013; 12:17:25 >
  • HTC'siz yaşamak mı
  • 3 ay telefonsuz yaşadım ama ipodum vardı ohh mis kafamı dinliyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

Bende telefon var ama sadece oyun oynuyom müzik film felanizliyom wifiden dhye giriyom aramaymis mesajmis isim olmuyor 3 ayda bi 10lira yukluyom oda kapanmasin hat diye aranim soranim yok sevgilimde yok raaatim

+1 sarji daha uzun gitsin diye ucak modunda kullandigim oluyor
    Edit:benimki de discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 10 Ağustos 2013; 12:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

Bende telefon var ama sadece oyun oynuyom müzik film felanizliyom wifiden dhye giriyom aramaymis mesajmis isim olmuyor 3 ayda bi 10lira yukluyom oda kapanmasin hat diye aranim soranim yok sevgilimde yok raaatim

Rehberimde 3-4 kisi var abim babam ennem vs 1-2 kisi daha var yani bende telefonu gercek amaci icin kullanmiyodum

• Alacaksan ikinci el al, satarken zarar etmezsin. 600 liraya tel alip 200 liraya satmak koyar adama ama 300e ikinci el aldigin teli 200e satarsin hic koymaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.