Arkadaşlar max bütçem 50 lira, telefonsuz internet bağlatmak istiyorum. kotalı olmaması şartıyla önerisi olan var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Re-1 Arkadaşlar max bütçem 50 lira, telefonsuz internet bağlatmak istiyorum. kotalı olmaması şartıyla önerisi olan var mı ? TURKSAT KABLO TV kullanıyorum ayda 24 tl hem tv hem internet internet sınırsız..
quote:Orijinalden alıntı: 07kral07 quote:Orijinalden alıntı: Re-1 Arkadaşlar max bütçem 50 lira, telefonsuz internet bağlatmak istiyorum. kotalı olmaması şartıyla önerisi olan var mı ? TURKSAT KABLO TV kullanıyorum ayda 24 tl hem tv hem internet internet sınırsız.. 24 tl hızı nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: Re-1 quote:Orijinalden alıntı: 07kral07 quote:Orijinalden alıntı: Re-1 Arkadaşlar max bütçem 50 lira, telefonsuz internet bağlatmak istiyorum. kotalı olmaması şartıyla önerisi olan var mı ? TURKSAT KABLO TV kullanıyorum ayda 24 tl hem tv hem internet internet sınırsız.. 24 tl hızı nasıl ? Cok hızlı deil ama filmlerde filan izlerken önce 15 dk bekletiyorum öyle iyi oluyor... Cok hızlı deil ama Facebook Twitter gibi yerlere girerken hızlı.. Yavaş olması genellikle oyun indirirken veya film izlerken belli oluyor...