Şimdi Ara

telefonla konusmak cezasi aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 72 tl dediler ama indirim oluomus 57 felanmis ama bana polisin dedigi soz cok zoruma gitti abi ogrenciyim derse yetisicem dedim ltfn felan dedim en son bana donup dedi ki bugun 30 tane ceza yazmam lazim kbakma dedi ayip gunah sirf kendileri icin ceza yaziyorlar trafikte telefonla konusan bir tek ben miyim

asıl sorum ceza puanı yazılıcak mı bana ?

arkadaşlar ayrıca bunu gördüm hand free yöntemi almam şartıyla bana ceza gelmicek mi bu ne oluyor
    http://www.haber7.com/guncel/haber/859964-aracta-telefonla-konusmaya-ceza-yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat212121 -- 14 Kasım 2012; 17:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cin mali bluetooth aparatlar var, bir sarjla bir hafta gidiyor, arac icinde telefonu kullanmadan handsfree modunda kullanabiliyorsunuz.
    BU cezaya duzgun bir tanesini alabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Cin mali bluetooth aparatlar var, bir sarjla bir hafta gidiyor, arac icinde telefonu kullanmadan handsfree modunda kullanabiliyorsunuz.

valla iyi dediniz arabadan soguttu bunlar geçen haftada ara sokaktan arabmı çekmişler apartman önünü kapadım diye şikayet etmişler artık arabayı çıkarmıcam bir kaç gün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat212121 -- 14 Kasım 2012; 13:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat212121

quote:

Cin mali bluetooth aparatlar var, bir sarjla bir hafta gidiyor, arac icinde telefonu kullanmadan handsfree modunda kullanabiliyorsunuz.

valla iyi dediniz arabadan soguttu bunlar geçen haftada ara sokaktan arabmı çekmişler apartman önünü kapadım diye şikayet etmişler artık arabayı çıkarmıcam bir kaç gün :)

Bugünde benzer birşey başıma geldi, Ankara incesu telekom müdürlüğünde kısa bir işim vardı, ve park yasağı olan sokakta tam arabayı bırakıyordum ki, trafik polisi geldi, sıradan tüm arabaların fotoları çekiyordu hemen bende çıktım oradan ve ana caddede yine park yasağı olan bir yere bıraktım (telekom müdürlüğü yapıp tek bir park yeri ayarlamayan zihniyetide saygıyla selamlıyorum) müdürlüğe geri döndüğümde polis resimleri bitirmiş, yolun karşısındaki ücretli otoparkta (özel) çayını içiyordu ve çekicilerde arabaları götürüyordu.

Asıl anayol olan üstyolda ise ücretli otopark olmadığından 2 sıra park etmiş araçlara tek bir laf edilmiyordu, ne yazıkki rezalet bu işler, aman polise işimiz düşmesin.

• kırmızıda geçmememe rağmen ceza yemiştim. hani hızlısındır, ışığa 5 metre kala sarı yanar sen geçtiğin anda yada geçtikten sonra kırmızı yanar.. pusuda bekleyen polis cezayı yapıştırmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

kırmızıda geçmememe rağmen ceza yemiştim. hani hızlısındır, ışığa 5 metre kala sarı yanar sen geçtiğin anda yada geçtikten sonra kırmızı yanar.. pusuda bekleyen polis cezayı yapıştırmış..

onların günde 30 tane ceza yazması lazım eger yazmazlarsa onların başı yanıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_mert

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat212121

quote:

Bugünde benzer birşey başıma geldi, Ankara incesu telekom müdürlüğünde kısa bir işim vardı, ve park yasağı olan sokakta tam arabayı bırakıyordum ki, trafik polisi geldi, sıradan tüm arabaların fotoları çekiyordu hemen bende çıktım oradan ve ana caddede yine park yasağı olan bir yere bıraktım (telekom müdürlüğü yapıp tek bir park yeri ayarlamayan zihniyetide saygıyla selamlıyorum) müdürlüğe geri döndüğümde polis resimleri bitirmiş, yolun karşısındaki ücretli otoparkta (özel) çayını içiyordu ve çekicilerde arabaları götürüyordu.

Asıl anayol olan üstyolda ise ücretli otopark olmadığından 2 sıra park etmiş araçlara tek bir laf edilmiyordu, ne yazıkki rezalet bu işler, aman polise işimiz düşmesin.

amin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de ankara kolej kavşağında aynı sebeple ceza yedim. "kota doldurmak için yazıyorlar, başka yerlerde millet trafik katliamı yapıyor sesleri çıkmıyor" dedim diye burada bir dövmedikleri kalmıştı. bugün forumun insaflı günü anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ben de ankara kolej kavşağında aynı sebeple ceza yedim. "kota doldurmak için yazıyorlar, başka yerlerde millet trafik katliamı yapıyor sesleri çıkmıyor" dedim diye burada bir dövmedikleri kalmıştı. bugün forumun insaflı günü anlaşılan

herkes sanki trafik kuralına uyuyor kimsenin birisine bir şey demeye hakkı yk merak etmeyin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.