Şimdi Ara

Telefondaki fotoğrafı Microsoft word'e aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversite öğrencisiyim ve salı günü sunum yapmam gerekiyor. Bir kitaptan sayfaları fotoğraf çektim ancak bu fotoğraftaki yazıları microsoft word'e aktarmam gerekiyor. Yani slayt yapıyorum ama yazmam gereken çok fazla yazı var ve o kadar zamanım yok.Diyorum ki fotoğraftaki yazıları word'e aktarayım. Oradan da kopyalayıp slaytıma yapıştırayım ? Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer vallahi zor durumdayım.

Konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.

• Fotograflarını telefondan PC'ye masaüstüne veya herhangi bir yere çıkart, Word'de yapıştıracağın sayfayı açıp "Ekle" sekmesinden "Resim'i seçip ekleyeceğin resimlerin oduğu yere gidip istediğin resimi seçip yükleyebilirsin. (Word 2010'a göre tarif ettim diğer Word sürümlerinde farklı olabilir ama mantık aynı olması lazım) bu sadece çektiğin yazıları fotograf olarak Word'e ekleme yoludur, başka bir resimin üstüne yapıştırma yolu değildi.

Ben böyle yapıyorum, bilmiyorum belki daha kolay yolu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Mart 2019; 16:52:24 >
  • Sanırım istediğin fotoğraf olarak değil yazı olarak göstermek. Fotoğraftaki yazıları ayırmak istiyorsun değil mi?
  • Resimdeki yazıları word a aktaricaksın anladığım kadarı ile.. henüz böyle birşey yok diye biliyorum. Yapacağın en iyi yol teline word yükle sayfaların çıktısını al mikrafondan konuşarak yazmayı etkinleştir sen ordan oku otomatik yazsın ora bir keresinde böyle 15 sayfa bitirmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.