Şimdi Ara

telefona ses kayıt nasıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ev telefonum arandıgında basit bir devreyle gelen çagrıyı nasıl kayıt edebilirim telesekreter gibi
    şimdiden yardımlarınaza teşekkür ederim saygılar

• cep telefonuna yönlendir
  • Önce arayan numarayı gösteren devre üzerine çalışmalısınız. Bu amaç için ( Caller-id ) üretilmiş bir entegre alıp inceleyin. Ancak ondan sonra arayan numaraları alıp eprom üzerinde saklayarak ve daha sonrada lcd/display üerinde sergileyebilirsiniz.

Sanırım ben yazınızı yanlış yorumladım. Başlığı tekrar okuyunca ses olduğunu hatırladım. Benim önerim numaraları kayıt etmek içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyilgin1 -- 19 Aralık 2006; 8:33:35 >
  • En kısa zaman da telesekreter özelliği olan bir telefon al derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celep64

arkadaşlar ev telefonum arandıgında basit bir devreyle gelen çagrıyı nasıl kayıt edebilirim telesekreter gibi
    şimdiden yardımlarınaza teşekkür ederim saygılar

eğer kayıt etmekten kastın telefondaki konuşmaları teybe ya da benzer bir ses kayıt cihazına kayıt yapmaksa herhangi bir devre yapmana gerek yok.
    eğer telefonun telsiz telefon değilse, ahize kısmını aç. ses gelen üstteki hoparlör benzeri nesnenin artı ve eksi çıkışlarından birer kablo çıkartıp mono veya stereo jakın artı ve eksisine bağla.
    daha sonra bu jakı teybin veya ses kayıt cihazının ses giriş yerine takıp kayıt yapabilirsin.
     telefona ses kayıt nasıl yaparım

http://img184.imageshack.us/my.php?image=telkaytpo9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakiska -- 19 Aralık 2006; 15:57:00 >

• @lakiska sizin söylediğiniz yöntemde teybin sürekli çalışması lazım değilmi?
  • Sen telefonla konuşurken mi kayıt etsin istiyorsun yoksa evde yokken kayıt mı istiyorsun ?
    Eğer konuşurken kayıt istersen bu kolay.
    Ama evde yokken kayıt işi biraz karışık.Bir kere belli bir çalma sayısından sonra telefonu otomatik açan ve kayıdı başlatan bir düzenek yapman gerekli.
    Yani telefonu açtırmazsan teybe sadece telefon zilini kaydedersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Nasıl Yapılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

@lakiska sizin söylediğiniz yöntemde teybin sürekli çalışması lazım değilmi?

benim bahsettiğim konu sadece sen telefonla konuşurken sesleri kayıt etmen için.
    diğer türlü yani eve gelen her telefonu otomatik olarak kayıt etmek hususu beni aşar.
    bu durumda sahneyi üstadlara bırakmak gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.