Şimdi Ara

telefon tavsiyesi beyler yardımınıza ihtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lumina 720 820 ve xperia l arasında kaldım.
    teknolojiden anlasam da güncel olarak takip edemiyorum.
    isteklerim klasik; kamera, müzik, internet özellikleri ve bilgisayardan istediğim gibi dosya alıp atmak ve en önemlisi hızlı bir telefon istiyorum. tabi şarj da önemli. diyeceksiniz ki herkes bunun derdinde zaten diye ama, çok uygulama derdim yoktur. oyun oynamam pek. bi iki tane olsa yeter ki onları da oynamam galiba.
    bi durum olduğunda mesleğim gereği hemen fotoğrafını çekip paylaşabilmeliyim.

soracaklarım, lumia 820 çok iyi bi telefon madem fiyatı niye 720 ye yakın. ve javasının olmaması ne demek? bataryası yetersiz midir? neden bir üst model 512 mb ram farkı windwos phone 8 gibi bir sistemde ne derece makbuldür? güncelleme almasını çok etkiler mi

x periada durum nedir peki? bu iki telefondan da düşük gibi geliyor özellikleri. o yüzden lumia ya yakınım ama fiyat da etken sonuçta. ne kadar ucuz o kadar iyi.

ayrıca galaxy ace 2, xperia p, htc 8s, galaxy s3 mini gibi alternatifler ve diğer modeller hakkında söyleyeceklerinize de açığım.

teşekkürler şimdiden.

• öncelikle tüm lumia serisi hız konusunda sizi fazlasıyla tatmin eder
    Lumia 720 ram ve işlemciden kısılıp kamera ve bataryası ile üstündür
    Lumia 820 ise kamera ve bataryadan kısılıp ram ve işlemcisiyle üstündür
    ikisi de çok hızlıdır, ama 820 daha da hızlıdır
    ama 820 nin kamerası ve bataryası fazla tatmin etmeyebilir ama 720 nin kamera ve batarya felakettir
    android almanızı önermem :)

Orijinalden alıntı: Avorlair

Lumia 720 ram ve işlemciden kısılıp kamera ve bataryası ile üstündür
    Lumia 820 ise kamera ve bataryadan kısılıp ram ve işlemcisiyle üstündür
    ama 820 nin kamerası ve bataryası fazla tatmin etmeyebilir ama 720 nin kamera ve batarya felakettir

hocam af buyur anlamadım, hangisi iyi :)
    zaten wp8 in iyi olduğunu biliyorum savaş verdim etrafıma resmen. illa samsung veya android diyorlar. o konuda kararım kesin wp8 alacam gibi. ama az bi kamera farkı varsa ve batarya yarım gün 1 güne yakın fazla gidiyorsa eğer 720 yi alıcam. demek istediğim o. ayrıca javanın olayının bana zararı ne, 720 de var 820 de yokmuş. ayrıca, ikisinin de kamerası iyi gibi geldi bana ya. şimdi galaxy s3 den falan iyidir herhalde. kamera da önemli benim için, fotoğraf. yani bi iphone 5 kadar vardır herhalde ikisi de dimi?

• java dediğiniz ne onu anlamadım :)
    android almayın hele hele samsung hiç almayın :)
    720 ile 820 arasında kamera farkı baya var, 720 nin gece performansı 920 ye yakın nerdeyse, ve 720 nin bataryası 820 den nerdeyse 2 kata yakın daha uzun gider :)
    ama 820 nin de daha fazla ram ve işlemci gücü var, ikisi de hızlıdır zaten ama kamera ve batarya sizin için daha önemliyse 720 alın, güncelleme destekleri aynı olcak zaten merak etmeyin :)

teşekkürler, ağız diş sağlığınız ile ilgili bi sıkıntınız olursa da ben yardımcı olabilirim seve seve :)
    güncelleme sıkıntı olmayacak 3 yıl sözü var microsoftun ram ile alakası yok, hızdan yana derdiniz de olmaz merak etmeyin teşekkürler :)
    kutu kutu vazelinler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Acil Nakite İhtiyacım Var
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil hayırlı olsun şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 22 Temmuz 2013; 1:46:37 >

f/p olarak bakarsak xperia l derim.
    kutu kutu vazelinler...
  • ilk sıralamam donanım olaraktı. ama xperia l nin 850 tl fiyatı oldugunu dusunursek o donanımla alınacak en mantıklı telefondur. sahsen ben optımus 4x aldım 1000 liraya 4 cekırdek tegra 3 falan. 2 gun once xperia l benı performansta ezınce agzım acık kaldı. ve pısman oldum. yani o fiyata xperia s i bile ezen telefondur xperia l. şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony'e marka olarak sempatim var. tek sempatim olan telefon markasıdır, bilen bilir k750 i sini 4 sene kullanmış birisiyim. ama xperia l nin kamerası ve hızı lumiadan anlamlı şekilde gerideyse, lumia alırım. 2 seneye yakın kullanacağım çünkü. ileride şişmemesi lazım, uygulama hevesim yoktur zaten. önerileriniz için teşekkürler, düşüneceğim hepsini. yalnız diğer saydığım modellerden öneriniz yok sanırım :)
  • neden peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 22 Temmuz 2013; 18:52:46 >
  • ama uygulama benim pek işime yaramaz ki hocam, kamerası önemli benim için. 8 mp xperia l ama, gece iyi çekemiyosa diyaframı darsa falan sıkıntı. bataryası ya da. onları kıyaslamam lazım. yine de teşekkür ederim, düşüneceğim bu önerinizi :)
  • Lumıaya ya bulasma bence cevtemde kımse memnun degıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.