merhaba arkadaşlar. adam ilk önce geçen hafta gece 00:00 da aradı. o zaman dedim adam bu saate zorda olmasa aramazdı derdini dinledim işte. ertesi gün bida aradı gündüz, bu sefer facebook da fotoğraflarınızı gördüm çok yakışıklısınız güzel çıkmışşınız dedi adam. dedim ne diyon sen birader kapat telefonu. sonra bida bida aramaya devam etti. dedim bu adam devam etcek telefon numarasını engelledim. yani yaklaşık 3-4 gün ulaşamadı adam. takii dün iş yerini arayıncaya kadar. adam dün dükkanı aradı işte numarayı nasıl nerden bulduysa. adam ne dedi tahmin edemezsiniz. adam dediki dün, ben size birşey söyliycem ama dilim varmıyo dedi dedim adama kendisi yok şuan kapattım. adam bugün bida aradı. yine aynı şekilde konuştu. dedim birader arama bida savcılığa vercem numaranı. adam tamam ya aramayız bida dedi.
beyler bu adam bida ararsa ne demeliyim ben buna?
Sarhoştum hatırlamıyorum, istemiyorum seni de.
seni istiyorum de . sonra toplaşıp ağız burun bırakmayın adamda
Ee durum Ne ?
Senle değil ama ananla ilişki yaşayabilirim de.Bir daha aramaz
küfür felan edip haksız duruma düşme bidaha ararsa dediğin gibi git savcılığa ver.
Bilgisayardan arkadan polis telsizi sesi aç seni şikayet ettim felan de aramaz
seni istiyorum de . sonra toplaşıp ağız burun bırakmayın adamda
+1
konu hort yalniz
quote:
Orijinalden alıntı: mea97
Bilgisayardan arkadan polis telsizi sesi aç seni şikayet ettim felan de aramaz
Dün gece aynı şey başıma geldi , ev telefonunu aradılar, o arada da youtube'da geziyordum , sağ altta polis telsizi vardı.Allah'ın hikmeti işte Tam konuşurken muhabbeti bağlamak amaçlı kimsin felan dedim zaman kazandım, açtım telsiz sesini.Adam özür diledi , ''Yerini tespit ettik geliyoruz'' felan dedim , adam artık bir hafta evden çıkamaz.