Şimdi Ara

Telefon Şakası Yapsam mı? [Konu Kpandı- Yapmıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Telefon Şakası Yapsam mı? [Konu Kpandı- Yapmıyorum]

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2014)
Giriş
  • Arkdaşlar hazır 1 nisanda yaklaşıyorken ve şu günlerde vizelerde başlamışken, okuldaki en iyi arkadaşlarımdan birisine ve sevgilisine bir şaka hazırladım ama çok mu ağır olur bilmiyorum yorumlara göre bugün gerçekleştiricem şakayı.

Şaka şöyle; Arkadaşım ile sevgilisi bugün birlikteler. Ben kızı arayıp(kız ilede iyi arkadaşım) "ben bilmem kimin abisiyim senin sevgilin benim kzı kardeşime sarkmış. Ona söyle önüne baksın vs" diye konuşucam. Bilgisayarda ses değiştirme programı var. Zaten şakayı bitirir bitirmez hemen arkdaşı arar şaka olduğunu söylerim ama sizce çok mu fazla ileriye gitmiş olurum?

not: Şakayı yaparsam buraya da koyarım duruma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 30 Mart 2010; 15:29:31 >

• yap ve sonuclarını buraya yaz.
  • Bence yapma o sinirle kız çocuga birşey der çocukta sinirlenir bagırır felan sonra vicdan azabı çekersin illa şaka yapacaksan telefonun al çocugun kendi numaranı 155 diye kayıt et ara
  • Ayrıntılar; numarayı gizli yapıcam. Ayrıca şuan yurttayım az önce onlarla beraber yürüyerek geldik. Sınavlara çalışacağımı söyledim, yani bütün gün beni yurtta bilecekler. Ses değiştirme programının arka plana da şehir gürültüsü ekledim sanki dışarıdaymış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ayrıntılar; numarayı gizli yapıcam. Ayrıca şuan yurttayım az önce onlarla beraber yürüyerek geldik. Sınavlara çalışacağımı söyledim, yani bütün gün beni yurtta bilecekler. Ses değiştirme programının arka plana da şehir gürültüsü ekledim sanki dışarıdaymış gibi.

Çok güzel şaka olur bence yapmalısın, ilerde hatırladıkça hep birlikte gülersiniz bence .
  • Yazdıklarımı okudum da bende de baya bi Bihter havası varmış ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Bence yapma o sinirle kız çocuga birşey der çocukta sinirlenir bagırır felan sonra vicdan azabı çekersin illa şaka yapacaksan telefonun al çocugun kendi numaranı 155 diye kayıt et ara

Böyle söyledin ya, aklıma şey geldi ya bunlar tartışırken benim aramalarıma cevap vermezlerse ve ben onlara ulaşasıya kadar iş baya bi ciddiye binerse diye erkek arkadaşa mesaj çektim, böyle böyle yapıcam, çok mu ağır olur diye? Oda mesajı kıza da göstermiş. Yani yattı şaka olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Bence yapma o sinirle kız çocuga birşey der çocukta sinirlenir bagırır felan sonra vicdan azabı çekersin illa şaka yapacaksan telefonun al çocugun kendi numaranı 155 diye kayıt et ara

Böyle söyledin ya, aklıma şey geldi ya bunlar tartışırken benim aramalarıma cevap vermezlerse ve ben onlara ulaşasıya kadar iş baya bi ciddiye binerse diye erkek arkadaşa mesaj çektim, böyle böyle yapıcam, çok mu ağır olur diye? Oda mesajı kıza da göstermiş. Yani yattı şaka olayı.

Ni yaptın hacı yahu

• bana biri böyle bi şaka yapacak (yani kız arkadaşıma) eşek sudan gelmez yemin ediyorum
  • @Fashionality iki arkadaşımda okuldaki en iyi arkadaşlarımdan, her gün samimi olduğumuz için yapabilirim demiştim ama yattı zaten.

Herkese teşekkürler konu kapandı. Başka bir zaman güzel giden ilişkileri sarsmak üzere göürüşürüz, ben şidmi vizelere bakayım, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.